Rolbař Odesláno Květen 3, 2015 Sdílet Odesláno Květen 3, 2015 SII spoj k výhřevu skla, nalezeno náhodně při dodělávání antény do skla, doslova v hodině dvanácté 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Květen 4, 2015 Sdílet Odesláno Květen 4, 2015 no pěkně .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
werevolf Odesláno Květen 5, 2015 Sdílet Odesláno Květen 5, 2015 Diky Vašovi za montáž zadných senzorov a nakodovanie nejakých funkcií + zistenie kódu rádia. Ešte raz dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Květen 5, 2015 Sdílet Odesláno Květen 5, 2015 když facelift, tak facelift aneb peklo na 100.....drátů jinak :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 6, 2015 Sdílet Odesláno Květen 6, 2015 Tak tohle by pro mě byla smrt, respektive pro to auto, protože už by to nerozchodilo :D Tolik drátků a pinů.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Květen 6, 2015 Sdílet Odesláno Květen 6, 2015 Prosime te, kdo to takhle zbastlil??? Jestli to neni tajne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Květen 6, 2015 Sdílet Odesláno Květen 6, 2015 jestli myslíš ty lanovky kolem volantu, tak to se neví 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladinek Odesláno Květen 6, 2015 Sdílet Odesláno Květen 6, 2015 (upraveno) Rekl bych, ze tam zbastlene prave nic nebylo (prevazne vse pred tim delal Jarda), protoze se komplet predelavalo z BSG a comfortu na ciste BCM, proto tolik dratu po demontazi a rozpojeni a zmen .-). Uz jednou takova akce byla. Takze ted uz je v aute ciste BCM s novou gateway, novymi jednotkami sklapecich zrcatek, pripravou na High kameru, osttriky svetel a vyhrivani trysek ostrikovacu, ted uz bude chybet v aute jenom Webasto :-) Zapomnel jsem na to skoro nejdulezitejsi a to asistent dalkovych svetel, na vyzkouseni jsem mel 3 hodiny v noci na ceste domu a musim rict, ze to funguje skvele, jedine co to dost ovlivnuje jsou ty nove znacky s vysokou mirou odrazivosti, ktere fakt oslnuji, ale vlastne tim to ten asistent eliminuje, takze je to vlastne OK :-) Celkovy cas: 7:00 - 21:00 to byl masakr, ale Jarda je borec. Diky moc za super praci Jardo nize davam jeste nejake foto, ikdyz ty tvoje staci. Upraveno Květen 6, 2015 uživatelem Ladinek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Květen 6, 2015 Sdílet Odesláno Květen 6, 2015 Před takovouhle prací se klaním :) Když se koukám na tu palubku a vím, že vlétě to bude vypadat podobně kvůli tlumení přepážky, tak mě jímají mdloby:D Jen mě tak napadá, jakou přidanou hodnotu má to přestavění na BCM? Myslím tím opravdu nějakou funkci, kterou na high line BSG nejde dosáhnout, nepočítám-li asistenta dálkových světel, to už jste tu psali :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladinek Odesláno Květen 6, 2015 Sdílet Odesláno Květen 6, 2015 (upraveno) Design :-) :-) :-) na MaxiDotu je tam ted uplne vse co tam ma byt, predtim tam nebyly svetla a jine veci prece jenom FL MaxiDot teumi vycist vse ze starych jednotek resp s nimi nekomunikuje jak ma. Navic se spravne ted rozsviti prednimLED pri zaple pacce blinkru a stani na krajnici, predtim svitilo jenom zadni a ted uz nemusi by ve svetlech ty zarovicky pro parkovaci svetla. Uz chybi jenom Kessy a Webasto :-) Musim to dat k sobe do tematu at to tady klukum nazaplnuju. Upraveno Květen 6, 2015 uživatelem Ladinek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Květen 6, 2015 Sdílet Odesláno Květen 6, 2015 motorovou jednotku při takové přestavbě z předFL na FL není třeba měnit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladinek Odesláno Květen 6, 2015 Sdílet Odesláno Květen 6, 2015 Nemusi, navic ja jsem mel uz od Ferdy predtim aktivovany imobilizer z predFL jednotku motoru a FL MaxiDot, takze ted to mam OK. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Květen 6, 2015 Sdílet Odesláno Květen 6, 2015 Otazka do pranice: vyplati se se zatlumit prepazku mezi motorem a kabinou (pomer cena cas a prace) ??? Podle mne vetsi ucinnost utlumu hluku dostanes, kdyz zatlumis strechu... viz jak to udelal Jarda nebo se pletu??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Květen 6, 2015 Sdílet Odesláno Květen 6, 2015 Rolba má vytlumenou celou palubku rounem a ano, vyplatí se to;) Střecha je kupodivu asi nejmíň znatelná část vytlumení tam už jsou z výroby 3 velké desky rouna, bohužel to není úplně to pravé ořechové. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Květen 6, 2015 Sdílet Odesláno Květen 6, 2015 pokud jsou v autě FL budíky, tak přestavba na BCM je celkem rozumná, dostanou se do menu nazpět fce z komfortu a světel, pokud jsou an autě RS led, tak svítí korektně, lze mít nakodování úplné zhasnutí světel při poloze 0, samo na to pak navazují další věci jako asistent dálkových atd atd, ad tlumení, stěna se vyplatí, jak zvenku, tak zevnitř, plus tam dát tlumení z 2,0 BMM/BKD dávané 2009-2011, budu to nějak začátkem června také dělat + na podlahu pláty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Květen 6, 2015 Sdílet Odesláno Květen 6, 2015 (upraveno) 3T1 863 947 A ? To vypadá zajímavě... kam že se to dává? Podle obrázku není moc poznat jestli je to na vnější nebo vnitřní stranu:/ A taky škoda, že to na internetu k dostání není, takže jen origo za 1100? Upraveno Květen 6, 2015 uživatelem ka_r_los 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Květen 6, 2015 Sdílet Odesláno Květen 6, 2015 myslím, že to je to číslo, dává se to za topení tzn demontáž celého topení 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Květen 6, 2015 Sdílet Odesláno Květen 6, 2015 podle čísla jsem na inetrnetu našel jen obrázky z etky, takže nemám ani moc představu o materiálu a jeho síle, pokud je to absorbční vrstva, tak za těch 1100 se dá sehnat materiál na půl interiéru... Jako je to sice bez práce, ale je otázkou poměr cena výkon... Nešlo by to trošku líp popsat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Květen 6, 2015 Sdílet Odesláno Květen 6, 2015 keď tu bolo spomínané kessy, to by šlo na FL aute urobiť? resp štartovanie tlačítkom? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Květen 6, 2015 Sdílet Odesláno Květen 6, 2015 podle čísla jsem na inetrnetu našel jen obrázky z etky, takže nemám ani moc představu o materiálu a jeho síle, pokud je to absorbční vrstva, tak za těch 1100 se dá sehnat materiál na půl interiéru... Jako je to sice bez práce, ale je otázkou poměr cena výkon... Nešlo by to trošku líp popsat? když počkáš do příštího týdne, tak ti dám i fotky, mám jeden kus objednaný, je to namletina s gumovou vrstvou, za ty peníze samo bude velké množství něčeho.... co nemusí být ozkoušené v autě a nesplňuje požadavky na teplo či látky co se z toho můžou uvolňovat, proto rád tlumim tim, co se dává originálně. jinak tlumení střechy dobrá věc právě s ohledem na teplotu, v létě to tolik nepálí od plechu a v zimě neutíká teplo, když namrzne moje a seriová OII, tak je vidět rozdíl hned 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Květen 6, 2015 Sdílet Odesláno Květen 6, 2015 (upraveno) Tak když si vzpomeneš budu rád asi nejen já... Tak v tomhle jsme za jedno, nemusíš řešit tvarování, nemusíš nic řezat, pasuje to tam jak má... ale jinak to bude něco na způsob: http://www.tlumicimaterial.cz/katalog/00074-anti-vibromat-nonwoven-lint-17.html nebo http://www.tlumicimaterial.cz/katalog/00042-tacoma-8.html Střechu jsi tlumil nějak podobně jako Lukony, tj. 3 vrsty? Upraveno Květen 6, 2015 uživatelem ka_r_los 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Květen 6, 2015 Sdílet Odesláno Květen 6, 2015 jj, nafotím a pokud bude chvíle, tak při rozborce auta nafotim vnitřek ještě jednou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Květen 6, 2015 Sdílet Odesláno Květen 6, 2015 tak, nejaké info ohľadom Kessy mám od Lumiho, ale čo to štartovanie na tlačítko? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 6, 2015 Sdílet Odesláno Květen 6, 2015 to jde vyřešit tím magic car alarmem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Květen 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2015 startování tlačítkem kde se musí po celou dobu držet mi přijde jako nesmysl kdyby to měli jak audi nebo bmw kde zmáčkneš a než se připoutám tak si samo nažhaví dle potřeby a pak nastartuje tak je to fajn, ale držet třeba 10s tlačítko mi přijde jako nesmysl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladinek Odesláno Květen 7, 2015 Sdílet Odesláno Květen 7, 2015 Chces rict,ze se to musi drzet i u vsech novych Yeti, kde se to da objednat z vyroby? Kamarad to ma v Yeti original z vyroby. Musim se ho na to zeptat, jestli to musi 10sec drzet. Pocitam, ze by se mu to nelibilo a auto by hned vratil, kdyz u Renaultu mu to funguje uplne spickove vcetne Kessy, kde se pri zamykani auta ho vubec nemusi dotykat, staci odejit s klickem a auto se zamkne a sklopi zrcatka, tady by se VW a Audi mohli poucit :-( Skoda, ze se neda treba naprogramovat, aby se me zrcatka sklopila ihned po zamkunuti, takto musim podrzet klicek, skoda takovych much co ma Skoda resp VW a Audi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 7, 2015 Sdílet Odesláno Květen 7, 2015 (upraveno) Nevím u Yeti, ale u o3 aj. už to držet nemusís. Upraveno Květen 7, 2015 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 7, 2015 Sdílet Odesláno Květen 7, 2015 Podle mě Vaša mluví o tlačítku přes Magicar ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motoosman Odesláno Květen 7, 2015 Sdílet Odesláno Květen 7, 2015 Asi ano, ale MC umí i start na dálku. Takže bez držení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Květen 7, 2015 Sdílet Odesláno Květen 7, 2015 TO Rolbar... Jardo jsem domluven s tim klukem z detailingshop.cz a rovnou jsem to prevodem zaplatil... Pls jak pojedes na Ballon vem to sebou. Budu se nejak revanzovat v ramci moznosti. Jinak je to tento produkt. XXXXX Dik za ochotu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.