Huba73 Posted January 20, 2013 Share Posted January 20, 2013 Ano myslim tu vrchnu na OTII som spodnu v narazniku nenasiel. Tolko vzduchu k intercooleru sa tam dostane :-) 0 Quote Link to comment
Vasekk Posted January 20, 2013 Share Posted January 20, 2013 Na 1.4tsi jo, ale primarne to je vyrabene na rso s tam bych si to rozhodne nedal 0 Quote Link to comment
Cjoctavian Posted January 20, 2013 Author Share Posted January 20, 2013 Inac neviem ci mozem verit tomu "Producer: Skoda Auto, a.s." 0 Quote Link to comment
Seda Posted January 20, 2013 Share Posted January 20, 2013 Takovýhle věci nedávám ani na diesla :) nesmíš tomu dávat hold čoudy když je to studený :) taky jezdím po dálnici když jedu do práce a nemám zahřátý motor ani se neohřeje za cca 8-9km :)) ale točim max 2000-2500ot a pohodička :) 0 Quote Link to comment
Cjoctavian Posted January 20, 2013 Author Share Posted January 20, 2013 Nieco podobne ponuka aj Peugeot. 0 Quote Link to comment
Hydraulik Posted January 20, 2013 Share Posted January 20, 2013 já dávám karton před chladič, nebo něco podobného a motor se ohřeje o dost rychleji... 0 Quote Link to comment
princes Posted January 21, 2013 Share Posted January 21, 2013 Ja to mam taky uz 2 zimu!!Motor neni tak spinavej a vevnitr v kabine se mi to rychleji zahreje!!Jinak jsem jinou zmenu nepocitil!! ;-) 0 Quote Link to comment
Cjoctavian Posted January 21, 2013 Author Share Posted January 21, 2013 Ale co mas - to pred naraznikom alebo to pred maskou? Ja som mal 2 zimy to pred maskou - a zmenu som (zrejme) ziadnu nepocitil :) 0 Quote Link to comment
princes Posted January 21, 2013 Share Posted January 21, 2013 to pred maskou!Dulu bych to nedal bo mam plastve! 0 Quote Link to comment
Vasekk Posted January 21, 2013 Share Posted January 21, 2013 ty sis to ani neotevřel co? :D 0 Quote Link to comment
princes Posted January 21, 2013 Share Posted January 21, 2013 co jsem si neotevrel?Vsak to tam mam se koukni na foto druhou zimu! ;-) 0 Quote Link to comment
Cjoctavian Posted January 21, 2013 Author Share Posted January 21, 2013 mas toto? 0 Quote Link to comment
princes Posted January 21, 2013 Share Posted January 21, 2013 ne!!! :-D ja myslel ze se bavite o tom z ob autodily sorry!!! :-( ale tohle je pecka!Odkud to je?? Myslim ten pĺast do predni masky ;-) 0 Quote Link to comment
Guest chipmann Posted January 21, 2013 Share Posted January 21, 2013 Tohle má kopaček a prodávají to i na ob autodíly mam to na autě 0 Quote Link to comment
Cjoctavian Posted January 21, 2013 Author Share Posted January 21, 2013 vraj o 2 dni to zacne predavat Kopacek - cize o chvilu asi aj OB... 0 Quote Link to comment
princes Posted January 21, 2013 Share Posted January 21, 2013 aha,ja mam jen ten kryt te masky!Krom toho ze neni spinavej tak motor tak jsem nic nezaznamenal :-( Nekdy by se mi to dolu hodilo na zimu bo ty sracky na ceste hnus,jeste jak naproti jede sypac a neni kaj uhnout tak celou sul streli na auto a hlavne tan dolu!! :-( 0 Quote Link to comment
Cjoctavian Posted January 21, 2013 Author Share Posted January 21, 2013 Tiez som mal ten horny kryt masky - ak sa aj ohrial motor skor, tak maximalne o par sekund... A nemas pocit, ze to nepatrne znizilo spotrebu? Ja mam pocit, ze kym som s tym jazdil, tak bola trochu nizsia (cca 0,1 - 0,2 l) - zeby mensi odpor vzduchu? (to nie je vtip) :) 0 Quote Link to comment
Vasekk Posted January 21, 2013 Share Posted January 21, 2013 Tohle má kopaček a prodávají to i na ob autodíly mam to na autě Máš toho? Pasuje to na honeycomb výpln? http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-ii-facelift/plexi-ofuky-oken-zimni-clony/skoda-octavia-05-zimni-clona-predni-masky-horni-id:1871.eshop 0 Quote Link to comment
Cjoctavian Posted January 21, 2013 Author Share Posted January 21, 2013 Aspon u faceliftu to na honeycomb nepasuje !!! Vobec to tam nedrzi, ani ked pouzijem dlhsie skrutky... 0 Quote Link to comment
princes Posted January 21, 2013 Share Posted January 21, 2013 Tak to netusim,jelikoz mezi tema dvema zimama co mam tu krytku tam mam chip,takze zas to zere jinak,to jsem nezkoumal :-(Akorad zvenku je ten muj naftak tizsi jak je tam ta krytka! :-D :-D 0 Quote Link to comment
Ol@f Posted January 21, 2013 Share Posted January 21, 2013 to je zase debata, odkaz na to je tu na poslednich dvou strankach minimalne jednou, fotka pak snad 2x a ted to pojede cely od znova, ne ? Proc a jestli to dat na princesovo TDI, pritom kdyby si to precetl pozorne prisel by na ze tu resime jinej dil a jestli a jak moc je to dobrej napad to davat na urcite auta. 0 Quote Link to comment
princes Posted January 21, 2013 Share Posted January 21, 2013 jo tuhle ale fl! :-D bo mam predelavku :-) Prave ze na ty plastve to nepasuje!Zezadu je takovej zahnutej plech jako do L a to se zachyti o tu vyplne zevnitr motoru podelne!Tou plasty to prave nejde prostrcit a neni to tam zaco chytit Ol@af-sorry klidne to smaz,mluvil jsem o vrchni masce,sorry! ;-) 0 Quote Link to comment
Cjoctavian Posted February 1, 2013 Author Share Posted February 1, 2013 Neviem cim to je, ale ked cuvam a mam volant vytoceny uplne doprava, tak obcas pocujem najake vrzganie alebo podobny pazvuk. Robilo to hned od prveho dna na 19". Ked som dal zimne Pallasy, tak to prestalo. Neviem co to moze sposobovat :o Kontroloval som podbehy aj pneu a vsetko je v uplnom poriadku, nikde nevidim ziadne znamky poskodenia.... Vo videu (download) to pocut medzi 2-6 sekundou. Sorry za kvalitu, ale bolo to moje uplne prve video s novym fotakom (Nikon D5100) 0 Quote Link to comment
Honza9007 Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Mrkni na vnitřní stranu podběhů a hranu gumy. Protože ti to tam podle mě drhne o ty šrouby ;) Kamarád měl to samý na svém RSu; také má 19" kola (ale z AUDI) a musel obrušovat šrouby držící podběhy. Takto vypadá jeho vůz ;) 0 Quote Link to comment
Cjoctavian Posted February 1, 2013 Author Share Posted February 1, 2013 Nie nie, skrutky su nedotknute, rovnako ani vnutorny a vonkajsi obvod pneu... Ved moja kombinacia disku a pneu by mala byt na O2 uplne bezproblemova (obzvlast ked auto ani nie je znizene), nie? Jedine co mi napada, ze ked mam nadoraz vytoceny volant doprava, tak sa to sucha o plastovy podbeh alebo nejaky kryt? Staci ak povolim volant o nejake 2-3 cm a prestane to robit... 0 Quote Link to comment
Honza9007 Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 (edited) trošku z jiného soudku: on tvar pravé a levého podběhu není stejný, tak bych příčinu hledal tam. Když v práci předvádíme auta na veletrzích (např. G7 s 19"koly), tak máme nandaný gumový dorazy na řídících tyčích právě z důvodů, aby to před novináři neškrtalo. U tebe bude něco obdobného EDIT: a ten šroub byl v zadním lemu, jsem se spletl a přeptával jsem se. Edited February 1, 2013 by Honza9007 0 Quote Link to comment
Cjoctavian Posted February 1, 2013 Author Share Posted February 1, 2013 Az budem prezuvat na letne tak sa na to skusim pozriet. Ale aj ak mi to neda pokoj. Ved na nemeckych forach je XY Octavii s touto kombinaciou a nikto podobne pazvuky neriesi... :( 0 Quote Link to comment
princes Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 je to divne!Otazka je:skutecne to delaji ty kola?Nemuze tam byt neco jineho?Kdyz das mensi kola nema to treba takovou zatez fakt nevim musel bych to videt!Zkus jestli mas moznost vyzkouset jina 19ti palcova kola nebo treba na srazu! Zkus at nekdo jede ve tvem aute pomalu a toci pomalu tema kolama az to zacne delat!Zastav a koukni se nebo kdybys podeprekt predek aby oba kola byla v lufte a pomalu tocil kola a otacel do teb doby dokud to nezacne delat a koukal nato treba zespod,zas je otazka jestli kdyz kola budou v lufte tak to nemusi drit!Nebo nemas treba podbeh nebo zasterku nebo ten spoiler chytnuty na je strane jinak?? 0 Quote Link to comment
Cjoctavian Posted February 1, 2013 Author Share Posted February 1, 2013 Este dodam, ze to robi len pri cuvani, pri jazde vpred a vytocenych kolesach som to este nepocul. Najprv mi napadlo, ci to nema nejaky suvis s teplotou (nejake silentbloky, alebo stabilizator?), lebo tie 19" som dal pocas letnych horucav, ale pretrvalo to aj pocas jesene :( 0 Quote Link to comment
Recommended Posts