Přejít na obsah

vrzání přední nápravy

rep

Doporučené příspěvky

ahoj,mám 1.9tdi oktu a vrže mi při propérování př.náprava.všechno jsem prostříkal,klouby namazal a už nevím co s tím.silenbloky nechci měnit,protože jsou dobré.máte někdo nějakou fintu,nebo zkušenost co stím?

no, zkusím to vyměnit,i,když před nějakým časem jsem dával nové/nevím jaká značka/ a uvidím co to udělá.

Odkaz ke komentáři
a jeste neco, cim se mazou ty klouby v predni naprave? vazelina? obycejny sprej na mazani?

Zdar,

jestli myslíš ty gumy na stabilizační tyči, tak ty se nemažou ničím. Mě auto při přejíždění nerovností bouchalo, jako když je tlumič v háji, vyměnil jsem tyhle gumy (já je kupoval v Elitu, 180 kč pár na koncesi, výrobce SWAG - GERMANY). Po výměně super, nelichotivé zvuky jsou pryč. A to auto mělo najeto nějakých 43 000 km, byli vymačkaný sice jen trochu, ale už nic nebouchá.

Odkaz ke komentáři
Len pozor, su rozne podla priemeru stabilizatora. Takze najprv zmerat a az potom kupovat. :)

tak jsem ve skode koupil ty gumy stab.sada za 450kc a uvidim.chtěli pruměr tyče,já naměřil 21mm a to že není,tak mi dali 18mm.podle vin kodu-který jsem jim taky dal-to nenašli.je to asi trochu tajemné.

Odkaz ke komentáři

Stabilizátory jsou průměru 17,19 a 23.

Někdy je třeba si při montáži trochu pomoct. Já jsem to vyřešil stolařským stužidlem. Viz obrázek. Na druhém obrázku je vidět rozdíl nový-starý silentblok. Všimni si rozdílu ve vnitřním průměru Najeto cca 60 000 km.

post-218-1248465709_thumb.jpg

post-218-1248465888_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Pepa007
Odkaz ke komentáři
Stabilizátory jsou průměru 17,19 a 23.

Někdy je třeba si při montáži trochu pomoct. Já jsem to vyřešil stolařským stužidlem. Viz obrázek. Na druhém obrázku je vidět rozdíl nový-starý silentblok. Všimni si rozdílu ve vnitřním průměru Najeto cca 60 000 km.

no,vypadá to pěkně,ale jsem zvědavý jestli mi to tam půjde,když jsem koupil nějaký pochybný rozměr. :facka:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 7 měsíců později...
Guest chipmann
to STIB: A to si nastříkal ty silentbloky přímo??

No elejem bych to určitě nedělal té gumě to moc nepomůže sice přestane vrzat ,ale ještě více změkne a potom jdou kouřit jedině výměna a máš klid

Odkaz ke komentáři
No taky ,ale spíš to budou dělat ty gumy na stabíku

ok diky za info, jinak jsem ty gumy dneska koupil a vyšli mi na 1000,- musel jsem k nim koupit i spony který byli dražšínež ty gumy, tak snad to přestane vrzat :-)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...