hampejz Odesláno Listopad 26, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2013 takový brzdy, aby to neutrhlo nápravu :)) Kluci, když měníte ty brzdy, děláte i zadek, nebo ten necháváte neproporcionálně mrňavej vůči předku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Listopad 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2013 Dozadu přijdou chlazené 310 nebo 330mm. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hampejz Odesláno Listopad 26, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2013 tož to je jiná :o) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Listopad 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2013 310mm chlazené brzdy mám skladem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Listopad 26, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2013 Moc pekna zasoba! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hampejz Odesláno Listopad 26, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2013 teda, to budeš muset hodně brzdit, abys to prošoupal :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Prosinec 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2013 Vyměnil jsem baterku a mám tu vánoční stromeček. Pravděpodobně jsem odpálil nějakou pojistku. Abs? Esp? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Prosinec 9, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2013 projed to okolo baraku a zhasne to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzajs39 Odesláno Prosinec 10, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2013 jak píše ol@f, projeť kolem komína a to zhasne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Prosinec 10, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2013 Vyměnil jsem baterku a mám tu vánoční stromeček. Pravděpodobně jsem odpálil nějakou pojistku. Abs? Esp? no vždyť jsou Vánoce co by dup 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Prosinec 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2013 (upraveno) Tak včera jsem se dočkal Stage 2 softwaru od APR (dealer Hothatchshop.cz) v zámci 20% slevy do konce roku. A jedním sloven PECKA. Jak to auto teď táhne až do červených, neskutečný. Po vánocích nahodim APR railovou pumpu a nechám updatnout na Stage 2+. Upraveno Prosinec 19, 2013 uživatelem Vasekk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Prosinec 19, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2013 (upraveno) takže nakonec revo ne? abyls na válci předtím a po? takže tam můžeš nahrávat mapy jako u reva? tím pádem stock a pak tvojí stage? Upraveno Prosinec 19, 2013 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Prosinec 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2013 (upraveno) Nakonec Revo ne, protože Hothatchshop, kde máme dobré vztahy, si udělal APR dealera, takže nebylo o čem. U APR není krabička, ale jednotlivé mapy si přepínáš pomocí páčky tempomatu. Dostupné mám Natural 95, Natural 98 a pak seriovou mapu. Další možností je zamknout řídící jednotku proti odcizení (Anti-theft mode) pomocí číselného kodu (který se taky namačká pomocí páčky tempomatu). Na brzdě jsem předtím nebyl a ted se chystám. Oproti předchozí mapě je to nebe a dudy. Krásně to táhne od spodu až do červených bez jakéhokoliv škubání nebo poklesu. Zatim jsem to pořádne nevyzkoušel, protože jak je namrzlo a v kombinaci se zimákama jednička až trojka hrabe pokud mám plyn na podlaze. Tady je video jak přepínání funguje. Na začátku roku bude dostupný APR Mobile, kde pokud máš iPhone (Android aplikace je ve vývoji) si můžeš přepínat mapy pomocí aplikace. Upraveno Prosinec 19, 2013 uživatelem Vasekk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Prosinec 19, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2013 a když máš tak dobré kontakty, tak jak se zárukou. mám 1.8 TSI, nevím ustřelí mě řetěz rozvodovej. tak to nikdo nepozná, kde je ta jejich jednotka ukryta ? díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Prosinec 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2013 Nikde není žádná jednotka, vše se nahraje do stávající řídící jednotky. Je to stejné jako každý jiný chiptuning akorát o level jinde. APR poskytuje záruku na software. Na hardware (motor) ti záruku nedá žádná firma. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Prosinec 19, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2013 Dobrá sranda,ať Ti to šlape 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mishaw Odesláno Prosinec 19, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2013 Uz se tim Borek chlubil ii na fb, tak at slouzi :) APR je dobra firma, ale nechapu jak to nekdo muze zastupovat v Cesku a nema ani brzdu??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Prosinec 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2013 Většina Revo nebo APR dealerů nemá brzdu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mishaw Odesláno Prosinec 19, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2013 Asi jsem zhyckany jinyma firmama, ale neni nad to si vykon overit. I u takovych borcu jako MTM se mi stalo, ze realny vykon byl o 20k pod deklarovanou hodnotou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Prosinec 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2013 No nevim jaká firmička tě hýčká, ale u nás není žádná(!) firma, který by uměla kvalitně ladit koncernové benzíny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mishaw Odesláno Prosinec 19, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2013 Nerikam u nas, a podle ceho soudis? To jsi tam mel vsechny mapy vsech firem? :) Tenhle skeptismus fakt nechapu. Vzdyt i sam Borek ma ty jejich "projektovy" auta chipovany u normalnich firem, odladenych na brzde. To, ze nekdo prijde do Ceska s necim takovym (nehlede na to, ze za humny v Berline/Hamburku maji centralu) prece neznamena, ze zacnu nadavat na ostatni (coz teda hodne lidi zacalo delat). V cem je treba APR lepsi nez MTM, Revo, BSR nebo BR-Performance? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Prosinec 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2013 Já ale nic nemám proti MTM, REVO, BSR, apod 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aXerrr Odesláno Prosinec 19, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2013 Chci se zeptat, máš seriovou spojku? Mám TSI RS a docela mne zaujala ta úprava od APR Stage 1, ale uvadějí točivej moment 410Nm. Co jsem tak četl, tak všude píší, že max na seriovou spojku/převodovku je 350Nm, tak z toho mám docela strach:( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Prosinec 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2013 Zatím mám seriovou spojku a u stage 1 nebývá problém se spojkou. To až stage 2 a výše. Buď se dá dát sada pro původní dvouhmotnostní setrvačních od Sachs Race nebo celou sadu s jednohmotou od Loba. Vysypanou převodovku na TFSI/TSI jsem ještě neviděl. Můžou prasknout tyto řadící vidlice, proto se dávají zesílené, ale až u vyšších stagí a tato výměna se dělá spolu se samosvorným difem, který je pak nutností. http://www.uspmotorsports.com/SteelShiftForkTransmissionUpgrade/6Speed-02M/02Q-.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aXerrr Odesláno Prosinec 19, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2013 Super, díky za radu:) Mám teď o čem přemýšlet:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mishaw Odesláno Prosinec 19, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2013 Já ale nic nemám proti MTM, REVO, BSR, apod Tak jakto, ze u nas neni zadna jina firma ktera by to umela? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Prosinec 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2013 V prve rade budu davat K04, takze potrebuju firmu, co umi i to. MTM to myslim nedela, bsr taky ne. Revo tu neni. Zadruhe u APR zaplatim jednou a dalsi stage mam zadarmo. Cesky ladici s temito motorama nemaji zkusenosti a nebudu nekomu delat pokusneho kralika. Pohybuju se v tomto svete nekolik let abych si udelal obrazek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Prosinec 19, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2013 s tím asi souhlasím, ale že sis to nezměřil před a po, to mě fakt přijde uhodilé. jestli to myslí vážně s tím zvýšením výkonu, tak snad není problém koupit válec s 4x4... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Prosinec 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2013 Valec ti odhali max hardwarovy problem. Jede to super a to je pro me dulezitejsi nez nejaky cary a cisla. Musis mit z auta dobry pocit ne to co je na papire. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
snb-rider Odesláno Prosinec 19, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2013 Tak spousta lidí se ohání papírem a číslama. btw: až budeš měřit na brzdě tohle naladění, tak se dá soft přepnou na stock a změřit i to ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.