Palo Odesláno Březen 1, 2013 Sdílet Odesláno Březen 1, 2013 pár let se nevidíme a hned zapomíná je pravda, že tebe je těžké přehlédnout :D co prosím, co že se to děje? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Březen 9, 2013 Sdílet Odesláno Březen 9, 2013 (upraveno) Zdar chlapi, objednal jsem si na zakázku z D štelovák a vzhledem k tomu, že nemám ani stahovák a konec konců ani čas, a mám rád když je práce provedená profesionálně, obracím se na vás s prosbou o montáž a následné laser. geo. jestli máte tu možnost. Bylo by snad někdy ke konci března. Auto bych vám nechal na cirka týden? Nastíníte mi cenu cca? Klidně SZ Děkuji Upraveno Březen 9, 2013 uživatelem x Michi x 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Březen 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2013 jedna Yetti na pár úprav MF volant, navigace, tempomat, TPM, přední+zadní PDC, couvací kamera s naváděním, klimatronik, hlasové ovládání, orig. vystřelovací klíč s DO 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Březen 10, 2013 Sdílet Odesláno Březen 10, 2013 Ahoj kluci... pls v jakem kanale na centralni elektrice se nastavuje u O II pocet blikani ??? nemuzu to najit dik za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Březen 10, 2013 Sdílet Odesláno Březen 10, 2013 Nechá se nastavit to co se zobrazuje na pátém obrázku i na starších navigacích? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Březen 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2013 jestli myslíš Nexus tak na tom PDC nejdou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Březen 10, 2013 Sdílet Odesláno Březen 10, 2013 A to blikani?? PLS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Březen 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 z hlavy nevím jestli budu stíhat mrknu na dílně jednu OII mám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 dikec... Myslím, že to jde nastavit až u FL, ale nejsem si jistej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Atila Odesláno Březen 12, 2013 Sdílet Odesláno Březen 12, 2013 Chci pochválit Jardu za skvěle odvedenou práci.Výměna palubky,kodování Bolera a Columbusu,oprava kabekáže.Vše v super čase a super kvalitě. DÍKY. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Březen 12, 2013 Sdílet Odesláno Březen 12, 2013 není zač :) hlavně aby vše sloužilo a vydrželo.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Březen 16, 2013 Sdílet Odesláno Březen 16, 2013 Jardovi ještě jednou díky za instalaci Bolera a HF nechápu jak jsem bez toho mohl fungovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Březen 16, 2013 Sdílet Odesláno Březen 16, 2013 víš jak, dokud nemáš nevíš, jak k tomu čuchneš, nechceš už jinak :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 17, 2013 Sdílet Odesláno Březen 17, 2013 Díky Jardovi za dnešní montáž čidla hladiny kap. ostřikovačů Je to radost koukat se na něho při práci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Březen 17, 2013 Sdílet Odesláno Březen 17, 2013 Jardovi ještě jednou díky za instalaci Bolera a HF nechápu jak jsem bez toho mohl fungovat víš jak, dokud nemáš nevíš, jak k tomu čuchneš, nechceš už jinak :D Tak to se Vojto pleteš, ti Jarda neříkal, že to je poloviční krok? že do roka a do dne budeš dávat Columba a že jsi ho měl dát rovnou :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wasp Odesláno Březen 17, 2013 Sdílet Odesláno Březen 17, 2013 Taky velke diky Jardovi za zapojeni vyhrevu a cidla kvality vzduchu, funguje to paradne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Březen 17, 2013 Sdílet Odesláno Březen 17, 2013 tak to jsem rád, hlavně, když je to ke spokojenosti zákazníka :) 2Jakr: neříkal, on na to příjde sám :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Březen 17, 2013 Sdílet Odesláno Březen 17, 2013 Taky jsem se Jardy už ptal co bude ještě potřeba vyměnit když budu chtít columba :lool: já nevím no často stojím na ulici a nerad bych měl díru v palubce... třeba časem ho nahodím :D Jardo ještě technická půjde tam teď vrátit zpátky ten Stream, aniž bych musel něco měnit? kódování beru jako samozřejmost... Jde mi o to jestli ho mám prodat nebo si nechat v záloze 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Palo Odesláno Březen 17, 2013 Sdílet Odesláno Březen 17, 2013 Díky Jardovi za dnešní montáž čidla hladiny kap. ostřikovačů Je to radost koukat se na něho při práci já se rád dívám na kohokoliv když pracuje, hlavně abych to nebyl já :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Březen 17, 2013 Sdílet Odesláno Březen 17, 2013 Taky jsem se Jardy už ptal co bude ještě potřeba vyměnit když budu chtít columba :lool: já nevím no často stojím na ulici a nerad bych měl díru v palubce... třeba časem ho nahodím :D Jardo ještě technická půjde tam teď vrátit zpátky ten Stream, aniž bych musel něco měnit? kódování beru jako samozřejmost... Jde mi o to jestli ho mám prodat nebo si nechat v záloze půjde tam, jen se nakóduje HF do něj a vše pojede 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Březen 21, 2013 Sdílet Odesláno Březen 21, 2013 Dekuji Vasovi za dopojeni el. sedacek... Jinak info pro ostatni... sparovani klicku s pozici el. sedacky, se musi delat postupne...sedacka 1 - klic1, sed 2 - klic 2 a sed 3 - klic 3... Jestli preskocite pozici, jak ja, tak klicek nenaucite pozici sedadla a zrcatek... Dik Rolbarovi za konzultaci a sobe za napad... Skodovka to do manualu aspon do meho nenapsala... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
man430 Odesláno Březen 29, 2013 Sdílet Odesláno Březen 29, 2013 Děkuji Rolbařovi za opravu světelného a dešťového senzoru. Rychle,levně a kvalitně :-) Dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Duben 3, 2013 Sdílet Odesláno Duben 3, 2013 Díky za úpravy pobočko Praha! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 (upraveno) Není zač :) taková malá asijská vsuvka Toyota Corrola E12 133t km poctivých 2,0TD D4D 85kW klasický servis + spojka, setrvák, rozvody.... u OII by to bylo za cca 20t materiál + 5t práce,ale je to hold Toyota, takže materiál 48t + 10t práce(druhovýroba LUK, INA...) Dle konstatování servisu Toyota spojka odchází kolem 100tkm + setrvák ve 150tkm, dobrej bussines :o a jejich cenovaná nabídka s prací 70t Kč Až zase někdo bude drmolit nad cenama dílů VW group, tak by se měl zamyslet.... Upraveno Duben 5, 2013 uživatelem Rolbař 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 Tak ty se toho nebojíš Dobrá prácička 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 To je "prase".... 10t za práci, a ještě si nechá motor pro sebe :smich: :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KOŠŤÁL Odesláno Duben 8, 2013 Sdílet Odesláno Duben 8, 2013 Poctivě jsem to tu přelouskal a klobouk dolů Máte na stránkách chybičku. Disponujeme množstvím speciálního softwaru, a proto dokážeme mnohdí více než autorizované servisy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Duben 8, 2013 Sdílet Odesláno Duben 8, 2013 díky, už je napraveno :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Duben 8, 2013 Sdílet Odesláno Duben 8, 2013 Hoši dotaz, je nějakým způsobem možný, respektive už ho někdy někdo dělal, repas řízení TRW u FI? Díky za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.