John1976 Odesláno Duben 13, 2015 Sdílet Odesláno Duben 13, 2015 Daval jsem nove RJ do dveri 1T0 959 701 AA a 1T0 959 702 S. Pak menil predface zrcatka za face. Zrcatko s pameti bylo na leve strane tak jsem prehodil kloboucek + kabelaz na pravou stranu jelikoz mi to jelo porad obracene prehodil jsem motor z jineho zrcatka aby to chodilo jak ma ted ok. Kabelaz: prehodil jsem mezi sebou cerveny drat a bily to je na ovladani motorku ale nevim jestli prehodit i potenciometry. Zrcatka jsou sice sklapeci ale to nechci jen aby se stahlo pri zpatecce. kodovani 0000502. Dnes jsem to tak 1,5hod zkousel a bylo ok ale tak za 2 hodky znovu a nepamatuje si pozici. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Duben 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 14, 2015 díval jsem se a ve schématech nejsou uvedené pozice modrého konektoru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Duben 14, 2015 Sdílet Odesláno Duben 14, 2015 pohled "do zrcátka" z leva-doprava první řada: bílá, NIC, hnědo-bílá, červená druhá řada: šedo-bílá, červenomodrá, bílo-žlutá, žluto-šedivá opravdu zajímavý, že elsa tuhle stranu nezná... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John1976 Odesláno Duben 14, 2015 Sdílet Odesláno Duben 14, 2015 Karlos muzes hodit foto. Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John1976 Odesláno Duben 15, 2015 Sdílet Odesláno Duben 15, 2015 Diky. (Prosim) promin psal jsem to z mobilu v aute jeste jednou diky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zitny Odesláno Duben 18, 2015 Sdílet Odesláno Duben 18, 2015 Diky opet jako vzdy dokonalemu servisu pana Rolbare mam nove, hezci a lepsi zrcatko... B) A zaroven s tim taky novou ikonku na maxidotu... :) Funguje to perfektne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Duben 21, 2015 Sdílet Odesláno Duben 21, 2015 je to dobrá věc, jen jich je málo, nejspíš budu mít ještě jedno kdyby někdo chtěl :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Duben 21, 2015 Sdílet Odesláno Duben 21, 2015 Vaša & Rolbař: otázka na vás páni :) na aute bola vymenená nádržka za 5,5L na ostrek + čidlo na hladinu kvapaliny ostrekovačov... pri demontáži zistené že celé čidlo bolo mokré, farba tekutiny modrá.. môže byť zlé tesnenie? alebo zle osadené čidlo že prepúšta kvapalinu? viete poradiť? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Duben 21, 2015 Sdílet Odesláno Duben 21, 2015 nádržka 5,5L z faceliftu lze i do předFL? Nebo je to shodný díl, podle etky z toho nejsem moudrý :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Duben 21, 2015 Sdílet Odesláno Duben 21, 2015 myslím že nádržky by mali byť zhodné.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
karel21 Odesláno Duben 22, 2015 Sdílet Odesláno Duben 22, 2015 Diky opet jako vzdy dokonalemu servisu pana Rolbare mam nove, hezci a lepsi zrcatko... B)A zaroven s tim taky novou ikonku na maxidotu... :)Funguje to perfektne. čidlo spínání dálkových světel? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Duben 23, 2015 Sdílet Odesláno Duben 23, 2015 myslím že nádržky by mali byť zhodné.. nádržky jsou shodné, pokud bylo mokré čidlo, vyměnil bych těsnění, pokud byla voda uvnitř konektoru, tak vyměnit čidlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Duben 23, 2015 Sdílet Odesláno Duben 23, 2015 Ano voda bola priamo v konektore... Po jeho rozpojeni boli obe casti mokre :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Duben 23, 2015 Sdílet Odesláno Duben 23, 2015 tak pouští čidlo, občas se stává 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fix Odesláno Duben 23, 2015 Sdílet Odesláno Duben 23, 2015 Dobrý den pánové, dostal se mi do rukou jeden exemplář RNS 510, který je dle slov původního majitele špatně flashnutý. Konkrétně prý proběhl pokus o flashnutí přes DVD mechaniku a skončilo to celé jako jednoúčelový zdroj bílého světla se spoustou zbytečných tlačítek. Jde zapnout i vypnout, po zapnutí svítí bíle, ale tím to z mého pohledu končí. Navi jsem předal pánovi, který má k dispozici konfig kabel a ve výsledku mi sdělil, že z jednotky vyčte nějaké základní údaje, ale že prý nemá dostatečnou licenci na přehrání firmware. Nekamenujte mě pokud šířím bludy, nejsou to má slova . Jelikož z navi jdou vyčíst nějaká data, neviděl bych to úplně na odešlou základovku, ale třeba se mýlím a odešla příkladem flash, na které je nahraný firmware. Máte s tím nějaké zkušenosti, kabel s "dostatečnou licencí" pro flash firmware, případně kolik by stála oprava? Děkuji za info. fix 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Duben 28, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 28, 2015 Mohlo by jit opravit. Cca 500-800,- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Duben 28, 2015 Sdílet Odesláno Duben 28, 2015 Montáž parkovací kamery OIII vybavené automatizovaným parkovacím automatem. A mistr při práci: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RadimCep Odesláno Duben 28, 2015 Sdílet Odesláno Duben 28, 2015 Fordy asi neudelate co? Potreboval bych montaz tempomatu do S-Max. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Duben 28, 2015 Sdílet Odesláno Duben 28, 2015 Kluci, mám problém s xenonem, začal mi zhasínat ... respektive rožnu světla, pak to tak po 10-15 sekundách začne "problikávat" frekventovaně ... až zhasne. Když znovu vypnu a zapnu světla, na chvíli zas naskočí. Může to dělat i výbojka (či se chová jinak?), nebo je to zapalovací modul uvnitř? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Duben 29, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 29, 2015 nejlépe měnit díly z jednoho světla do druhého výbojka, trafo, jednotka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Duben 29, 2015 Sdílet Odesláno Duben 29, 2015 (upraveno) Jo, to mě asi nemine :) díky Vášoedit: tak výbojka K.O. Upraveno Duben 29, 2015 uživatelem ketys 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Květen 1, 2015 Sdílet Odesláno Květen 1, 2015 po delší době pár obrázků: OII zapojení denních světel, krásně to hnije a samo už ani moc nefunguje SII kvalitní instalace napájení onboard kamery, opravdu kvalifikovaně zapojeno, škoda, že to kříží reakční část airbagu, takže při nehodě docela zábrana a zbraň zároveň OII asistent únavy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Květen 2, 2015 Sdílet Odesláno Květen 2, 2015 tak za tohle musi toho cloveka hamba fackovat ne? ten airbag neni po celem A-sloupku, tak to blbnuli:) To denni sviceni, skoro bych cekal, ze tam bude najaky protikus aby ty fastony nebyly na vetru... Ale aspon pouzili opravarenskou sadu a snad "spravne" kontakty:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jELDA Odesláno Květen 2, 2015 Sdílet Odesláno Květen 2, 2015 Jardo velké díky za skvěle provedenou práci i v nepracovní den : ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka313 Odesláno Květen 2, 2015 Sdílet Odesláno Květen 2, 2015 Ahoj chci se zeptat na kolik vyjde prace zapojeni onboard kamery tak aby se zapinala s klickem.. diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Květen 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2015 12V zásuvka pod palubku + vedení cca 3-400,- dle umístění 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Květen 3, 2015 Sdílet Odesláno Květen 3, 2015 Jardo velké díky za skvěle provedenou práci i v nepracovní den : ) rádo se stalo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jELDA Odesláno Květen 3, 2015 Sdílet Odesláno Květen 3, 2015 rádo se stalo :) bychom nezapomněli díky patří i Zděnkovi za tech. podporu : ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.