ciimaa Odesláno Říjen 30, 2017 Autor Sdílet Odesláno Říjen 30, 2017 Walker myslím , je to z Polska Kámoš dělá v krámě s díly a zaváží autoservisy Tak nějaká ta sleva 60% skoro za nákupní cenu 3% se museli zaplatit firmě z toho ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Říjen 30, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2017 Pěkný :palec: alespoň to budeš mít celý nový a raz dva vyměněný :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Říjen 31, 2017 Autor Sdílet Odesláno Říjen 31, 2017 Jo jo taky to hned v sobotu vyměním , dneska mi rupnul už úplně výfuk v tom sváru za katem ? vrrr to dělá pěkně , divím se že to nedělá i pou ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Listopad 4, 2017 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2017 Tak dneska vyměněno a zase klid ;) no a přitom sem nahodil zimní papuče Ale ještě jednou půjdu pod auto hned za spojem je uložení výfuku a to je KO proto je koncovka otrošku níž 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Listopad 4, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2017 No pěkná práce...to jsi vařil jak Vitana, co? :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Listopad 4, 2017 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2017 Díky .... Ale nevím co myslíš tím vařením ..jestli teplotu motoru tak ta vždy vystoupla rychle ale jezdil sem krátké trasy, jestli myslíš zavaření starého katu tak účel to splnilo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Listopad 5, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2017 Jjo, myslel jsem sváření :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Listopad 20, 2017 Autor Sdílet Odesláno Listopad 20, 2017 Octa má od soboty bebí :wacko: praskla poloosa Tak dneska zase objednáno preš kámoše a hned to přišlo :palec: Vzal sem rovnou zesílenou poloosu :palec: jednou už sem si jí měnil ale za jetou ... no a když už se to bude dělat tak sem vzal čepy ramen a čepy řízení :palec: jen mě štve to počasí a nevím jak bude v sobotu abych si to vyměnil ,ale v dešti a zimě se mi to nechce dělat , tak to dám zítra do servisu aspoň to bude rovnou z geometrii , za ušetřené peníze za díly to dá do servisu ;) Poloosa SKF Čepy TRW 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Prosinec 26, 2017 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2017 Tak máme další update Před Vánoci se mi strácela voda , myslel těsnění pod hlavou , nakoupil věci a v servise zjistili po natlakování že teče vodní pumpa Tak se dělali jen kompletní rozvody ( stejně bych je v létě dělal ), uložení předních tlumičů , lanovody ruční brzdy No ale ta nejhezčí zpráva že sem prošel STK bez jediné chyby , týpek povídal že takovou jedničkovou octavku dlouho neviděl že fakt TOP tak mám takovou radost ;) Lehké závady - drobné netěsnosti ve spojích výfuku Povrchová koroze kabiny a ramen Seřízení zbíhavosti - zejtra jedu na geometrii 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Prosinec 27, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2017 Pěkně se staráš ;) kde si kupoval rozvody? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Prosinec 27, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2017 Parádní údržba a gratulace k STK! Ať zase jezdí dlouho bez problémů! [emoji106] Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Prosinec 27, 2017 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2017 Díky Rozvody kupovaný zase přes kámoše v intercars 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Květen 14, 2018 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2018 Tak octa nabírá kilometry tak proběhla výměna oleje a všech filtrů(i u ibizi přítule)... nějaká ta parádička do interiéru ? Proběhlo přeťesnění a srovnání hlavy ,nový gufera atd ...Nový žhavičky Teď lítá zase jak stříbrný ďábel Octa umyta a na voskovaná a za hodinu nános pilu ? tak sem ani nefotil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Září 12, 2018 Autor Sdílet Odesláno Září 12, 2018 Tak octa parádně sbírá kilometry ? Teď můžu říkat že je zajetá od výroby ??? ještě má před sebou min 300tis ?? ale nevím jestli semnou ?♂️? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Leden 22, 2019 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2019 Tak dnes nastal den s rozloučením octávkou po 8mi letech Opravovat to nebude zdali je hnutý celý předek.... uklouzlo mi to v zatáčce a proti jedoucí auto sem trefit nechtěl tak sem to strhnul na svodidla .... nikomu se nic nestalo jen plechy Teď začne peklo sledánim 3kového RSa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 22, 2019 Sdílet Odesláno Leden 22, 2019 Je ji skoda ??, ale hlavne ze se nikomu nic nestalo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Leden 22, 2019 Sdílet Odesláno Leden 22, 2019 Auuu, to me mrzi. Ale jsou to jen plechy a plasty [emoji26]Preji dobrou volbu s RS3 a at se ti podari najit co nejdriv! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 22, 2019 Sdílet Odesláno Leden 22, 2019 Stejně jako kluci nademnou... Hlavně že ve zdraví a snad najdeš brzo co hledáš... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Leden 22, 2019 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2019 Díky hoši 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Leden 22, 2019 Sdílet Odesláno Leden 22, 2019 Držím palce ať dobře koupíš a buď rád že se Ti nic nestalo!Odesláno z mého SM-N960F pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.