Přejít na obsah

Fitcentrum

Guest houmik

Doporučené příspěvky

• o 4 týdny později...

Romariooo - bench dost slusny. Ale kolik meris? U tech mensich to neni fair - kratsi ruce maji min prace :-)

Ja dva tydny zpet konecne dorehabilitoval natolik, ze jsem zvladl odcvicit bench - 50kg, ale pocit, jak kdybych dal 150 :-)

Jde to pomalu, ale jiste...

post-22870-0-43937600-1455406065_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Mezonek
Odkaz ke komentáři

romariooo to jsme na tom podobně, mám 181cm a 88kg, sehnat normální triko, mikinu nebo kalhoty je docela problém, co mám dobré přes ramena a hrudník mám dlouhé jak noční košili :D kalhoty to samé, když do toho vlezu stehnama a zadkem tak mám většinou nohavice tak 10cm delší :D

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

takhle jsem vypadal před 3 rokama, 92kg a samý tuk :wallbash:

potom jsem začal běhat a cvičit s kámošema na prolízkách a děsně mě to začlo bavit, takže se sehnal vercajk a do dneška se mi podařilo proměnít většinu toho tuku ve svaly, akorát to břícho furt nejde, ale co, vždycky jsem měl sklony k nadváze a v rodině to tak mají všichni, tak aspoň budu velký :smich: 181cm a 88,5kg

post-24441-0-12569500-1458759804_thumb.jpg

post-24441-0-90775600-1458759978_thumb.jpg

post-24441-0-56547700-1458759994_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

jj každé cvičení má něco, já teď potřebuji kondici. Je to fakt super, nedříve rozcvička, takže na nás řve a klikujeme běžíme agličáky apod.. a už z toho si KO. Pak po 30 sekundách sérky cviku na TRX, ruce nohy břicho, pak nakonec se zase nečím doděláme a pak protažení.

Tady hodně záleží na tom cvičiteli, a teď tahle co máme je skvělá. Fakt nám dává do těla a řve na nás :D

Odkaz ke komentáři
  • o 4 měsíce později...

Zdar všem ,

přes zimu taky někdo makáte ,nebo se každý fláká u televize, nebo nemá čas a je v práci ?

Před 2 týdny jsme s kámošema rozjeli trénink na jednotlivé partie a každý trénink břicho a je to znát - 3- 4 krát týdně , už další týden na bench o 10 kg navíc s dopomocí místo 80 kg , 90 kg .. při mé váze 82-83 kg a výška 186 cm .

Zatím začínáme cvičit ,

Po zimě , chodíme na workout hřiště s vlastní vahou + závaží navíc.

JInak pro ideální cvičení jsou činky - železo a stroje jsou jen jako doplněk pro cvičení ..

Na činkách se pozná, kdo opravdu cvičí ..

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...