Přejít na obsah

Kajman - Černá Perla

Doporučené příspěvky

No jo, nejsem žádný fotografický mág. Ten okruh společný se stropním světlem je spíš na efekt, mnohem praktičtějš je to decentní podsvícení za jízdy napojené na okruh podsvitu přístojů. Už nemusím šmátrat poslepu ve dveřní kapse a trnout, co nahmatám :lol:

Musíš občas uklízet, pak se nebudeš muset bát co najdeš :-D

Ale jinak zajímavý nápad :pivo:

Odkaz ke komentáři

romarioo: od Roberta nemám nic, všechno samo domo... a na základě asi 5ti měsíční zkušenosti se nebojím prohlásit, že mám komplet pořešeno (to co se obvykle od Roberta bere)

mischicka: já uklízím, jenom zbytek rodinky mi v tom občas moc nepomáhá, ba naopak :lol:

Edit: u pedálů podsvícení, to bude další projekt v řadě... chci origo lampičky ale vevnitř trochu jinak--- zase 2 okruhy, jako v těch dveřích, při odemčení/otevření "bílá palba", za jízdy decent zelená origo od MRS

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Protože jsem byl celý rok hodný, ani na mne ježíšek nezapomněl a nadělil koženou loketku z O2 FL. No a jelikož jsem již delší dobu přemýšlel o osvětlení vnitřku Jumbo boxu, před namontováním do auta jsem loketku podrobil malému upgrade o mikrospínač, no a když už jsem byl ráži, tak jsem nachystal i podsvícení / osvětlení zadního popelníku. Teď už čekám jenom na vhodné počasí, než to půjde do auta :-)

post-494-1263068262_thumb.jpg post-494-1263068317_thumb.jpg post-494-1263068378_thumb.jpg post-494-1263068387_thumb.jpg

post-494-1263068489_thumb.jpg post-494-1263068502_thumb.jpg post-494-1263068559_thumb.jpg post-494-1263068571_thumb.jpg

post-494-1263068581_thumb.jpg post-494-1263068592_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Díky chlapci, a s tou manuální zručností - chce to jen nebát se ... když nejde o život, jde o h...o

Jinak další nápady jsou, na některých už se i pomalu pracuje, namátkou:

- vzpěry kapoty, ano, množné číslo, chci udělat duo, jako má O1,

- pod palubkou / zadními sedačkami je tma

- v horní schránce na palubce je taky tma

- když se otevře v noci přední kapota, je tam tma jak v pr...

- LEDky v kufru by taky potřebovaly posily

Odkaz ke komentáři
Díky chlapci, a s tou manuální zručností - chce to jen nebát se ... když nejde o život, jde o h...o

Jinak další nápady jsou, na některých už se i pomalu pracuje, namátkou:

- vzpěry kapoty, ano, množné číslo, chci udělat duo, jako má O1,

- pod palubkou / zadními sedačkami je tma

- v horní schránce na palubce je taky tma

- když se otevře v noci přední kapota, je tam tma jak v pr...

- LEDky v kufru by taky potřebovaly posily

Na osvětlení pod kapotou jsem taky myslel, dokonce jsem měl najité LEDky, ale pak jsem si koupil poměrně dobrou přenosku na 12V a trošku to přestal řešit.

Odkaz ke komentáři

Frigo: tmy se nebojím, naopak, z mládí si pamatuju, že se v ní daly dělat různé příjemné věci, zvláště za teplých letích nocí s děvčaty :) ale jak člověk stárne, tak je dobré mít jasno

mischicka: ta přenoska nebo baterka, to je pravda, mám taky, akorát přesně podle Murphyho, vždycky když to člověk někde na cestách potřebuje, tak baterka je někde doma

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Teď se pracuje na osvětlení motorového prostoru. Plán je jednoduchý - zapojení obdobně jako kufr vzadu, tj. (-) spínaný od zámku haubny přes diodu, (+) vezmu někde stálý, asi přímu u baterky v E-boxu. Světlo bude upevněno v masce přímo pod logem Škodovky. Zkouška svítivosti dopadla celkem upokojivě:

post-494-1266881251_thumb.jpg post-494-1266881283_thumb.jpg post-494-1266881293_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Další drobné vylepšení - vyvedl jsem externí tlačítko pro otevírání / zavírání stropního monitoru z místa řidiče. No a přitom bylo taky spácháno osvětlení brýlenboxu. Akorát to tlačítko mělo být podsvícené zeleně, což ovšem jaksi nefunguje (vadná podsvěcovací dioda) a už se mi pak nechtělo ten titěrný spínač rozdělávat)

post-494-1268768529_thumb.jpg post-494-1268768539_thumb.jpg post-494-1268768549_thumb.jpg post-494-1268768560_thumb.jpg post-494-1268768568_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak od včerejška máme přírustek. Manželka si prosadila druhé auto do rodiny a já jsem prosadil, že to musí být něco pořádného a bezpečného (původně chtěla Fiata Punťu, to ale jenom přes mojí mrtvolu - držím se přísloví "Ital není člověk, Fiat není auto"). No a tak to nemohlo skončit jinak, než takto:

post-494-1270041580_thumb.jpg post-494-1270041598_thumb.jpg post-494-1270041618_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Storm: Nové Polo jo, povedlo se, ale jednak by bylo asi za trošku jiné prašulky (a já ty prachy fakt nes..u, to nee :blink:), a druhak, vozíme vzadu 3 malé děti v autosedačkách, a to fakt nevím, jak bych do Pola nebo do jiných menších aut naskládal...

Libor: na pohyb ve městě s Octávkou už si tak nějak snad zvykla, samo že teď řeším prioritně parkovacího asistenta :smich:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Romariooo: dvě vrstvy. Je to Alkyton, Hammerite v tom vínovém odstínu nemají. Ale jinak je to stejný typ barvy, dělá se s tím +- nastejno. jediná nevýhoda proti Hammer. je v tom, že mezi jednotlivýma vrstvama má být 16 hodin (Hammer. jen 2 hoďky), takže celé auto za 1 den neuděláš

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...