Přejít na obsah

Snížení hlučnosti


Doporučené příspěvky

tohle jsem nechtel rozpoutat... pravdou je ze VIF v nafte je znat i na zvukovem projevu motoru a to docela dost motor stichne... a popravde jiny motor bych nechtel s CRkama jsou akorat problemy... (jsou uz podle meho moc slozite a v CR je jeste k tomu nafta na H...o :palec: )

 

Zdravím

Lepší je TDA 250 ml od Castrol vyjde to cenově na stejno a je to jediné aditivum co povoluje Škoda/VW přidávat do nafty do aut v záruce (info za škoda-auto) navíc zlepšuje filtrovatelnost do -25 Leju to do 1.9 77 kw i do forda 1.8 TDCI to je takový chrchlo po aplikaci TDA při každém tankování (i v létě 1/2 množství) se zkultivoval.

Odkaz ke komentáři

Jo tak uz sme doma, jde o kulivovanost, tak ok uz to chapu, tak to sem taky resil vifem a docela se to sklidnilo a samo verva od benziny, auto o poznani lepsi a klidnejsi. Jinak to vytlumeni bych bral ale rozdelat to cely a pak to zase skladat je taky silenost. No a jinak Audi to je tichounky :palec:

Odkaz ke komentáři
Co tim basnik mysli snizit hlucnost?? jako snizit hlucnost do kabiny?? - odhlucnit kabinu a nebo snizit hlucnost jako ze motor nebude tak hlucnej?? - nechapu jak je mysleno ani to pomalu nedokazu polopaticky napsat.

Četl jsem o možnosti upravit program v řídící jednotce motoru a tím trochu snížit hlučnost.

Článek z časopisu nemůžu najít.

Dělají to asi firmy co provádí chiptuning

Neznáte nějakou v Jihomoravském kraji?

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

zdravím vás,

tento maly problem resim aj ja, lebo som zistil, ze to co vy tam asi mate, ja nie, a to je ta molitanova pena okolo hlavy valcov. Uz ked sme menili turbo som videl, ze tam chyba cosi, ze tie plasty su tam akosi len tak na tej hlave...az u vas na fotkach som zistil, ze tam patri este ten molitan.

A ako hladam tak hladam, nikde na nete ho neviem najst. Tak sa chcem spytat, ci z vas dakto nahodou nevie kde by som si to vedel obj. cez net, alebo je jedinou moznostou origo skoda servis?

 

Vdaka vopred...

btw. toho VIFu a pod, tam davate kolko? nerobi to potom nejaky problem s motorom ci vstrekmi?

Odkaz ke komentáři
  • o 4 roky později...

Ten molitan samotný asi koupit ani nejde, leda komplet s plastovým krytem. Řešil jsem to teď protože se mi ten molitan rozpadl na prach - na ten plastový kryt jsem dal samolepící dvouvrstvou samozhášecí tlumící hmotu která mi zbyla ještě od Felicie kde mi tlumení vyžraly kuny. Ale že by to bylo nějak extra znát se mi nezdá...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...