Přejít na obsah

Vaša a Rolbař

Doporučené příspěvky

čágo Vašku, dělal jsi mě na autě propojení světel (potkávačky) u xenonů, měl jsem halogeny a při přenutí na dálkové mi xeny vyply. Teď tam budu vracet zpět halogeny tak se chci zeptat, to propojení můžu nechat, nebo ho musím odstranit? Díky, Michal

Odkaz ke komentáři

čágo Vašku, dělal jsi mě na autě propojení světel (potkávačky) u xenonů, měl jsem halogeny a při přenutí na dálkové mi xeny vyply. Teď tam budu vracet zpět halogeny tak se chci zeptat, to propojení můžu nechat, nebo ho musím odstranit? Díky, Michal

ja jsem to mel na starym aute cca 2 roky a mel jsem lampy od DEPA a nebylo to na nich za ty dva roky (cca 25 - 30t km) poznat...

Odkaz ke komentáři

dúfam,že mi prosím poradíte a viete identifikovať tieto káble-nachádzajú sa na ľavej(šoférovej) strane pri hmlovke a idú do zväzku spolu s čidlom vonkajšej teploty...dúfam,že budete vedieť k čomu sú,lebo vôbec netuším,k čomu patria...auto nemá ani ostrekovače na svetlá a ani predné senzory...za rady vopred ďakujem! :) O II;Ambiente;MR 2005(12/2004),1.9 TDI

post-6306-0-41521900-1334615002_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

pár lehčích prasárniček :)

v tom pípáku jsou dokonce i nasazené originální plastové nýty co jej mají držet v palubce, nepochopil jsem trošku jejich smysl pod izolačkou.....

ad relé - made by skoda servis

post-302-0-56800100-1334868715_thumb.jpg

post-302-0-96564600-1334868723_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Rolbař
Odkaz ke komentáři

jeden vymazlenej golfík na předělání halogen na xenon ASF s LED DRL a dokodování zadních LED aby nepsaly chyby

to už je měsíc zpět

rozebraná je už složená skoro komplet přestavba na FL (xenony, klimatron, PDC, el. sedačky, L&K vnitřek, a další drobnosti)

Funguje vše tak jak má u toho golfa?

Mám možnost těhlech předních xenonů za super cenu. Jen nevím co je k tomu ještě potřeba + cca kolik by to stálo. Šlo by nějak napsat? Klidně do zpráv. Díky moc!!!

Odkaz ke komentáři

To Vasa: Hoj poslal jsem ti SZ... ale napisu to i sem

Po vymene u tebe :rolleyes: (Ten odjezd byl unikatni...) pred fl za FL climatronic MR 09 a auto MR 08 po vypnuti klicku a opetovnym zapnuti nebo nastartovani se vypne tlacitko "AUTO" i jakakoliv kombinace ... Zavada zadna... proste si to nepamatuje nastaveni "AUTO" , teplotu si to pamatuje

Je to normalni pri predelani nebo je neco spatne? Jinak vse OK funguje jak ma ale po nastartovani musim vzdy zmacnout tlacitko "AUTO" a to mne sere...

PS: Vaso kouknul jsem na pinovani a nemel by byt vyndan pin 20 (Do MR 08:svorka 15A, od MR 09 svorka 30A) a predelat to na vytazenej pin 16 (Do MR 08: svorka 30A,od MR 09 odpadá) ???

Nebo je tam neco proc se to tak nedela...

Jinak Diag pise ... zavadu vzdy napise po vypnuti a zapnuti klicku (proto si totiz asi nepamatuje posledni aktualni stav)

Addresa 08: Klima/topení Labely: SVO\5K0-907-044.clb

Objednací číslo řídící jednoky: 3T0 907 044 AC HW: 3T0 907 044 AC

Systém a/nebo verze: Climatronic 122 0203

Kódování: 0100000000

Číslo dílny: WSC 73430 790 00999

ASAM Dataset: EV_Climatronic A01001 (SK46)

VCID: 73E1B5CDDAAE09B

1 Fault Found:

13635840 - Napájecí napětí

U1011 00 [008] - napětí příliš nízké

Sporadická - Potvrzeno - Testováno od smazání paměti

info o závadě:

Stav závad: 00000001

Priorita závad: 1

Frekvence závad: 2

Počítadlo resetů: 12

Kilometry: 70899 km

Datum: 2028.14.08

Čas: 21:59:15

mr08.pdf

mr09.pdf

svorkovnice climatronic MR 09.pdf

Odkaz ke komentáři
Guest s.zapecao2

Zdravím, chci taky poděkovat Vašovi, bylo toho už trošku víc, ale vše funguje bezchybně, zadní parkováky, vyhřívání předních sedadel, stav km (né moc optimistický :D ), ale co mě dostalo jsou opravené teplé starty a moje OII startuje jako za mlada :D. Vašo díky a stále víc spokojených škodováků...:)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...