Přejít na obsah

Octavia III

Doporučené příspěvky

Myslis, ze nejakym Indom alebo Cinanom hovori nieco okridleny sip?

VW a Audi to tiež nedáva, aj tak všetci tu na fóre dávate dolu už aj ten nápis octavia.

Sorry, ale mně zas poslední dobou přijdou tvoje příspěvky trapné.

Tak ich nečítaj :) mne sa tiež nepáči že obhajuješ striebornú, hovoríš o Škodovke akoby to bola nejaká super automobilka a nič ti k tomu nepíšem - každý má svoj názor a nie som jediný ktorý ho zastáva preto sme na DISKUSNOM fóre, treba priznať kritiku aj na to že nerobia všetky veci dobre a nemusia ísť so stádom.

V reále som nemal s tebou nejaký problém tak neviem čo ti vadí :) možno že som Slovák ale to som si zvykol.

Ešte aj tu sa rozčuľovať tak ťa o chvíľu neminie infarkt :)

Odkaz ke komentáři

Tak ich nečítaj :) mne sa tiež nepáči že obhajuješ striebornú, hovoríš o Škodovke akoby to bola nejaká super automobilka a nič ti k tomu nepíšem - každý má svoj názor a nie som jediný ktorý ho zastáva preto sme na DISKUSNOM fóre, treba priznať kritiku aj na to že nerobia všetky veci dobre a nemusia ísť so stádom.

V reále som nemal s tebou nejaký problém tak neviem čo ti vadí :) možno že som Slovák ale to som si zvykol.

Ešte aj tu sa rozčuľovať tak ťa o chvíľu neminie infarkt :)

Ne, opravdu se nerozčiluju, taky jsem s Tebou osobně neměl problém a proti Slovákům nic nemám, pokud se chovají normálně a neohrnují mezi sebou nad Čechama nos, když už tu přijeli studovat nebo pracovat. Nevím, kde píšu, že automobilka Škoda je super, ale ano, fandím jí, prodejní čísla hovoří za vše a podle mě Octavia III nemohla být lepší, ale také mi vadí některé věci, psal jsem, že FII, SII lim., OII FL se mi designově nezdají vyvážené, vadí mi především přístup servisu k zákazníkům, takže dokážu přijmout kritiku, ale musí být opodstatněná a ne jen výkřiky, že je něco trapné, hnusné apod. Cjoctavian tu například přinesl mnoho věcných informací a názory mají hlavu a patu. Ty napíšeš jen, že LED za příplatek je trapas od Škodovky, ale nenapíšeš proč. Podívej se na Audi, VW, Opel atd. Všichni to tak mají a přijde mi to jako dobrý marketingový tah, mnoho lidí si za ně připlatí třeba hlavně kvůli vzhledu a pak si někteří dokupují laciné, nekvalitní tuningové lampy z Číny, dříve jsi za nemalý příplatek dostal pouze xenony, dnes krásné "designovky". Nadáváš na nelakované díly karoserie, mně se to taky nelíbí, ale mnoha lidem to nevadí, komu ano, může si připlatit, ve firmách je jim to jedno a při tom počtu vyrobených aut ušetří automobilka mnoho nákladů. Další trapnost je podle Tebe označení "Škoda", už Ti na to někdo odpověděl, má to Porsche, Lamborghini, Volvo a další značky, název taky zmizel přímo z loga. Píšeš, že stříbrná je hnusná, proč ji dávají na premiéru. Ve stříbrný byla Octavka představovaná vždycky, někomu se líbí, někomu ne, ale faktem je, že se dobře fotí, jsou na ní vidět tvary karoserie, což o černé neplatí. Právě, že jsme na fóru a ne na chatu, proto by měly mít příspěvky alespoň nějakou vypovídající hodnotu, když si je někdo s časovou prodlevou čte.

Odkaz ke komentáři

Myslíte si někdo, že udělají z Octávky takový bestseler jako Golf a bude milion generací??? Nedávno sem nad tím tak trochu přemýšlel a myslím si, že by to byla tak trochu škoda... Popravdě se mi Golf jako auto nelíbí jen starý krásný Golf I a II, ale tehdy už to měli asi utnout. Co si myslíte vy??

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...