Přejít na obsah

Kajman - Černá Perla

Doporučené příspěvky

Tolik mají svítívost ty bílé? Ty moje zelené mají 700 mcd a naprosto to stačí, s odporama 680 ohm.

Ty orig. SMD zelené přesně nevím svítivost, ale 100% mají míň než 100 mcd, což na ty výdechy nestačí. Ten bílý plast je tam totiž mnohem tlustší, než třeba v tlačítkách, takže orig SMD LEDky to neprosvítí.

Já jsem bílé nechtěl dávat, aby se to nehádalo se zbytkem palubky. A celé auto do bílé se mi nechtělo dělat :-)

Z jiného soudku - 18-tky Superleggery konečně v TP...

post-494-0-41416000-1334912041_thumb.png

Odkaz ke komentáři

Tolik mají svítívost ty bílé? Ty moje zelené mají 700 mcd a naprosto to stačí, s odporama 680 ohm.

Ty orig. SMD zelené přesně nevím svítivost, ale 100% mají míň než 100 mcd, což na ty výdechy nestačí. Ten bílý plast je tam totiž mnohem tlustší, než třeba v tlačítkách, takže orig SMD LEDky to neprosvítí.

Já jsem bílé nechtěl dávat, aby se to nehádalo se zbytkem palubky. A celé auto do bílé se mi nechtělo dělat :-)

Tobě zapsali rovnou troje rozměry pneu? Já měl taky 3varianty v typovým listu, ale zapsali mi jen to, co jsem měl na autě... :-(

Odkaz ke komentáři

Augi: nevím proč by neměli zapsat vše podle TL... ale je fakt, že jsem narazil na dopravním na mladou holku, co v tom trošku tápala, takže mi tam třeba ani nedala omezení "nelze se sněhovými řetězy", což třeba je u origo Pegasů 7x17

Hydraulik: proti zimním 15´plechům to malinko tvrdší je, ale například proti 17´Pegasům mi přijdou kupodivu komfortnější... asi je to tím, jak to jsou lehké kola, tak tlumiče s tím tak nebojují

Gracho: ty 5mm z Deal Extr. by jsi tam stejně asi nedostal, je tam jen 4 mm místa, a navíc mi přijsou i trošku drahé, 10 ks víc než za 3 USD, to na Aukru se dají koupit kolem 1,8 Kč/ks

Kup na Aukru zelené 3mm a klid

Upraveno uživatelem Kajman
Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Hydraulik: Tecsound 3mm s alu, sice nejlevnější z podobných, materiálů, ale spokojenost, dělá se s tím dobře, ale výsledek to má, hned při polepení větší části té stahovačky je slyšet rozdíl v basech. Vnější plechy dvaří mám zatlumené už z dřívějška. Jinak cekový dojem zatím nemám, jezdím ještě bez tapeců. Jednak "roubuju" podsvícení z těch mých starých na nové L&K, a současně tlumím i tapecy antivibrační pastou.

vevca: zas tak zlé to není, sqm toho matroše váží cca 3 kg a uděláš s tím dvoje dveře.

Odkaz ke komentáři

Ahoj

Taky mam v plánu osvítit ovladače výdechu a chci se tě zeptat jestli by tyto diody byly

v pohodě, nebo je to moc, protože mají svítivost 1000 mcd

http://www.led-tech.cz/led-diody-3mm-supersvitive-s-plochou-hlavou-od-profesionalu/23-led-dioda-zelena-3mm-flat-top-ploche-celo-100.html

Díky za radu :)

Nebo tyto diody :)

http://www.led-tech.cz/smd-3528-led-diody-od-profesionalu/65-smd-3528-bila-1300mcd-120deg-led-diody.html

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Vašekk: JJ, někomu se hodila... hajzlové :D

Hydraulik: to byl největší opruz na té celé operaci, oblepování. A teprv až jsem to měl celé hotové a dovezl kola do lakovny na vrchní lak, teprv mi lakoš prozradil, že oni oblepují jinou páskou, plastovou pružnou, kterou se krásně vytáčejí ty obloučky.. já se mordoval s klasickou papírovou maskovací, obloučky jsem vystříhával :wallbash:

...příště už budeme chytřejší, staroušku ...

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...