Rolbař Odesláno Červenec 27, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2016 jedna kalibrace RVC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Červenec 27, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2016 Co je RVC? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červenec 27, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2016 rear view camera :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Červenec 27, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2016 Proč se to dělá, respektive jakej to má cíl. Jako kontrast apod asi ne předpokládám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červenec 27, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2016 (upraveno) jednak zmizí chyba z diagnostiky, ale hlavně se upraví čáry a jejich poloměry Upraveno Červenec 27, 2016 uživatelem Rolbař 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 28, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2016 Uuuuf, tak to je masakr :) Dobře Ty! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
suri Odesláno Červenec 28, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2016 prípravok si kúpil či požičal? škodovka ho ešte asi nemá povinne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červenec 28, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2016 nechal jsem si ho vyrobit, to se nikdy neztratí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
suri Odesláno Červenec 29, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2016 to veru nie , ešte kúpiť tie tabule a blbosti okolo kalibrácie adaptívneho tempomatu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
twe2000 Odesláno Srpen 8, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2016 (upraveno) Potřeboval bych poradit, který drát je + ( hnědobílý nebo modrobílý) ? u repro v předních dveří.Budu dávat jiné repro a mám koupenou redukci z ahifi http://www.ahifi.cz/adaptery-k-reproduktorovemu-konektoru-vw-skoda-seat.html a nejsem si jistý jestli to není v té redukci přehozené zrovna naopak. 1Octavia r.v. 8/2003 Upraveno Srpen 8, 2016 uživatelem twe2000 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Srpen 8, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2016 + je modrobílý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Srpen 8, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2016 Dneška velké díky Vasovi za tempomat na rs vzkazuje segra :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
twe2000 Odesláno Srpen 9, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2016 + je modrobílý Díky moc,tak podle toho ta redukce vypadá že je zapojená správně, Zkoušel jsem jen tak cvičně zapojit 1 reproduktor, modrobílý drát na + nového reproduktoru a zdálo se mi se mi že hraje trochu slaběji jako by tam chyběly basy, při přehození drátů naopak, se mi zdálo jako by ten zvuk byl lepší s plnějšímy basy ale to je možná jen můj subjektivní pocit. je možné že některému reproduktoru více vyhovuje přehození polarity ?(Ještě jsem zapoměl doplnit , že mám Dx navi , nevím jestli to je nějak podstatné pro zapojení/barvy vodičů) Akorát jsem se ještě zapoměl zeptat který je + na straně spolujezdce ?, tam jsem to ještě nerozebíral, tak nevím, jaké tam jsou barvy vodičů. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalR Odesláno Srpen 10, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2016 Ahoj, obracím se s prosbou. Známá má auto v autorizáku (po nákupu v obchoďáku už nenastartovala). Je to octavia II kombi 2,0 FSI 4x4 2007. Dle infa autorizáku se to asi někdo pokoušel vykrást a u auta bude nutné provést "novou identitu" což znamená nová řídící jednotka, sada zámků a panel přístrojů. Odhad ceny 86 500kč. Máte s tímto zkušenost, dá se řešit i mimo autorizák? Vzhledem ke stáří auta mi to nepřijde adekvátní ta cena. Díky za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Srpen 10, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2016 To je finanční blbost... Dá se ti řešit podstatně levneji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Srpen 11, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2016 přesně, záleží co se tam událo a podle toho se uvidí, co dál 0 Citovat Odkaz ke komentáři
twe2000 Odesláno Srpen 11, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2016 Prosím, jestli můžeš ještě poradit tu barvu + drátu na repro ve spolujezdcových dveřích.Barvy tam mám červený a červenohnědý. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Srpen 11, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2016 je to podle stejného klíče.... červený je + 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalR Odesláno Srpen 19, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2016 Díky za reakce, předal jsem kontakt na Rolbaře, ale v mezičase jí někdo jiný poradil nějaký autoservis ve Vršovicích, tak snad to nějak nezmastí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Srpen 29, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2016 Zdravím, (Octavia 1 RS, 2002) čeká mě výměna čelního skla, tak si říkám, že bych rovnou chtěl dodělat dešťový senzor, ale nevím co všechno to zahrnuje, krom toho skla a samotnýho senzoru + bych rovnou šel i do samostmívacího zrcátka, jako má Bora/Golf4. Otázka zní jestli je to proveditelné, vše potřebné k tomu dostupné a jak je to náročné. Montáž bych svěřil Vám, zatím zjišťuju jestli se to vyplatí a jak by to bylo cenově s potřebnými díly, měl jsem právě dešťák i s tím zrcátkem v Boře a vcelku mi to teďka chybí, jen dodám že jsem z Prahy, tak je to otázka spíš na Rolbaře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Září 6, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2016 zrcátko, snímač deště, kabeláž, relé stěračů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krobikml Odesláno Září 7, 2016 Sdílet Odesláno Září 7, 2016 Ahoj, kamarád vlastní Golfa IV. Chci se zeptat jestli jde udělat aby když odemkne dálkou tak aby se neodemkl kufr a ten aby se odemykal pouze prostředním tlačítkem? Pokud ano tak jestli bude někdo ochotný to udělat. Díky za odpověď. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Září 22, 2016 Sdílet Odesláno Září 22, 2016 zrcátko, snímač deště, kabeláž, relé stěračů tak jsem sehnal to samostmívací zrcátko i s dešťákem z Golfa 4 R32, v pondělí pro něj jedu, mám akorát otázku ohledně té kabeláže, kam až ji potřebuju, to vede od zrcátka stropem, přes A sloupek k pojistkám pod volant? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Září 27, 2016 Sdílet Odesláno Září 27, 2016 Ahoj kolegové, měnil jsem ve své OI RS volant za verzi z OIII. Původní kabeláž má jiné konektory, tudíž se chci zeptat, na kolik by vyšlo udělat kabeláž přizpůsobenou na OI? Je to obyč tříramínko bez multifunkce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Září 28, 2016 Sdílet Odesláno Září 28, 2016 měl bych ještě otázku ohledně změny světel u O1 face, kamarád dával místo halogenů H4 origo xenony, jenom neví přesně jak docílit toho aby u těch xenonů svitily při zapnutí dálkových světel zároveň potkávací a dálkové, protože se mu teďka potkávací vypnou když dá dálku, jako je tomu u H4 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ballu Odesláno Září 29, 2016 Sdílet Odesláno Září 29, 2016 Ahoj klucí, vím, že se to tu omílá stále dokola, ale nejde nenapsat :-). Dnes návštěva u Jardy alias Rolbaře. Programování auta. Perfektní přístup, super domluva a cena. Jardo moc děkuju za perfektní práci, To je koncert sledovat. Ještě jednou moc děkuji PS: pokud chcete vylepšovat své čtyřkollé miláčky tak jedině www.cardiagnostik.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Září 29, 2016 Sdílet Odesláno Září 29, 2016 měl bych ještě otázku ohledně změny světel u O1 face, kamarád dával místo halogenů H4 origo xenony, jenom neví přesně jak docílit toho aby u těch xenonů svitily při zapnutí dálkových světel zároveň potkávací a dálkové, protože se mu teďka potkávací vypnou když dá dálku, jako je tomu u H4 Pokud si dobre pamatuju tak se u packy svetel propojujou dva piny 7 a 8 . Snad se nepletu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Září 30, 2016 Sdílet Odesláno Září 30, 2016 Pokud si dobre pamatuju tak se u packy svetel propojujou dva piny 7 a 8 . Snad se nepletu. díky díky, předám info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Říjen 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 2, 2016 ano na páčce se spojuje pin 7 a 8 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.