Vaša Odesláno Prosinec 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2010 Všem stálým i novým zákazníkům, přátelům a kamarádům přeji krásné prožití Vánočních svátků, spoustu krásných dárků pod stromečkem a spoustu krásných chvil se všemi kolem sebe. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Prosinec 24, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2010 Tobě taky Vašo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Prosinec 24, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2010 (upraveno) Děkuji všem zákazníkům, kamarádům, přátelům a přeji krásné prožití Vánoc a nadcházejících svátků, vše nej v novém roce, ale hlavně zdraví, bez něj je vše k ničemu, tak si to přiznejme Upraveno Prosinec 24, 2010 uživatelem Rolbař 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kvido27 Odesláno Prosinec 24, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2010 a taky trochu toho štěstí, na Titaniku byli zdraví, ale neměli štěstí ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kitrab Odesláno Prosinec 26, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2010 prace vypada mooooc pekne. na kolik vyjde predelani z climaticu na climatronic, OII MR2005 ? dily + prace ? diyk za info. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Prosinec 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2010 cca 8 t - (použité díly) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bmp Odesláno Leden 5, 2011 Sdílet Odesláno Leden 5, 2011 Dokazali byste mi, prosim, pomoct s mym problemem na '07 O2? -> http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=6893 Bydlim v Praze, takze Praha a okoli dojedu kam bude potreba. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kovicek Odesláno Leden 5, 2011 Sdílet Odesláno Leden 5, 2011 Potřeboval bych vyčistit klapku..poradí někdo?? jsem od olomouce a prostějova..pokud možno co nejdřív...díky za odpověd.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Leden 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2011 tak to je Prostějov z ruky kdybys jel kolem tak mohu kouknout 2 koviček : na jakém autě/ motor ? pokud cuká tak čištění je k ničemu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bmp Odesláno Leden 5, 2011 Sdílet Odesláno Leden 5, 2011 Kolem Prostejova cestu asi mit nebudu, tak snad kolega Rolbar bude mit nekdy cas :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kovicek Odesláno Leden 5, 2011 Sdílet Odesláno Leden 5, 2011 mno špatně to tahne...když přidam rychleji plyn začne se to dusyt a zvuk jak kdyby byl děravý vyfuk..když pomalu přidavam ok ale jak rychleji dusí se to a vubec to netahne..a spotřeba tak 15l na 100/km...byl jsem na diagnostice a řekli že lamb sonda je v haji..vyměnil jsem ji a pořád upa to samí..v utery zas du na diagnostiku tak uvidím co řeknou..znamej řikal že možná ta klapka.. mam octavku r.v 98 1.6 55kw. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Leden 5, 2011 Sdílet Odesláno Leden 5, 2011 může být ko klapka, svíčky, trafo, teoreticky i vstřik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kovicek Odesláno Leden 5, 2011 Sdílet Odesláno Leden 5, 2011 svíšky taky mněněné..no uvidím co mi řeknou v utery 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Triplseven Odesláno Leden 5, 2011 Sdílet Odesláno Leden 5, 2011 (upraveno) Zdejší cestou chci Rolbařoj poděkovat za loňské dodělávky (předělavky) a rychlou akci dnes. Vše funguje na 100%! Jardo děkuji! Upraveno Leden 5, 2011 uživatelem Triplseven 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Suchman Odesláno Leden 6, 2011 Sdílet Odesláno Leden 6, 2011 Jsem další spokojený zákazník... Váša mi montoval tempomat... za 45min nebylo co řešit modrá OI "bastl"... na podzim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Leden 8, 2011 Sdílet Odesláno Leden 8, 2011 (upraveno) Golf IV - umřel a trošku atypicky... motorovka plná vody (kapaliny z ostřiků), už nešla oživit, zmizelo pár vývodů ze švábů Upraveno Leden 8, 2011 uživatelem Rolbař 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Leden 8, 2011 Sdílet Odesláno Leden 8, 2011 Divné.je jestli se v tom někdo nehrabal.Motorovku když ponořiš do vody,měla by těsnit Divné.je jestli se v tom někdo nehrabal.Motorovku když ponořiš do vody,měla by těsnit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Leden 8, 2011 Sdílet Odesláno Leden 8, 2011 přesně tak, pokud je na ní dobře docvaklej konektor, tak vydží i metr pod vodou, viz zaplavená auta, vydrží to ABS a motorovka. Byl tam údajně chip, takže možná jo někdo nahrával nepochopitelně přes desku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Leden 8, 2011 Sdílet Odesláno Leden 8, 2011 Golf IV - umřel a trošku atypicky... motorovka plná vody (kapaliny z ostřiků), už nešla oživit, zmizelo pár vývodů ze švábů Což tu asi znám, co? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzz Odesláno Leden 15, 2011 Sdílet Odesláno Leden 15, 2011 Můžu se zeptat na radu ohledně odvzdušnění spojky Octávia 1.9 AGR r.v.99?Jak ji odvzdušnit.Dělám to přes propojení brzda levé přední kolo plus spojkový válec a nic.Pořád nechce vypínat.Spojka je nová, jen mi teď uteklo hodně kapaliny přes zadní brzdy(váleček), tak se brzdy opravily a teď nejde odvzdušnit ta spojka.Koukaly jsme i na pedál a do kroužku na fotce jsem dal co je jiné oproti pedálu co mám půjčený.To stříbrné pouzdro nebo co to je.Může to mít vliv a jak ji teda odvzdušnit pořádně? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Leden 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2011 asi ti neriozumím přední kolo nemá se spojkou nic společného ovzdušnuje se na spojkovém válci na převodovce při ovzdušnování musí být nádobka až po vrch plná 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzz Odesláno Leden 15, 2011 Sdílet Odesláno Leden 15, 2011 Já jsem se dočetl, že se odvzdušnění provádí tak, že propojíš odvzdušňovák brzdy s odvzdušňovákem spojkového válce hadičkou, tu naplníš kapalinou, pak povolíš oba odvzdušňováky a šlapeš na brzdu a tím vlastně protlačíš celý okruh zpět do nádobky a vzduch ti uteče přes nádobku.Proto se ptám jak to dělá někdo jiný, protože takhle se to pořád nedaří.A pak je problém s tím pouzdrem u pedálu že je asi vyjeté.Je to na té fotce zakroužkované to stříbrné. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Leden 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2011 takže pokud bude v některém ovzdušnováku třeba písek (pokud na něm není čepička tak určitě bude) tak si ten písek natlačíš do spojkového válce a pak do nádobky a od tama jde do zbýtku systému ??? dobrej návod jestli je spojkový válec na spojce nějak poškozen tak zežen druhý ne ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzz Odesláno Leden 15, 2011 Sdílet Odesláno Leden 15, 2011 Je to v knížce Jak na to Octavia strana 240.Proto jsem se ptal jak to dělají ostatní, protože mě to tak nejde.Pořád zabírá u spodu. Takže mám normálně šlápnout na spojku, druhý povolí odvzdušňovák a vyteče kapalina se vzduchem.Potom zatáhne odvzdušňovák, já spojku pustím, zvednu ji rukou protože se sama nevrátí a znovu dokola, dokud nejde jen kapalina.Je to tak? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Leden 15, 2011 Sdílet Odesláno Leden 15, 2011 (upraveno) Pred tim nez ti utekla kapalina ta spojka fungovala dobre ? Ano,jak pises to udelej. Par krat zmacni pedal = drz = nekdo at povoli-dotahne odvzdusnovak = povolis pedal -zvedes pripadne rukou = chvilku pockej,at dotece kapalina a znova az je to bez vzduchu. Kontroluj kapalinu v nadobce ! Upraveno Leden 15, 2011 uživatelem maros 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzz Odesláno Leden 15, 2011 Sdílet Odesláno Leden 15, 2011 Jo řadilo se dobře.Jsem po výměně spojky, a ještě se seřizovalo řazení, protože mi tam nechtěla jít jednička.Teď jak mi utekla ta kapalina, tak to začlo blbnout.Tak to odvzdušním takhle jak píšeš.Jen asi koupím ten hlavní válec novej, když je venku to pouzdro. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzz Odesláno Leden 21, 2011 Sdílet Odesláno Leden 21, 2011 Jenom pro zajímavost odvzdušněné to bylo dobře i přes brzdy, ale ohnula a nalomila se mi vypínací vidlice ve spojce.Sice to nechápu jak to, jsem o tom nikdy neslyšel.Asi unava materiálu, ale teď to jde krásně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Leden 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2011 něco co zbylo ve foťáku OII FL dodělání DRL a mlhovek a nějaké soft drobnosti jako třeba test rafiček jak škodovka zapojuje přední PDC ulámány trny v rozpěrných maticích co drží nárazník mohl udělat někdo jiný, ale kabel k PDC veden levou stranou a pak přes výztuhu místo konektoru by smotek izolačky (neměl jsem odvahu na to chytat) a pod palubkou jak to vyšlo tak to natáhly - ještě že člověk má autorizovaný serviss vyškolenými techniky a nemusáí si to nechat dělat od garážníků :) jedna šikovná kamera z Golfa Plus co jsem dával do Tiguana, dobré je že nepotřebuje další jednotku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Leden 22, 2011 Sdílet Odesláno Leden 22, 2011 teď jak jsem stahoval foťák, tak sem narazil na pár prasečinek, tak to sem budu postupně dávat, někdy to stojí za to :) viva autorizák a potulní bastliči, co to opravdu "umí" :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Leden 22, 2011 Sdílet Odesláno Leden 22, 2011 Passat B5,5 divně se chovalo osvětlení auta, není divu, když to bylo tak, jak to bylo, a hlavně profi zapojeno :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.