Přejít na obsah

Vaša a Rolbař

Doporučené příspěvky

Mechanik za kilo na hodinu potřebuje svůj matroš.

Mechanik potřebuje kvalitní matroš.

Mechanik není nákupčí matroše za nejnižší cenu.

Když mechanikovi zaplatíš odbornou práci a zajistíš kvalitní matroš, nevidím problém.

Je potřeba se domluvit. Ideálně předem a osobně ;-)

Odkaz ke komentáři

doufám , že se nikdo nebude zlobit ,ale asi děláte všechny auta , tak poprosím o radu . Mam v garáži rok C3 1,1 a včera jsem jí potřeboval, protože moje octa má stažené okno ( prasklá stahovačka ). Baterka byla KO ,tak jsem jí dobil a po namontování mi auto psalo málo benzínu , tak jsem dal 8litrů . Otočím klíčkem a nic , jen jeden divnej zvuk ,ale netočíto. Může někdo poradit ,co s tím ? Díky

Odkaz ke komentáři

Ahoj Jardo,

nechal sem si na passatu dělat rozvody,a od tý doby mi to víc žere.Prej se to dá zjistit na diagnostice (nějaký nastavaní má být na nulách).Dá se to nějak seřídit?

Mimo město mi to žere asi o 0,5L a ve městě o 1L víc.

Díky.

Odkaz ke komentáři

Ahoj kluci,

chtěl bych Vás poprosit o radu - mám v plánu vyměnit sedadlo u řidiče a tudíž musím odpojit kabel bočního airbagu. Někdo říká, že stačí vytáhnout klíček ze zapalování, někdo zase že je lepší odpojit baterku. Já bych byl spíš pro druhou variantu. V dílenské příručce se ale píše, že: "Pokud byly prováděny práce na systému airbag nebo elektrických předepínačích bezp. pásů, je nutné dodržet následující pokyny:

♦ Před opětovným připojením akumulátoru musí být zapnuto zapalování.

♦ Při připojování akumulátoru se nesmí ve vozidle nacházet žádná osoba."

Zdá se mi divné mít zapnuté zapalování při připojování baterky, ale na druhou stranu když je to v dílenské příručce... Byl bych také nerad, kdyby mi vyskočila chyba v diagnostice - kontrolka airbagu.

Proto prosím o konzultaci jak toto řešíte vy.

Předem díky za radu.

Jen ještě pro informaci - jedná se o Octavii II rok výroby 2005

Odkaz ke komentáři

Ahoj Jardo,nechal sem si na passatu dělat rozvody,a od tý doby mi to víc žere.Prej se to dá zjistit na diagnostice (nějaký nastavaní má být na nulách).Dá se to nějak seřídit? Mimo město mi to žere asi o 0,5L a ve městě o 1L víc.

predbehnem trošku Jardu..čo tak im to vrátiť a povedať im o tomto probléme...veď nech to dorobia poriadne..to je tak,keď všetci chcú robiť všetko...neberto v zlom,len som musel reagovať ;) ...

Odkaz ke komentáři

Ahoj kluci, chci se zeptat na takovou drobnost. Dneska jsem přišel k autu, nastartoval a jelikož si světla ovládám manuálně, dal jsem ovladač z pozice "0" klasicky úplně do prava pro rozsvícení světel a najednou jsem zjistil, že světla sice svítí, ale zmizel podsvit ovladače světel, podsvit výstražnýho trojúhelníku, podsvit ESP off na spodní konzoli (jiný tlačítka tam nemám) a podsvit jasu přístrojů. Všechny zmíněný ovladače a tlačítka fungujou, jen nesvítí. Když jsem dal ovladač zpět o pozice "0" a pak na pozici "tunel light", tak se podsvit chvíli držel, ale po asi 2 sekundách zase všechno zhaslo, zůstalo jen podsvětlené zvýraznění, že mám navolenou tu "tunel light" pozici. Když jsem to dal rovnou úplně do prava, tak se ani ty 2 vteřiny nekonaly a prostě to nesvítilo. Ovladač jsem vytáhnul a zkusil vypojit/zapojit, ale nepomohlo to. Nevíte, kde by mohla být chyba? Snad to není moc chaotickej popis.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...