Přejít na obsah

čištění interiéru

reddy

Doporučené příspěvky

potřebuju poradit, čím po zimě vyčistit koberce, který dostaly hodně zabrat. na gumový rohože jsem se na podzim vykašlal a to byla asi chyba. takže pokud má někdo nějakej zaručenej prostředek na čistění koberců, tak sem s ním. samozřejmě v cenové přijatelné relaci, jinak raději odvezu auto na vyčištění

Odkaz ke komentáři

Tak jsem si to přečetl ještě jednou a teď nevím, jde ti o koberečky v autě a nebo o samotný koberec v autě? Jestli jen koberečky, tak stačí kýbl, voda, kartáč nějaký přípravek na čištění, nebo jak psal Dodo vapka, pokud koberec v autě, tak tam bych se vapky bál :-))

Odkaz ke komentáři

Ja se nebojim, preci jen to neni moje auto.

Pochybuju, ze to z toho vsechno vytrete... :palec: Pokud to neudelate mokrou cestou, tak to stejne zustane uvnitr, ten borel tam akorat vetrete.

Treba tady - http://forum.octaviaclub.cz/index.php?s=&a...ost&p=79330

a nebo tady - http://forum.octaviaclub.cz/index.php?s=&a...t&p=1026103

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři

Travil jsem nad tim 2 dny a vysledek stal proste za ho*no. Timto jsem s Vanishem skoncil, i kdyz ho vsude mozne chvali (viz treba ty). Po osobni zkusenosti to nedoporucuji ani nikomu ze znamych. Mohl jsem to vymyvat jak jsem chtel, ale nakonec tam Vanish udelal jeste horsi fleky, nez tam byly (na sedackach). To jsem nejdriv jeste zkousel ruzny sonaxy atd, to stalo taky za vyliz p*del. Nakonec jsem to nechal vycistit profi masinkou a lidma, kteri to maji jako zivnost a svete div se, fleky byly pryc.

http://forum.octaviaclub.cz/index.php?s=&a...st&p=165990

Ted uz beres moje pripominky? :palec: Nic to nemeni na tom, co jsem psal a za cim si stojim. Nejakym hadrikem nemas sanci ten bordel treba ze sedacky vymyt a uz vubec ne poradne vysat, porad to budes smudlat. Jasne, lidi, co doma nemaji poradny pristroje, budou porad kupovat Vanish. Ale zeptej se nekoho, kdo s tim normalne pracuje, rekne ti, ze vytepovani je na to nejlepsi. Taky jsem si driv myslel, ze to jsou kecy a ze to doma zvladnu sam...

Abychom se zase spatne nepochopili. Nechci nikoho presvedcovat o svy pravde, 2x jsem si to s tim Vanishem vyzkousel, nekolikrat se radil o postupu, ale vysledek byl vzdycky katastrofalni. More stravenyho casu, nekolikrat jsem to cistil, vysaval, zase cistil, vysaval, ale nic to nepomohlo. Ja uz byl tenkrat uplne na palici, dokonce jsem si myslel, ze to snad delam nejak obracene, a proto mi to nejde, ale delal jsem to spravne. Taky si doma koberce nesmudlame, ale rovnou se vozi k chlapikovi, ktery je cisti. :palec:

Odkaz ke komentáři

Ne neberu :palec: Pro mně je důležitější osobní zkušenost,nic jinýho v tom nehledej.Proč se to Tobě nepovedlo nevím a popravdě je mi to docela jedno :lool:

Mimochodem Karchra pro mokré čištění mám zaparkovanýho v dílně a stejně jsem to radši udělal přípravkem pro ruční čištění.V profi myčce jsem měl auto taky a kdyby byl mezi jejich čistěním a mým nějaký rozdíl,určitě bych jim to dával pravidelně.

Ale nemá smysl se tu dohadovat,reddy ať si vybere a my dva si dál budeme dělat každý to co nám připadá nejlepší,ne? :palec:

Odkaz ke komentáři

Jasny, at si to kazdy dela jak chce, jen jsem napsal svoji zkusenost a svuj nazor na cisteni Vanishem a nebo necim podobnym. Koberecky tim jit muzou, nebal bych se je potom poradne vyprat wapkou, aby z toho sla ta chemicka srajda pryc. Ale jak jsem psal, sedacky se mi tim vycistit nepodarilo. Klidne muzeme poprosit o nazor nekoho, kdo se tim zivi, bude to zajimavy. :palec:

Odkaz ke komentáři

Nemám nejmenší důvod se kohokoliv ptát.Nikde jsem nenapsal,že je ať už strojní,nebo ruční čištění horší nebo lepší,nikde jsem nenapsal,že ta nebo ona metoda nejde aplikovat.

Napsal jsem pouze svoji zkušenost a to je,že přípravkem pro ruční čištění koberců a čalounění lze vyčistit koberec a čalounění.Nic víc,nic míň.

To ,že jedna z metod a to ruční aplikovat s dobrým výsledkem nejde tady celou dobu tvrdíš ty,tak si klidně sežeň názor koho chceš,já ho nepotřebuji. :palec:

Odkaz ke komentáři

O cisteni interieru je tema i v OII.

http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=1358

mikl: Ja si ty nazory taky opatrovat nepotrebuji, je jich uz dost. :palec: To jen pro toho, kdo by se tomu chtel vic venovat, aby si udelal nejaky objektivni nazor. A ne jen z prispevku nas dvou. Nepodsouvam ti moji pravdu, pokud to nekomu pujde tim Vanishem (nebo necim jinym), bude to pro nej dobre, aspon nemusi auto nikam vozit a platit za to. Mne to bohuzel neslo. Ale nedelam nic jinyho, nez ze pisu svuj nazor.

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...
  • o 2 roky později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...