Přejít na obsah

Moje RSo TFSI Combi

Doporučené příspěvky

Dneska zadám do výroby speciální šrouby, lak a zábava může začít :D Jinak kotouč je mercedes GL450 350x32. Je tam středící kroužek z důvodu větší středovky v případě mercedesu. Šrouby musí být spešl, protože brzdič mí díru 16mm a v těhlici je 14mm. Jinak je to bez uprav.

post-11168-0-90730500-1334133578_thumb.jpg

post-11168-0-41799000-1334133597_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Fajne talíře :lol: , jaká bude barva třmenů ? Necháš červenou ? Jsem si všiml, máš celkem dost pomuchlanou SPZ, taky mi do ní už párkrát najel někdo koulí, takže je zlehka poohýbaná. Uvažoval jsem o těch nálepkách, co jsou stejné velikosti jako klasické SPZ a jsou i reflexní. Ten plech už asik nedorovnáme do původního tvaru :D. JInak ty výhody toho Intercooleru z S3 ?

Odkaz ke komentáři

Srát na to.. dozadu tohle :lool:

DSC06187-1.jpg

S3 cooler je hodně znát ve velkých rychlostech, což je i logické. Pomačkaná RZ je, snad to nějak pujde narovnat. Samolepka nee, to je o papíry. To radši jezdit uplně bez ní :D

Barva mě hlodá hrozně moc. Červená je nejsnažší protože bych nemusel lakovat zadky. Nicméně se mi líbí i žlutá. Zvažuju i variantu žlutý podklad + červené písmo a zadky nechat červené.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...