Přejít na obsah

Vaša a Rolbař

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...

mno špatně to tahne...když přidam rychleji plyn začne se to dusyt a zvuk jak kdyby byl děravý vyfuk..když pomalu přidavam ok ale jak rychleji dusí se to a vubec to netahne..a spotřeba tak 15l na 100/km...byl jsem na diagnostice a řekli že lamb sonda je v haji..vyměnil jsem ji a pořád upa to samí..v utery zas du na diagnostiku tak uvidím co řeknou..znamej řikal že možná ta klapka.. mam octavku r.v 98 1.6 55kw.

Odkaz ke komentáři

Můžu se zeptat na radu ohledně odvzdušnění spojky Octávia 1.9 AGR r.v.99?Jak ji odvzdušnit.Dělám to přes propojení brzda levé přední kolo plus spojkový válec a nic.Pořád nechce vypínat.Spojka je nová, jen mi teď uteklo hodně kapaliny přes zadní brzdy(váleček), tak se brzdy opravily a teď nejde odvzdušnit ta spojka.Koukaly jsme i na pedál a do kroužku na fotce jsem dal co je jiné oproti pedálu co mám půjčený.To stříbrné pouzdro nebo co to je.Může to mít vliv a jak ji teda odvzdušnit pořádně?

post-2124-1295083434_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Já jsem se dočetl, že se odvzdušnění provádí tak, že propojíš odvzdušňovák brzdy s odvzdušňovákem spojkového válce hadičkou, tu naplníš kapalinou, pak povolíš oba odvzdušňováky a šlapeš na brzdu a tím vlastně protlačíš celý okruh zpět do nádobky a vzduch ti uteče přes nádobku.Proto se ptám jak to dělá někdo jiný, protože takhle se to pořád nedaří.A pak je problém s tím pouzdrem u pedálu že je asi vyjeté.Je to na té fotce zakroužkované to stříbrné.

Odkaz ke komentáři

takže pokud bude v některém ovzdušnováku třeba písek (pokud na něm není čepička tak určitě bude)

tak si ten písek natlačíš do spojkového válce a pak do nádobky a od tama jde do zbýtku systému ???

dobrej návod

jestli je spojkový válec na spojce nějak poškozen tak zežen druhý ne ???

Odkaz ke komentáři

Je to v knížce Jak na to Octavia strana 240.Proto jsem se ptal jak to dělají ostatní, protože mě to tak nejde.Pořád zabírá u spodu.

Takže mám normálně šlápnout na spojku, druhý povolí odvzdušňovák a vyteče kapalina se vzduchem.Potom zatáhne odvzdušňovák, já spojku pustím, zvednu ji rukou protože se sama nevrátí a znovu dokola, dokud nejde jen kapalina.Je to tak?

Odkaz ke komentáři

Pred tim nez ti utekla kapalina ta spojka fungovala dobre ?

Ano,jak pises to udelej.

Par krat zmacni pedal = drz = nekdo at povoli-dotahne odvzdusnovak = povolis pedal -zvedes pripadne rukou = chvilku pockej,at dotece kapalina a znova az je to bez vzduchu.

Kontroluj kapalinu v nadobce !

Upraveno uživatelem maros
Odkaz ke komentáři

Jo řadilo se dobře.Jsem po výměně spojky, a ještě se seřizovalo řazení, protože mi tam nechtěla jít jednička.Teď jak mi utekla ta kapalina, tak to začlo blbnout.Tak to odvzdušním takhle jak píšeš.Jen asi koupím ten hlavní válec novej, když je venku to pouzdro.

Odkaz ke komentáři

něco co zbylo ve foťáku

OII FL dodělání DRL a mlhovek a nějaké soft drobnosti jako třeba test rafiček

jak škodovka zapojuje přední PDC

ulámány trny v rozpěrných maticích co drží nárazník mohl udělat někdo jiný, ale kabel k PDC veden levou stranou a pak přes výztuhu místo konektoru by smotek izolačky (neměl jsem odvahu na to chytat) a pod palubkou jak to vyšlo tak to natáhly - ještě že člověk má autorizovaný serviss vyškolenými techniky a nemusáí si to nechat dělat od garážníků :)

jedna šikovná kamera z Golfa Plus co jsem dával do Tiguana, dobré je že nepotřebuje další jednotku

post-225-1295695049_thumb.jpg

post-225-1295695171_thumb.jpg

post-225-1295695433_thumb.jpg

post-225-1295695450_thumb.jpg

post-225-1295695518_thumb.jpg

post-225-1295695538_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...