deli Odesláno Březen 9, 2011 Sdílet Odesláno Březen 9, 2011 Pri pohledu na vuz zespodu je pouze videt spojku na vyfukovem potrubi za katem a pak je vse v jednom kuse. Nedovedu si predstavit, jak by se dalo toto potrubi, na kterem jsou dva nemale tlumice, vytahnout v jednom kuse. Musi se to na aute rozrezat a novy vyfuk je ze dvou casti a na aute se spojuje? Nepredpokladam, ze by k vymene vyfuku bylo treba demotnovat zadni napravu ... Je normalni, ze cca dva roky stary vyfuk ma na povrchu znacne mnozstvi rzi? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
AdamCZ Odesláno Březen 9, 2011 Sdílet Odesláno Březen 9, 2011 starej flexou rozřízneš a sundáš z držáku.. novej ze dvou dílu svaříš nebo dáš sponu.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Březen 10, 2011 Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 to je uplne normalni neres... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
1.8TSI Odesláno Březen 13, 2011 Sdílet Odesláno Březen 13, 2011 Nevím jak to bude na 1,8 TSI ale na 1,8T mi výfuk vydržel 6 let a 150 000Km každodeního ježdění (6 studených startů denně). Pak jsem to prodal, tak dál nevím... ale nikde to ještě při prodeji "neprdělo" To na Toledu 1,6 74kW mi urezl po 4,5 letech. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Březen 13, 2011 Sdílet Odesláno Březen 13, 2011 Ja mam zkusenosti, ze originaly vydrzi vetsinou 6-7 let a jakmile se tam da nahradni dil(ten ze dvou kusu), tak ten potom vydrzi maximalne 3 roky a jde do kytek :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deli Odesláno Březen 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2011 Dekuji vsem za vyjadreni. Doporucili byste z vyfuku odstranit rez a natrit jej stribrenkou? Ma to nejaky efekt nebo je to jen ztrata casu a zivotnost to neprodlouzi? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Březen 13, 2011 Sdílet Odesláno Březen 13, 2011 Podle me to nema smysl, protoze vyfuk vetsinou skonci tim ze se rozezere zevnitr..vysype se tlumic apod. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
1.8TSI Odesláno Březen 15, 2011 Sdílet Odesláno Březen 15, 2011 Určitě s tím nic nedělej, je to ztráta času. Vůbec nejde o tu povrchovou rez kterou vidíš, ale o to že horké výf plyny proudí v prvních km studeným výfukem a tím vevnitř ve výfuku dochází ke kondenzaci "vody" (občas je to i vidět jak lítá ven) Tato "voda" je ovšem silně agresivní kyselina a rozežere ti to zevnitř. jak píše Bladík.. origo z fabriky - 6-7 let, ND origo tak 3 roky a neorigo skončí během druhé zimy... Ten neorigo ještě většinou skončí tak, že se za jízdy ozve rána a táhneš ho pod autem (hrozně príma když je tma, prší a potřebuješ někam dojet :-) ) origo odcházejí postupně a máš čas se připravit /neupadne bez výstrahy za jízdy..) Jsou líp spočítaný/vyrobený a netrpí na unavové lomy jako ty neorigo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan88 Odesláno Květen 18, 2014 Sdílet Odesláno Květen 18, 2014 Nevíte někdo průměr výfuku ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
goospery Odesláno Září 6, 2014 Sdílet Odesláno Září 6, 2014 cau, mate nekdo zkusenosti se sportovnimi vyfuky? Prijde mi, ze na 1.8 tsi to auto ma hrozne mizernej zvuk... Nechci zadny rvani na kilometry daleko, ale jen decentni podkresleni, ze to neni zadna 1.6 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 6, 2014 Sdílet Odesláno Září 6, 2014 něco takovyho, akorát chce čeknout jestli to tam pasuje. http://www.hothatchshop.cz/skoda/octavia-1z-06/vyfuk/bcs-automotive-cat-back-vyfuk-skoda-octavi-ii-rs-2-0-tfsi-tsi-prestige-3800.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
goospery Odesláno Září 6, 2014 Sdílet Odesláno Září 6, 2014 no jako todle je opravdu zajimavy, kdyby to ale stalo o 10 000 min...:-D vysolit skoro dvacku za koncovej dil... :( koukal jsem na par vyfuku od ulter sportu a ty jsou i za priznivou cenu... je by me zajimalo jestli stim ma nekdo nejaky zkusenosti... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Září 6, 2014 Sdílet Odesláno Září 6, 2014 No na podkreslení zvuku trochu zabitá cena ale za kvalit matroš sa platí.Nepozeral som ponuku Ulter Sport ale predpokladám ,že tam majú iba dajaké uni tlmiče a v takom prípade by som na origo exhaust flexou ani našahol.Takto som prerábal výfuk na bývalej F I a potom som to oľutoval a dával do pôvodného stavu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peca Odesláno Březen 1, 2015 Sdílet Odesláno Březen 1, 2015 já mám již přes rok Layting,super jednání i cena,výfuk vypadá a zní lépe než originál,členové mají slevu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
goospery Odesláno Květen 6, 2015 Sdílet Odesláno Květen 6, 2015 Peca: muzes hodit foto ze spod a treba i video jak to zni? :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peca Odesláno Květen 17, 2015 Sdílet Odesláno Květen 17, 2015 tak foto muzu klidne udelat-s tim videem je to horsi-mikrofon u phonu to moc nestiha:-( jinak si u nich muze clovek zvolit silu zvuku, ja jsem volil spise decentnejsi verzi-hezky zvuk to ma hlavne pri zrychlovani, podrazeni, na dalnici zvuk nerusi a oproti puvodnimu nejen lepe zni ale i vypada:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
serf Odesláno Červen 5, 2015 Sdílet Odesláno Červen 5, 2015 (upraveno) Prosím Vás takže Layting pre O2 FL kombi 1,8 TSI 118 kw je najlepšia voľba? Na felicii mam tiež Layting a drží bez problemou 13 rokov. goospery, našiel si niečo? peca, ktorý layting máš, aké koncovky ? foto? Ďakujem. http://www.laityng.cz/cz/produkty/vyfuky/ladene-vyfuky-skoda/octavia-combi/coctrkv2j.html http://www.laityng.cz/cz/produkty/vyfuky/ladene-vyfuky-skoda/octavia-combi/coctrkv2u.html http://www.laityng.cz/cz/produkty/vyfuky/ladene-vyfuky-skoda/octavia-combi/coctrkv2t.html http://www.laityng.cz/cz/produkty/vyfuky/ladene-vyfuky-skoda/octavia-combi/coctrkv2s.html Upraveno Červen 5, 2015 uživatelem serf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peca Odesláno Červen 9, 2015 Sdílet Odesláno Červen 9, 2015 mam klasickou kulatou dvou-koncovku 100mm je to myslim ten druhy odkaz jak clen mas cely cerven slevu puvodne jsem chtel koncovy dil od Remusu,ale na 4x4 pry zatim nic nedelaji-psal jsem primo jim s Laytingem jsem nadmiru spokojeny! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
serf Odesláno Červen 9, 2015 Sdílet Odesláno Červen 9, 2015 mam klasickou kulatou dvou-koncovku 100mm je to myslim ten druhy odkaz jak clen mas cely cerven slevu puvodne jsem chtel koncovy dil od Remusu,ale na 4x4 pry zatim nic nedelaji-psal jsem primo jim s Laytingem jsem nadmiru spokojeny! image.jpg Decentnejsi zvuk? Máš minimálny, alebo stred? Nechcem aby ma manželka za to furt ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peca Odesláno Červen 10, 2015 Sdílet Odesláno Červen 10, 2015 ja bych popsal zvuk takto: pokud poradne zrychluji nebo podrazuji, tak je slyset? na volnobeh a na dalnici neni o moc hlasitejsi nez original u Laityngu si muzes vybrat nekolik verzi dle hlasitosti, oni novy koncovy dil prilozi k uriznute casti, pridavaji otacky a ty vzadu poslouchas a vybiras? pak si vyres druh koncovem, jejich pripadne predsazeni, jak moc budou koukat ven, sklov vuci narazniku...atd. pokud ti to nestaci, muzes si pridat rezonator? na youtube je taky par videi-staci vlozit Laityng 0 Citovat Odkaz ke komentáři
serf Odesláno Červen 11, 2015 Sdílet Odesláno Červen 11, 2015 ja bych popsal zvuk takto: pokud poradne zrychluji nebo podrazuji, tak je slyset? na volnobeh a na dalnici neni o moc hlasitejsi nez original u Laityngu si muzes vybrat nekolik verzi dle hlasitosti, oni novy koncovy dil prilozi k uriznute casti, pridavaji otacky a ty vzadu poslouchas a vybiras? pak si vyres druh koncovem, jejich pripadne predsazeni, jak moc budou koukat ven, sklov vuci narazniku...atd. pokud ti to nestaci, muzes si pridat rezonator? na youtube je taky par videi-staci vlozit Laityng Ďakujem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.