Honza9007 Odesláno Červen 28, 2013 Sdílet Odesláno Červen 28, 2013 Viktore, zapomněl jsi na Německo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Červen 28, 2013 Sdílet Odesláno Červen 28, 2013 mirouch - jo kamrada to by se musei roztrhat, ale za jardou jezdi i lidi z norska a slovenska :)))))) takze to mas porad dost blizko :D Tak samo že nějakých sto kiláků není moc, jen na cestu po práci je to dost. Ale problém vyřešen za 200kč a za 10 minut v servise. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Červen 28, 2013 Sdílet Odesláno Červen 28, 2013 A co s tím tedy bylo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Červen 28, 2013 Sdílet Odesláno Červen 28, 2013 Tak to nevím, jen vyčetli pin kód a jel jsem. Kdyby se to stalo znova tak hned přiject. Ale toho papírování okolo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červen 29, 2013 Sdílet Odesláno Červen 29, 2013 Jedno Das P. na servis po koupi, na 22 let starý kousek, krásná kondice, jen dochytat detaily - vloženo bez vědomí majitele 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Červen 29, 2013 Sdílet Odesláno Červen 29, 2013 My mu to neřeknem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Červen 30, 2013 Sdílet Odesláno Červen 30, 2013 Co všechno obnáší výměna volantu za MF u OII Před FL? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červen 30, 2013 Sdílet Odesláno Červen 30, 2013 volant, kablík, podvolantovka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Červen 30, 2013 Sdílet Odesláno Červen 30, 2013 A hrubej odhad ceny? Předpokládám, že když bych si eventuelně přivezl svoje věci tak mně vyženeš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 1, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2013 proč by tě vyhnal, volant jsem si přivezl taky svůj ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Červenec 1, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2013 Málokterej mechanik má radost když si zákazník přiveze vlastní matroš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 1, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2013 když to předem řekneš a víš že je to funkční, tak nebude problém... myslím, že to tak dělá více lidí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kejml Odesláno Červenec 1, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2013 Mechanik za kilo na hodinu potřebuje svůj matroš. Mechanik potřebuje kvalitní matroš. Mechanik není nákupčí matroše za nejnižší cenu. Když mechanikovi zaplatíš odbornou práci a zajistíš kvalitní matroš, nevidím problém. Je potřeba se domluvit. Ideálně předem a osobně ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Padouch Odesláno Červenec 7, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2013 Ahoj, chtel bych se zeptat kolik by asi tak stalo pridelani klimatizace co OI 1.6 74kW. Uz je mi z toho vedra spatne a to leto teprve zacina (doufam) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Červenec 8, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2013 doufám , že se nikdo nebude zlobit ,ale asi děláte všechny auta , tak poprosím o radu . Mam v garáži rok C3 1,1 a včera jsem jí potřeboval, protože moje octa má stažené okno ( prasklá stahovačka ). Baterka byla KO ,tak jsem jí dobil a po namontování mi auto psalo málo benzínu , tak jsem dal 8litrů . Otočím klíčkem a nic , jen jeden divnej zvuk ,ale netočíto. Může někdo poradit ,co s tím ? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červenec 8, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2013 nezarezl ti startér? jinak všechna auta neděláme, Vaša víceméně jen koncern VW, já to samé + porsche, což je taky koncern a k tomu lehce japonce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Červenec 8, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2013 díky za info , na baterce naměřeno 11,9 a ani si neškrtla , dal jsem jinou ta měla 12,4 a natočeno okamžitě . Stejně děkuju za odpověď 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Atila Odesláno Červenec 9, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2013 Ahoj Jardo, nechal sem si na passatu dělat rozvody,a od tý doby mi to víc žere.Prej se to dá zjistit na diagnostice (nějaký nastavaní má být na nulách).Dá se to nějak seřídit? Mimo město mi to žere asi o 0,5L a ve městě o 1L víc. Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cobra.Octavia Odesláno Červenec 9, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2013 Ahoj kluci, chtěl bych Vás poprosit o radu - mám v plánu vyměnit sedadlo u řidiče a tudíž musím odpojit kabel bočního airbagu. Někdo říká, že stačí vytáhnout klíček ze zapalování, někdo zase že je lepší odpojit baterku. Já bych byl spíš pro druhou variantu. V dílenské příručce se ale píše, že: "Pokud byly prováděny práce na systému airbag nebo elektrických předepínačích bezp. pásů, je nutné dodržet následující pokyny: ♦ Před opětovným připojením akumulátoru musí být zapnuto zapalování. ♦ Při připojování akumulátoru se nesmí ve vozidle nacházet žádná osoba." Zdá se mi divné mít zapnuté zapalování při připojování baterky, ale na druhou stranu když je to v dílenské příručce... Byl bych také nerad, kdyby mi vyskočila chyba v diagnostice - kontrolka airbagu. Proto prosím o konzultaci jak toto řešíte vy. Předem díky za radu. Jen ještě pro informaci - jedná se o Octavii II rok výroby 2005 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červenec 9, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2013 udělej to, jak je napsáno v dílence, sice vypnuté zapalování stačí (airbagovka je na spínaném), ale je to jistota. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libero1071 Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 Ahoj Jardo,nechal sem si na passatu dělat rozvody,a od tý doby mi to víc žere.Prej se to dá zjistit na diagnostice (nějaký nastavaní má být na nulách).Dá se to nějak seřídit? Mimo město mi to žere asi o 0,5L a ve městě o 1L víc. predbehnem trošku Jardu..čo tak im to vrátiť a povedať im o tomto probléme...veď nech to dorobia poriadne..to je tak,keď všetci chcú robiť všetko...neberto v zlom,len som musel reagovať ;) ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 my už jsme si psali, mechanik o tom asi nevěděl nebo zapoměl zkontrolovat, tak se to pak dořeší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 Ahoj kluci, chci se zeptat na takovou drobnost. Dneska jsem přišel k autu, nastartoval a jelikož si světla ovládám manuálně, dal jsem ovladač z pozice "0" klasicky úplně do prava pro rozsvícení světel a najednou jsem zjistil, že světla sice svítí, ale zmizel podsvit ovladače světel, podsvit výstražnýho trojúhelníku, podsvit ESP off na spodní konzoli (jiný tlačítka tam nemám) a podsvit jasu přístrojů. Všechny zmíněný ovladače a tlačítka fungujou, jen nesvítí. Když jsem dal ovladač zpět o pozice "0" a pak na pozici "tunel light", tak se podsvit chvíli držel, ale po asi 2 sekundách zase všechno zhaslo, zůstalo jen podsvětlené zvýraznění, že mám navolenou tu "tunel light" pozici. Když jsem to dal rovnou úplně do prava, tak se ani ty 2 vteřiny nekonaly a prostě to nesvítilo. Ovladač jsem vytáhnul a zkusil vypojit/zapojit, ale nepomohlo to. Nevíte, kde by mohla být chyba? Snad to není moc chaotickej popis. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 auto? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 OII 2.0tdi předFL 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 jakej rok? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 04, zřejmě bude chyba v samotném ovladači - v garáži jsem vyhrabal starý, oprýskaný, který jsem asi před rokem měnil a tam se zdálo, že ten podsvit drží. Zkusil jsem tedy ten současný rozebrat, nějak profouknout a zase složit, ale žádná změna. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 máš praskou žárovku v popelníku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 Neee, já jí dneska vyndal a zjistil jsem, že jsem někde ztratil tu novou, tak jsem to zase zandal a nechal na zítra Ale ta žárovka mi už roky nesvítí, když otevřu popelník, tedy - chvíli svítila, ale to už je strašně dlouho, tak jsem myslel, že prasklá je... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 dej novou a uvidíš, provní OII a vše co má stejnou BSG jednotku (GV, Touran...) mají tuto kontrolu prasklé žárovky osvitu - jedniná klasická žárovička... ovladače ve dveřích ti určo svítí i klima 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.