Přejít na obsah

Vaša a Rolbař

Doporučené příspěvky

Rekl bych, ze tam zbastlene prave nic nebylo (prevazne vse pred tim delal Jarda), protoze se komplet predelavalo z BSG a comfortu na ciste BCM, proto tolik dratu po demontazi a rozpojeni a zmen .-). Uz jednou takova akce byla.

Takze ted uz je v aute ciste BCM s novou gateway, novymi jednotkami sklapecich zrcatek, pripravou na High kameru, osttriky svetel a vyhrivani trysek ostrikovacu, ted uz bude chybet v aute jenom Webasto :-)

Zapomnel jsem na to skoro nejdulezitejsi a to asistent dalkovych svetel, na vyzkouseni jsem mel 3 hodiny v noci na ceste domu a musim rict, ze to funguje skvele, jedine co to dost ovlivnuje jsou ty nove znacky s vysokou mirou odrazivosti, ktere fakt oslnuji, ale vlastne tim to ten asistent eliminuje, takze je to vlastne OK :-)

Celkovy cas: 7:00 - 21:00 to byl masakr, ale Jarda je borec.

Diky moc za super praci Jardo nize davam jeste nejake foto, ikdyz ty tvoje staci.

post-224-0-96733700-1430895897_thumb.jpg

post-224-0-12480000-1430895903_thumb.jpg

post-224-0-37151500-1430895907_thumb.jpg

post-224-0-43143400-1430896881_thumb.jpg

post-224-0-73363900-1430896885_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Ladinek
Odkaz ke komentáři

Před takovouhle prací se klaním :)

Když se koukám na tu palubku a vím, že vlétě to bude vypadat podobně kvůli tlumení přepážky, tak mě jímají mdloby:D

Jen mě tak napadá, jakou přidanou hodnotu má to přestavění na BCM? Myslím tím opravdu nějakou funkci, kterou na high line BSG nejde dosáhnout, nepočítám-li asistenta dálkových světel, to už jste tu psali :)

Odkaz ke komentáři

Design :-) :-) :-) na MaxiDotu je tam ted uplne vse co tam ma byt, predtim tam nebyly svetla a jine veci prece jenom FL MaxiDot teumi vycist vse ze starych jednotek resp s nimi nekomunikuje jak ma.

Navic se spravne ted rozsviti prednimLED pri zaple pacce blinkru a stani na krajnici, predtim svitilo jenom zadni a ted uz nemusi by ve svetlech ty zarovicky pro parkovaci svetla.

Uz chybi jenom Kessy a Webasto :-)

Musim to dat k sobe do tematu at to tady klukum nazaplnuju.

Upraveno uživatelem Ladinek
Odkaz ke komentáři

pokud jsou v autě FL budíky, tak přestavba na BCM je celkem rozumná, dostanou se do menu nazpět fce z komfortu a světel, pokud jsou an autě RS led, tak svítí korektně, lze mít nakodování úplné zhasnutí světel při poloze 0, samo na to pak navazují další věci jako asistent dálkových atd atd,

ad tlumení, stěna se vyplatí, jak zvenku, tak zevnitř, plus tam dát tlumení z 2,0 BMM/BKD dávané 2009-2011, budu to nějak začátkem června také dělat + na podlahu pláty

Odkaz ke komentáři

podle čísla jsem na inetrnetu našel jen obrázky z etky, takže nemám ani moc představu o materiálu a jeho síle, pokud je to absorbční vrstva, tak za těch 1100 se dá sehnat materiál na půl interiéru...

Jako je to sice bez práce, ale je otázkou poměr cena výkon...

Nešlo by to trošku líp popsat?

Odkaz ke komentáři

podle čísla jsem na inetrnetu našel jen obrázky z etky, takže nemám ani moc představu o materiálu a jeho síle, pokud je to absorbční vrstva, tak za těch 1100 se dá sehnat materiál na půl interiéru...

Jako je to sice bez práce, ale je otázkou poměr cena výkon...

Nešlo by to trošku líp popsat?

když počkáš do příštího týdne, tak ti dám i fotky, mám jeden kus objednaný, je to namletina s gumovou vrstvou, za ty peníze samo bude velké množství něčeho.... co nemusí být ozkoušené v autě a nesplňuje požadavky na teplo či látky co se z toho můžou uvolňovat, proto rád tlumim tim, co se dává originálně.

jinak tlumení střechy dobrá věc právě s ohledem na teplotu, v létě to tolik nepálí od plechu a v zimě neutíká teplo, když namrzne moje a seriová OII, tak je vidět rozdíl hned

Odkaz ke komentáři

Tak když si vzpomeneš budu rád asi nejen já...

Tak v tomhle jsme za jedno, nemusíš řešit tvarování, nemusíš nic řezat, pasuje to tam jak má...

ale jinak to bude něco na způsob:

http://www.tlumicimaterial.cz/katalog/00074-anti-vibromat-nonwoven-lint-17.html

nebo

http://www.tlumicimaterial.cz/katalog/00042-tacoma-8.html

Střechu jsi tlumil nějak podobně jako Lukony, tj. 3 vrsty?

Upraveno uživatelem ka_r_los
Odkaz ke komentáři

startování tlačítkem kde se musí po celou dobu držet mi přijde jako nesmysl

kdyby to měli jak audi nebo bmw kde zmáčkneš a než se připoutám tak si samo nažhaví dle potřeby a pak nastartuje tak je to fajn, ale držet třeba 10s tlačítko mi přijde jako nesmysl

Odkaz ke komentáři

Chces rict,ze se to musi drzet i u vsech novych Yeti, kde se to da objednat z vyroby?

Kamarad to ma v Yeti original z vyroby. Musim se ho na to zeptat, jestli to musi 10sec drzet.

Pocitam, ze by se mu to nelibilo a auto by hned vratil, kdyz u Renaultu mu to funguje uplne spickove vcetne Kessy, kde se pri zamykani auta ho vubec nemusi dotykat, staci odejit s klickem a auto se zamkne a sklopi zrcatka, tady by se VW a Audi mohli poucit :-(

Skoda, ze se neda treba naprogramovat, aby se me zrcatka sklopila ihned po zamkunuti, takto musim podrzet klicek, skoda takovych much co ma Skoda resp VW a Audi.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...