Vasekk Odesláno Září 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 5, 2013 Nemáte tip, kde koupit Vag-com s licencí za dobře? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Září 5, 2013 Sdílet Odesláno Září 5, 2013 zkus tady : http://www.motordiag.cz/produkty/vag-com jinak co že tu K04 prodáváš? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Září 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 5, 2013 Sešly se mi tu shodnou náhod dvě :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Září 5, 2013 Sdílet Odesláno Září 5, 2013 tak to potom jo já už myslel že jdeš zrovna do hybrida :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Září 5, 2013 Sdílet Odesláno Září 5, 2013 ty krávo...to přidá tolik koníků? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 5, 2013 Sdílet Odesláno Září 5, 2013 a turbo motor :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Září 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 11, 2013 Další dílek skládačky. Vstřiky Audi S3. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Září 11, 2013 Sdílet Odesláno Září 11, 2013 Hangar bude na Ryzyni :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
snb-rider Odesláno Září 11, 2013 Sdílet Odesláno Září 11, 2013 To nebude až takova střela :D ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 12, 2013 Sdílet Odesláno Září 12, 2013 trošku inspirace ;) Oct II RS 2.0 TSI man.pdf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Září 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 12, 2013 Moje meta je 350PS :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 12, 2013 Sdílet Odesláno Září 12, 2013 na rovinky pěkný, do zatáček to bude furt oktávie, ovšem je to pěkný ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Září 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 12, 2013 Nemyslim si, ze by OII byla spatna do zatacek. A az bude samosvor tak to bude uplne jiny kafe. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Září 12, 2013 Sdílet Odesláno Září 12, 2013 Myslím že dvojková octávka určitě není podvozkově špatná a už vůbec ne v případě vaškovýho podvozku Každopádně 350HP už je tak Stage 3 ne?? to už je trochu jiná liga 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Září 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 13, 2013 Ano stage 3 = zastavba k04 turba a s3 vstriku. Navazuje na stage 2+, coz je vyfuk, sani a upgrage HPFP. Sani budu muset koupit jine kvuli relokaci diverter valvu. Software bude Revo Technik. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
snb-rider Odesláno Září 13, 2013 Sdílet Odesláno Září 13, 2013 Asi taky koupím Octu, abych mohl mít stage 3 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 13, 2013 Sdílet Odesláno Září 13, 2013 tam mají pěkný věcí na tom hothatsi shopu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Září 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 24, 2013 Tak dneska dorazil hlavní balíček instalačního materiálu z CC. Vše kromě turba, vstřiků a těch plastových trubek napravo. Ještě jsem bral nové těsnění pro vstřiky, co není na foto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Září 24, 2013 Sdílet Odesláno Září 24, 2013 Hezky pokračuješ výkonové jsi na tom podobné jako Můj bratr s leonem cupra R od reva Revo je fakt best 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motorpower Odesláno Září 24, 2013 Sdílet Odesláno Září 24, 2013 (upraveno) Nechceš místo REVO slušnou úpravu?? Parametry které deklarují nenaměříš, a už vůbec ne v zátěži. Vzhledem k vynaloženému úsilí a použitému HW je to škoda. Tohle je citace jednoho klubáka: Graf mám, ale ne v kompu, jen papír který jsem už stihl polít Proč kokotiny? Pumpa se jako blbost ukázala, ale výfuk? Já to postavil podle rad od lidí z Reva, ale až pak se ukázalo, že ty údaje které slibují nejsou úplně reálné dosáhnout a odbržděné údajně 360hp to má ve výsledku 320 max. Blbost asi byla ta pumpa, chybama se člověk učí. Slovíčko údajně odbržděné mě zcela fascinuje. Stejně jako 260PS od Powertec viz graf. Realita 226PS. V porovnání s úpravou ode mě. Full serie. Porovnání.pdf Porovnání.pdf Upraveno Září 24, 2013 uživatelem motorpower 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Září 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 24, 2013 (upraveno) Nebudu se s tebou hádat, ale chci Revo ;) To co jsi zkopíroval je citace karimartina z vw-clubu. Výsledky Reva jsou podpořené několika grafy z různých aut a jiných brzd. Pohybuju se na UK forech dost dlouhou dobu abych věděl, co ta uprava od nich obnáší. Strop tohoto turba s Revo softwarem je 380-400PS s použitím WMI. Upraveno Září 24, 2013 uživatelem Vasekk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motorpower Odesláno Září 24, 2013 Sdílet Odesláno Září 24, 2013 (upraveno) Tak na to jsem fakt zvědav. 6x jsem měl na brzdě REVO, Jednou BB, a naše firmy s výjimkou Michala ani neřeším, a nikdy tam nebylo deklarované. Karimartina jsem dal jako příklad , protože ostatní neměli REVO, nebo nebyli z fóra. Stejně se možná uvidíme, až to budu předělávat. Jo a nehádám se. Tak zduř. Upraveno Září 24, 2013 uživatelem motorpower 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Září 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 24, 2013 Sorry ale o profituningu si myslim svoje :)) Tak ukaz to 6x revo na grafu jakou to melo konfiguraci hw, jake nastaveni tlaku, casovani a paliva? Karimartin nikdy revo na aute nemel tak co je tohle za blaboly 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Září 24, 2013 Sdílet Odesláno Září 24, 2013 Motorpower ty radeji nic nepis uz jednou tu bylo divadlo ..... vstupni teplota 60° mi stacila :lool: Vasek jsem rad ze nejsem jediny blazen co kdyz neco meni, vymeni i okolo toho xxxxx dilu pecka jen tak dale ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motorpower Odesláno Září 24, 2013 Sdílet Odesláno Září 24, 2013 (upraveno) Zkus přibrzdit, husy jsem s tebou nepásl. Až ti napíši tak se ozvi. Věc se týká Vasekka, ten se rozhodl a tím je to asi vyřešené. A je zajímavé, že po fórech toho o brždění vědí nejvíce ti co brzdu nemají, a o úpravách pro změnu ti co nemají ani auto. Pokud jsi dobrý mechanik, doufám, že máš aspoň golu. No snad s tím měněním pokud to nejsou KNfiltry bych souhlasil. Čau Upraveno Září 24, 2013 uživatelem motorpower 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motorpower Odesláno Září 24, 2013 Sdílet Odesláno Září 24, 2013 (upraveno) Vassek...Grafy s RZ nezveřejňuji, a snad jsem pochopil správně.. . Graf mám, ale ne v kompu, jen papír který jsem už stihl polít Proč kokotiny? Pumpa se jako blbost ukázala, ale výfuk? Já to postavil podle rad od lidí z Reva, ale až pak se ukázalo, že ty údaje které slibují nejsou úplně reálné dosáhnout a odbržděné údajně 360hp to má ve výsledku 320 max. Blbost asi byla ta pumpa, chybama se člověk učí. Nu což, 40koní sem, 40tam, o nic přeci nejde. Upraveno Září 24, 2013 uživatelem motorpower 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duch Odesláno Září 24, 2013 Sdílet Odesláno Září 24, 2013 pekny vecicky, na fotce ta hlinikova trubka kolem vany se lisi prumerem od serie? jinak na revo nemuzu rict nic spatnyho, vzdy vsechno fungovalo a deklarovany vykon byl i na brzde i takle se dela reklama... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Září 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 24, 2013 Pokud jsi takovy ladic tak nechapu jak se muzes napsat, ze uprava railove pumpy je k nicemu. By me pak zajimalo jak chces honit kone ve strednich otackach pri nizkem tlaku. To co tlumocis jsou nepodlozene informace jedna pani povidala. Vetsina takovych informaci pochazeji od podobnych jako jsi ty, kteri kvuli kseftu budou kydat hnuj na ostatni misto toho aby za ne mluvila vlastni prace. A ver tomu ze radsi dam 25k za revo. Ta hlinikova trubka je original na k04 turbo a ma daleko lepsi pruchod jako plastova placata na k03. Jak je to u tdi netusim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.