jen-da Odesláno Květen 31, 2011 Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 Měnil jsem brzdovou trubku pod autem - tu dlouhou k levému zadnímu kolu. Brzdovka mi vytekla z nábobky všechna ven. Brzdy naplnil, odvzdušnil, pak to brzdilo, ale pedál zabíral níž. Proto jsem se rozhodl odvzdušnit ABS VAGem. jenže po tomto odvzdušnění mi jde pedál zmáčknout lehce až k podlaze, a vůbec to nebrzdí. A navíc když se pokouším to odvzdušnit našlapáním, a povolením odvzdušňováku, tak to nemá žádný tlak jako předtím, ale jen z toho kape brzdovka samospádem. U každého kola je to stejné. Vzduch si myslím, že tam není (když to kape hadičkou, bublinky z toho nejdou). Brzdový pedál neklade žádný odpor. Je špatný HBV, nebo něco jiného? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Květen 31, 2011 Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 Mas to zavzdusneno ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jen-da Odesláno Květen 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 To jsem si taky myslel, jen nevím, když povolím jakýkoli odvzdušňovák a šlápnu na brzdu, jen z toho kape brzdovka, a žádný tlak. jde to ještě odvzdušnit doma? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Květen 31, 2011 Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 No bud hafo vzxduchu nebo KO brzdovy valec... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jen-da Odesláno Květen 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 Jinak to ABS je průchozí? Tam nemůže být vzduch? Pokud ne, tak v trubičkách a třmenech ho určitě nemám, protože jsem u každého kola nechal vykapat samospádem asi 200ml (zadní), přední míň kapaliny. Ten válec jde taky přetěsnit, koupit opravnou sadu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Roman1173 Odesláno Květen 31, 2011 Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 Včera jsem měnil komplet zadní nápravu a z odvzdušováním jsme se prali cca dvě hodky,pořád to nebylo ono.Jednou to brzdilo pak zas ne,pedál zabíral kde chtěl.Dneska jsem zajel do servisu a za dvacet minut hotovo,brzdí to nádherně a cena 350 kč.Hlavně bez nervů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jen-da Odesláno Květen 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 Já tam právě taky měnil zadní nápravu, a nešli povolit trubičky, tak se mi to povedlo strhnout, a musel jsem měnit celou tu dlouhou pod autem A jak jsi to odvzdušňoval? normálně? našlapat a povolit odvzdušňovák? Mě se zdá jen divné, že když ten odvzdušňovák povolím, tak z něj vykape třeba i 0.5 l kapaliny (samozřejmě doplnuji), ale ikdyž šlapu na brzdu, pořád to jen pomalu kape, jako kdybych vůbec nešlapal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pistelacek Odesláno Květen 31, 2011 Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 no s brzdama bych si moc nehrál, pokud to neumíš pořádně udělat přes VAG....radši zajeť do origo servisu aby ti to udělali pořádně... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jen-da Odesláno Květen 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 Přes vag jsem to dělal, na obou kolech pětkrát za sebou ale nepomohlo to Nikdo neumí odpovědět na tuto otázku? Když šlapu na brzdu, při povoleném odvzdušňováku, brzdovka jen kape, vzduch neutíká, bublinky nejdou. Chová se to úplně stejně jako kdybych na brzdu vůbec nešlapal. Stručně řečeno: Při sešlápnutí pedálu brzdy se tlak v soustavě nezvyšuje. Myslím, že je to HBV (snad), zítra na něj koupím tu opravnou sadu a uvidím, jestli to pomůže 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červen 1, 2011 Sdílet Odesláno Červen 1, 2011 psal jsem ko brzdovy valec... kdyz nevytvari tlak je asi ko... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vinca Odesláno Červen 1, 2011 Sdílet Odesláno Červen 1, 2011 nevim, abych se sral s VAG pro ABS, menim a odvzdusnuji kapalinu bez VAGu a ciste jen naslapanim a je klid, to, ze zustane trochu stare brzdovky v cerpadle ABS se svet nezbori. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Červen 1, 2011 Sdílet Odesláno Červen 1, 2011 Podle mě brutálně zavzdušněný. DEj to do servisu. Už vědí které kolo nejdřív a jak dlouho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jen-da Odesláno Červen 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2011 Tak to byl hlavní válec, vyměnil, odvzdušnil soustavu pomocí kompresoru, a paráda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Piar Odesláno Červen 11, 2011 Sdílet Odesláno Červen 11, 2011 Tak ja mam uz dlhsiu dobu problem ale opacne pedal brzdy je hodne tvrdy a brzdi to velmi myzerne musim tlacit na brzdu dost silno ab som zabrzdil,vcera som to ovzdusnoval pomocou vagu a vobec to nepomohlo skor naopak,moze byt tiez brzdovy valec v haji? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JOHAN Odesláno Červen 12, 2011 Sdílet Odesláno Červen 12, 2011 Posilovač? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Uhlirek Odesláno Červen 24, 2011 Sdílet Odesláno Červen 24, 2011 mám stejný problém. Brzdový pedál je tvrdý (jak kdy). podle mě to bude posilovač, protože když na pedál tlačím silou, brzdí to a pedál se nepropadá. No jo, ale nic mi nesyčí... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červen 24, 2011 Sdílet Odesláno Červen 24, 2011 Bud vakuova pumpa , hadice nebo posilovac... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Murder Odesláno Červen 24, 2011 Sdílet Odesláno Červen 24, 2011 (upraveno) Ještě když jsem měl O1 1998 tak jsem měl stejný problém a byla vytvrdlá ta koncovka co vede do posilovače + popraskaná podtlaková hadička (plastová do té koncovky) po výměně vše ok, už to mělo své roky... Upraveno Červen 24, 2011 uživatelem Murder 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petr vaclavik Odesláno Květen 14, 2016 Sdílet Odesláno Květen 14, 2016 to samé, nakonec to byla řídící jednotka ABS. Myslim že je tam vzduch, chce to jezdit a za tyden znova odvzdušnit. HBV to není. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest skody Odesláno Květen 16, 2016 Sdílet Odesláno Květen 16, 2016 aj s tym ides do servisu ci co s tym dalej planujes robit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michal55 Odesláno Květen 31, 2016 Sdílet Odesláno Květen 31, 2016 Zdravím vespolek. Píši svoji zkušenost při výměně brzdové kapaliny. Dotaz přijde na konec. :) Když jsem měnil zadní váleček na O1 1,9 SDI, tak pri tlaceni pedalu nevytekala z ovzdušňováku vubec kapalina. Až po nastartování motoru při zmáčknutí pedálu kapalina vytékala pod tlakem. Auto s ABS. Po výměně vše fungovalo v pořádku. Takže i bez VAGu to evidentně jde a nezavzdušní se systém. Otázkou je, jestli se takhle chovají i benzínové verze? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Květen 31, 2016 Sdílet Odesláno Květen 31, 2016 Měl by tam být tlak i bez nastartovaného motoru. Jasně že menší, ale na odvzdušňování dostatečný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michal55 Odesláno Květen 31, 2016 Sdílet Odesláno Květen 31, 2016 Právěže to na SDI vůbec bez nastartovaneho motoru nešlo. Pedál byl tvrdý a nic neteklo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofa Odesláno Červen 5, 2016 Sdílet Odesláno Červen 5, 2016 Ja som na sdi menil takisto valecky a odvzdusnoval som klasicky bez zapnuteho motoru a kvapalina tiekla jak diva.ak netecie slabsim tlakom bez motoru tak by som sa obaval ze niektora trubka je zanesena a prietok je mozny len vacsim tlakom.cez vag odvzdusnujes iba predne brzdy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.