košin Posted November 21, 2016 Share Posted November 21, 2016 stále se maká, chodím běhat aspoň 2x týdně, do toho pořád činky, shyby, dřepy, občas s kámošem přímo do fitka, jinak bouchám doma. Co jsem začal běhat tak jsem místo zhubnutí přibral 5kg :D 181cm a 95kg, žeru hafo zeleniny, co nejméně cukrů a sacharidů a furt to nejde dolů 0 Quote Link to comment
OKTACR Posted November 23, 2016 Share Posted November 23, 2016 Asi furt málo ,nebo jíš nepravidelně ,nebo víckrát jíst denně ... a nejspíš to bude v hlavě :-) jinak klobouk dolu , tento týden odpoledka , takže jen břicho doma , hrazdu mám doma na shyby a musím vyrýsovat břicho a posílit nohy , jenže je to složitý s během ,páč mám vrozenou vadu ,mělké kloubní jamky ,tak moc bych ani neměl zatěžovat nohy.. běhání nepřipadá v úvahu ,tak ale lékaři tomu nerozumí ,,takže jedu dřepy i ostatní věci s váhou navíc .. JInak v rámci možnosti cvičím .. Příští týden opět všechny partie a doufám ,že půjdem o nějaký level výš, na činkách .. Není to levná sranda , ale co v dnešní době je ... Tak se mějte a na jaro ,ať jsme krásní a silní .. 0 Quote Link to comment
raym0n Posted November 23, 2016 Share Posted November 23, 2016 stále se maká, chodím běhat aspoň 2x týdně, do toho pořád činky, shyby, dřepy, občas s kámošem přímo do fitka, jinak bouchám doma. Co jsem začal běhat tak jsem místo zhubnutí přibral 5kg :D 181cm a 95kg, žeru hafo zeleniny, co nejméně cukrů a sacharidů a furt to nejde dolů chlape... takova lemplovska chyba ;) pokud to nemas vyladeny, tak neomezuj bezny prijem sacharidu, pokud to prezenes, byt jen lehce, tak prepinas metabolismus na skolacke chovani, kdy si telo mysli, ze dostane prd, tak stepi bilkoviny a blabla a podkozni tuk zustava zcela nedotcen!!!!! blabla si za domaci ukol poradne nastuduj, a pak, kdyz vytrvas, tak to pujde samo. Jestli chces hubnout podkozni tuk, obzvlast bricho, tak musis metabolismus a telo naucit, ze se mu dostane vsechno, co potrebuje, tedy I SACHARIDU a podkozni tuk, tak nemusi zadrzovat a s klidem ho pak uvolni, takze good luck a vydrz! P.S.: To ze priberes, nebo nebudes hubnout, tak je ta lepsi varianta pri snizeni prijmu sacharidu, kdyz bys v tom pokracoval, tak si zadelavas na svalovy, nebo uponovy zraneni, ja si takhle oddelal vazy a skoro 2 mesice vubec nechodil, donutilo me to si o tom trosku nastudovat a nechovat se k telu jako k pokusnymu kralikovi :) tak nedelejte stejny blbiny jako ja. 0 Quote Link to comment
romariooo Posted December 3, 2016 Share Posted December 3, 2016 (edited) Tak co bejci? Makáte? Poslední dobou se musim dost nutit jelikož přilitnu z Pardubic a už se mi nic nechce ale snažím se jit min.třikrát týdně. Chce to někoho kdo bude stát s klackem v ruce :) 177cm 92 kg :) musim shodit to panděro :) Edited December 3, 2016 by romariooo 0 Quote Link to comment
_sulcik_ Posted December 3, 2016 Share Posted December 3, 2016 Rád bych, už minimálně měsíc sem nebyl, protože mam něco s rukou a na ortopedii jdu až v pondělí...... připadá mi, že sem tak poloviční než sem byl :D 0 Quote Link to comment
Mezonek Posted December 4, 2016 Share Posted December 4, 2016 Ja uz ted pomalicku konecne taky znovu zacinam, ale musim nejdriv poradne rozezrat at to ma z ceho rust :-) Jsem ted tak o dobrejch 10kg lehci... 0 Quote Link to comment
romariooo Posted December 5, 2016 Share Posted December 5, 2016 Jj to chce postupne. Dokud nechces zavodit tak o nic nejde. Jde o to vyplavit endorfiny a musim rict ze mi to dela cim dal lepe to cviceni jak po psychicke tak i fyzicke strance. 0 Quote Link to comment
romariooo Posted January 7, 2017 Share Posted January 7, 2017 Malinko jsme si dali stehynka :) A co Vy po Novém roce? Makate? 0 Quote Link to comment
raym0n Posted January 9, 2017 Share Posted January 9, 2017 Ja dal v sobotu 30km na bezkach (jeste vic tak obdivuju nase reprezentanty, zkusil jsem to chvilku zlomkem jejich tempa a tricepsy jsem odvaril na sotva 100 metrech :D ), vecer pak brusle a v nedeli rano moje oblibena klasika - k volne zavesene hrazde jsem letos jeste pridal TRX jakozto vanocni darek od polovicky, at jsem v unoru ready na vyslap na Passo Tonale a nasledny sjezd Kanal El Diablo, nemuzu se dockat, snad vyjde pocasi! 0 Quote Link to comment
košin Posted January 9, 2017 Share Posted January 9, 2017 jedem pořád, jen se v tom mrazu -17 nedá běhat :D 0 Quote Link to comment
_sulcik_ Posted January 9, 2017 Share Posted January 9, 2017 Po Pardubicích jezdí asi tak milion šílenců na kolech, tak proč bys nemoh běhat? :D 0 Quote Link to comment
košin Posted January 9, 2017 Share Posted January 9, 2017 mám rád svoje kolena :D a nemám žádné thermoprádlo, počkám si až bude "tepleji" 0 Quote Link to comment
raym0n Posted January 9, 2017 Share Posted January 9, 2017 Bez terma ani prda :) sobotni bezky v -17°C a i tak jako v nebicku. Kazdopadne ta vaha, co ma na nohach Roman vypada desive, zajimalo by me, o kolik bys lidem na prvnich trech metrech byl schopnej utect, protoze tohle vypada jako slusnej vybuch, co musi jit od nohou :palec: 0 Quote Link to comment
romariooo Posted January 10, 2017 Share Posted January 10, 2017 Martine vubec ne. To ze mam v nohach cca 400kg jeste vubec nic neznamena. Spis naopak ze jsem pomalejsi a malo obratny :) Pres zimu to chci nabrat na stovku a pak behem jara to malinko vyseknout ale jelikoz to delam pro sebe tak to vubec nehrotim. 0 Quote Link to comment
zabiak Posted January 16, 2017 Share Posted January 16, 2017 Já jsem z posilky přesedlal na TRX, a pak z TRX na Krav magu :-) Doporučuji, skvělá věc. 0 Quote Link to comment
Mezonek Posted January 16, 2017 Share Posted January 16, 2017 Kolik ti je? Ja se priznam, ze po x-letech s kick boxem a muai thai jsem se uz dostal do veku, kdy si pripadam starej na to, nechat se mlatit. Btw - krav maga neni zrovna dvakrat extra na fyzicku ne? Alespon v porovnani s tim, jak makas u bojovych sportu.. 0 Quote Link to comment
Mezonek Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 Od pristiho tydne muzu zase zacit pozvolna cvicit. Co myslite, da se zacit po zapalu plic a skoro dvoumesicni pauze rovnou s Kortem s mensima vahama, nebo je lepsi "ztracet cas" nejakym lehkym full body? Myslim, ze split nema ani cenu zkouset. Cas ted budu mit stejne jen 3x tydne... Podle Tanity jsem shodil 10kg aktivni hmoty, takze to bude asi dost vesele :-( 0 Quote Link to comment
romariooo Posted March 21, 2017 Share Posted March 21, 2017 To Korte je podle me napicu. Jed zakladni cviky a rozdel si telo na 4 trenaly tydne.Zadna veda. Jinak existuje pojem svalova pamet... 0 Quote Link to comment
Mezonek Posted March 22, 2017 Share Posted March 22, 2017 Romane, svalova pamet je jedna vec, ale ucebnicovy pripad ektomorfa je vec druha... Takze na to nespoleham. Navic se mi uz x let nepodarilo, abych mohl trenovat alespon rok bez nejake delsi pauzy kvuli praci, zraneni, nebo nejakym rodinnym zalezitostem. 4 trenaly tydne nemam moznost dat - ty tri jsou maximum a zaroven i minimum, at to ma smysl. 0 Quote Link to comment
romariooo Posted May 7, 2017 Share Posted May 7, 2017 Na lytkach se pozna kdo opravdu cvici... 0 Quote Link to comment
košin Posted September 30, 2017 Share Posted September 30, 2017 Tak jak to roste kolegove? Drzim se lehce pres 90 kilo porad 0 Quote Link to comment
romariooo Posted May 28, 2019 Share Posted May 28, 2019 Cviči jeste tady nekdo??? Léto je za dveřma 🙂 0 Quote Link to comment
header009 Posted May 28, 2019 Share Posted May 28, 2019 Já do konce prázdnin začnu, musím sehnat trenéra a srolovat váhu na 95KG abych mohl něco nabrat 0 Quote Link to comment
romariooo Posted May 28, 2019 Share Posted May 28, 2019 Tak váhu muzes rolovat i bez cviceni. Je to pouze o tom co do te pusy davas 🙂 0 Quote Link to comment
header009 Posted May 28, 2019 Share Posted May 28, 2019 Mi neříkej, něco o tom už vím :D. Ale potřebuju nejdřív shodit, a pak začít cvičit a nabírat, můj cíl je dostat se na 95 a pak nabrat 5KG svalový hmoty kterou jsem potratil :DD 0 Quote Link to comment
krysarr Posted May 28, 2019 Share Posted May 28, 2019 Ja sem tam, ale mam ted problem, zacala me brnet noha a doktori zatim nevi, co s tim. Pred 14 dnama se pridala ruka, od cviceni to neni, od patere je divny, ze by to slo postupne a takhle, tak me posilaji na MR hlavy zatim 😞 Takze ted jen kolo radsi... 0 Quote Link to comment
header009 Posted May 28, 2019 Share Posted May 28, 2019 Zkoušel si chiropraktika? 0 Quote Link to comment
krysarr Posted May 28, 2019 Share Posted May 28, 2019 Jj, po dlouhy dobe, dost pokrecovany svaly, par krupnuti se naslo, ale po dvou navstevach zatim zadna zmena, respektive trochu ano, ale porad malo 😞 0 Quote Link to comment
košin Posted June 29, 2019 Share Posted June 29, 2019 Zase po roce, je videt progress nahore, nejhorsi je to bricho, jako ektomorf je to hrozna drina.. 0 Quote Link to comment
romariooo Posted July 3, 2019 Share Posted July 3, 2019 (edited) Extrifit gym v Hradci Králové.Resslova ulice. Nejlepe vybavene fitko v ČR. Opravdu doporucuju vyzkouset. Stroje Hoist a Hammery. TOP. Par fitek v ČR jsem navštivil ale to co tam dokazali vytvořit na dvou patrech je proste úlet jako prase. Edited July 3, 2019 by romariooo 0 Quote Link to comment
Recommended Posts