Giancarlo Odesláno Listopad 16, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2011 Uz zase STK a Ek ?? Ja som prezuval minuly piatok, takze az tak nemeskas ! Octa dostala nove zimaky,konecne ;) ! Inak AEEcko teraz chodi krasne, som spokojny ! No a ked som taky spokojny tak si v piatok idem pre dalsie AEEcko - Felicia combi r.v 2000 ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Listopad 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 20, 2011 Jo už zase. Uteklo to safra rychle...nu což podíváme se na žárovky a to by asi mohlo být všechno. Protože jinak mám svědomí čisté. Jsem zvědavý na lambdu při ME, ale výrazně nežere, tak to vypadá že i ona bude ještě naživu. Tak je to dobré s těma zimákama. Pár dní bylo pod nulou a trochu přimrzala mlha, ale teď je zase i do rána kolem +3. Ale což. Je napisane ve vyhlašce-tož musi byt :D jo tak Felda 1,6 jo? Hm táta má v práci takovou služebku. Už má skoro 300 000Km. Takové dílenské vozidlo-čili kudy tam tudy ven, ale ten motor furt šlape jak "švýracy". Táta říká, že snad čím dál líp...tak nevím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Listopad 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 23, 2011 Tak to máme úspěšně za sebou. Emise v pořádku a závady 0. Zase na dva roky klid 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miklisek Odesláno Listopad 24, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2011 Gratuluju ! A divím se, že ti vymazali z protokolu lehkou závadu - Netěsnost motoru a převodovky. I když moje AEE-čko je zespodu čisťounký jak dětská prdelka, a neukápne nic, vždy mi to tam napsali, asi ze zvyku.......... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Listopad 24, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2011 Pripajam sa ! No mne tiez ziaden olej netecie. Trochu mi presakuje vodna pumpa ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Listopad 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 25, 2011 Mě teda ne Z AEEčka neukápne ani jediná kapička oleje. Můžu ho parkovat klidně na bílém ubrusu na svatební hostinu a jediný co ho ušpiní budou špinavý kola :palec: A dneska opět cestička na sever-510Km. Průměr 6,8, ve třech lidech, na zimákách B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Prosinec 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2011 14.12. 2007...takže dneska jsou tomu už 4 roky co jsem ji koupil Pravda v tuto dobu jsem se ještě snažil usnout, ale byl jsem tak nervní, že se mi to stejně nedařilo a kolem 4:00 budíček a hybaj do Bavorska se na ni mrknout. No letos jsem vymontil a prohlídnul akorát ten startér a koupil novou náplň do "voňátka". Protože se blíží vánoce, tak dostane nové stěrače a znak na přední kapotu B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Září 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 26, 2012 Je tu dlouho klid...a tak přidám fotky z prázdninové operace - výměny výfukových svodů. Protože starý předehřívač vzduchu kryjící svody už toho měl za sebou více než dost a na spodním šroubku nedržel...koupil a vyměnil jsem i ten + samozřejmě nové matky a těsnění ;) Dál dostala Okta novou náplň oleje Mogul 10w40 Extreme a originál olejový filtr. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Září 28, 2012 Sdílet Odesláno Září 28, 2012 pekne no ! Co to stalo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hybli Odesláno Září 28, 2012 Sdílet Odesláno Září 28, 2012 Ahoj, prosím Tě, kde jsi koupil ten předehřívač? Díky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Září 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 28, 2012 (upraveno) pekne no ! Co to stalo? cca 6000Kč - díky slevičce od Jeldy za členství v OC Ahoj, prosím Tě, kde jsi koupil ten předehřívač? Díky moc Tady: http://www.cc-autodily.cz/predehrivac-vzduchu-2_2 ;) Upraveno Září 28, 2012 uživatelem TomášT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Září 28, 2012 Sdílet Odesláno Září 28, 2012 Tiez sa do toho niekedy pustim len sa bojim aby som hlavicky tych srobov, ktore drzia ten plech neurval (na felde sa mi to par krat zadarilo ). Inak som na octe tiez menil olej a filter (klasika castrol 5W - 40) a konecne doplnil vsetky plasty okolo predneho naraznika (nejak mi tam uz skoro ziadny nezostal ) + som vymenil LP podblatnik a predne zasterky. Este musim vymenit palivovy filter a pre tento rok bohuzial s udrzbou OI koncim . Buduci rok asi kupim komplet novy vyfuk vratane zvodov. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Říjen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2012 Jo vidíš...palivový filtr...olej v převodovce... Píšu si do dalšího kvartálu Šroubky - no uvidíš, když tak nahřát autogenem a nové pomáznout grafitovou vazelínou a půjdou ven i za sto let :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Prosinec 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2012 Včera měla okta malé kulatiny - vyšlo to přesně ve Šternberku ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miklisek Odesláno Prosinec 9, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2012 Tiše ti závidím najetých "jen" 100001 km. Ať Okta slouží dál bez problémů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Prosinec 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2012 no co my víme, třeba už tam jednou 100 000Km bylo a už je tam momentálně 100 178km ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Prosinec 14, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2012 gratulacia ja mam momentalne 99 580 km tak nech nam to slape bez problemov dalsich 100 tisic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Prosinec 14, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2012 no co my víme, třeba už tam jednou 100 000Km bylo Si myslim, ze to je uplne jedno ked octa sluzi bez problemov ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Prosinec 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2012 asi tak nějak ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Prosinec 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2012 Výročí se pěkně sešla v jeden čas. Takže dneska tomu bylo přesně 5 let od koupě. Letos si vyžádala pouze výměnu litinových svodů. Tak uvidíme co přinese příští rok. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Leden 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2013 Už delší dobu mě špatně ostřikovala tryska před řidičem. Tak jsem se pustil do hledání problému. Tryska čistá a bez závad. Pohled do nádržky ostřikovačů byl ale docela zajímavý. Dole byly takové bílé "vločky" čehosi...tak jsem z nádržky vysál kapalinu, vymontoval čerpadlo, vymontoval z auta nádržku, pořádně vypláchl, injekční štříkačkou jsem propláchl i hadičky a je opraveno Akorát kterýho chytráka napadlo umístit druhý šroubek co drží nádržku za nádobku s aktivním uhlím nechápu. Abych se k němu dostal musel jsem odšroubovat nádržku oleje servořízení, pak odšroubovat a odsunout nádobku s aktivním uhlím a nakonec sláááva už byl šroubek přístupný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Září 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 19, 2014 Letos se "babička" rozhodla, že vožení už bylo dost a bude třeba trochu opravovat. Začalo to upadlým výfukem, který se rozlomil před sponou. Naštěstí už jsem měl dlouhou dobu připravený nový origo od škodovky. Takže výfuk máme z krku. Vyměněn střední i zadní díl. Nový je bohužel trochu hlučnější. Výraznější rezonance, ale co už.... Dále si lehce prolíná chladící kapalina pod skříní termostatu. Asi už ztvrdlý O kroužek. Ještě to čeká na výměnu. Netěsnost je patrná spíš v zimních měsících. No a konečně rupl jeden plastík na levé přední stahovačce. Takže okno zafixováno. Musí ještě chvíli jezdit, ale už mám doma novou stahovačku a novou fólii pod tapec. Takže si bába začíná vyméšlet. Ale tak má na to věk B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Září 19, 2014 Sdílet Odesláno Září 19, 2014 Tohle jsou nemilé věci, ale nic až tak moc drahé a komplikované na opravu. Pokud to není KO motoru, převodovky nebo havárka, tak jsou to drobnosti, které se dají lehce řešit. A něco je jak píšeš unavené věkem. Držím Ti palce ať to dáš rychle zase do pořádku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Březen 27, 2021 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2021 Dlouhou dobu se tu ve vlákně nic neděje, ale událo se toho spousta a já trestuhodně zapomněl na příspěvky do tohoto vlákna. Takže - od roku 2015 už mě vozí kombík s 2,0TDI CR. A teď to nejdůležitější - Okta 1,6 55kW stále žije a stojí ve vedlejší garáži. Momentálně už papírově patří tátovi, protože jsem neměl srdce ji dát z domu. Foto z posledního leštění z jara 2020. V pozadí i s "das Skandal" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 27, 2021 Sdílet Odesláno Březen 27, 2021 Parada, myslim ze tvemu tatovi bude jeste dlouho slouzit 👍 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.