Davon Odesláno Duben 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 22, 2011 ten nárazník se hodně zlepšil pomocí tý folie ;) za mě dobrýale ten znak se mi nelíbí vypadá to trochu jako by ti ho někdo urval a zbyl tam ten černej podklad :( Z urciteho uhlu s tebou souhlasim, ale klame to na fotce, jak rekl Jijka, na dennim svetle je to jiny kafco :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Duben 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2011 vyLEDkovan vnitrek! Na fotkach to pokulhavam ve skutecnosti GOOD!! :) Jen mi neda spat, zda napr. v parkovackach kdyz se s tim dele bude svitit nehrozi nejake nebezpeci, protoze ten spodek te ledky je varici, sklenenka T10 sice taky, ale tohle mi prijde mozna trosku vice... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Červen 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 10, 2011 U auta je 5. den otevrene garancni rizeni, 23 dni pred skoncenim zaruky se prislo na to, ze je vadne turbo, coz vysvetluje delsi dobu mnou pozorovane zacukani pri tahu, proste lopatky si delaji co chteji... Ceka se na schvaleni inporterem z duvodu draheho dilu, pote objednani a montaz... 1.7. ma auto pred sebou nekolik tisic km... tak snad se to zvladne a muzu rici - Z PRDELE KLIKA??? Udajne nejsem jediny, co jsem cetl a slysel, je jich dost techto 1,2, 1,4 tsi... Nejaka vyrobni vada prvnich serii?? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Červen 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 28, 2011 Tak dnes se to dotahlo do zdarneho konce, vymena turbodmychadla za nove, vse se 1. par km zda v poradku. Napadla me otazka, na kterou jsem se nezeptal, zda kdyz se vymeni nove turbo, je treba ho nejak "zajizdet" jako u noveho motoru, nebo je to proste dil, ktery se vymeni a jezdi se dal stejne jako se "starym"? Mela by byt zaruka dalsi 2 roky na novy vymeneny dil autorizakem? :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 29, 2011 Sdílet Odesláno Červen 29, 2011 záruku bys měl mít určitě 2 roky a myslím 6 měsíců na práci.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Leden 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 10, 2012 Facelift :D Android aplikace paper camera ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Leden 10, 2012 Sdílet Odesláno Leden 10, 2012 ty taky ještě žiješ? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Leden 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 10, 2012 Prave ze jeste ano :D Je toho vseho nejak moc a nemam ani cas se tady rozhlednout poradne... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Leden 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 14, 2012 Kdyz jsme na tom Skoda foru, tak aby jste vedeli, jak si Vase Skodofky stoji... :) A nezapomente se pote podivat na 42. pricku :lol: http://www.autembezpecne.cz/cz/s40/Testy/c1476-Testy-statistiky-spolehlivosti-aut/n2493-TUV-Report-2012-kompletni-statistiky-spolehlivosti-odhaluji-vysledky-skodovek-a 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Leden 14, 2012 Sdílet Odesláno Leden 14, 2012 (upraveno) , no a co takhle 32 a 23 příčka , Golfík taky dobrý - 24 a 22 Upraveno Leden 14, 2012 uživatelem jar_da 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Únor 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 Rozšíření sbírky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Murder Odesláno Únor 5, 2012 Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 Pěkný ale nepřidám se až takovej blázen do Seata nebudu , ale fakt pěkný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Únor 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2012 To ja taky ne, Skudky jsem mel vsechny, respektive drtivou vetsinu a nalada na sber byla porad, tak jsem volil neco, co u nas je nedostatkove zbozi, tudiz si myslim, ze treba pri prodeji sbirky za nekolik let, nebo prenechani synovi by to bylo jako velke tucne gesto... Precijen za toho Leona chteji cca 900 - 1200kc tady :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rob Odesláno Červenec 6, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2012 Hezky to hromadíš to bude mladej spokojenejaž mu to předáš. :-) Já už zase hledaám vhodnou vitrínu místo té původní , nemám na ní moc místa... :( No a ještě musím založit nové téma v sekci ostatní vozy Škoda. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červenec 7, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2012 (upraveno) Dane, nepřeháněj to, přecijenom stále jsi na škodováckém foru :D :D ale sbírka super Upraveno Červenec 7, 2012 uživatelem Rolbař 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Prosinec 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2012 Tak jsem si udelal jeziska... Asi v 15km/h rychlosti jsem skrtl v zatacce o obrubnik a mlask a uz jen susteni disku. Asi jsem to vzal hodne blbe, protoze tam byla celkem dira na 2 prsty skrz minimalne. Dojel jsem s tim do garaze (nastesti se mi to stalo kousek od baraku cca 500m) a disk to neodsral, je v poho. Pneu jsem vzal novou, protoze narychlo sehnat jednu jetou v prijatelne kvalite, specifickeho rozmeru a vyrobce neni vuuubec lehke, dal ji dopredu a rozdil ve vzorku je 3mm, coz je de facto uplne jedno... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Leden 2, 2013 Sdílet Odesláno Leden 2, 2013 Měl jsi ji dát spíš dozadu tu novou. Diferáku se nebude líbit ten rozdílný průměr. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Leden 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2013 Tak diferak zatim mlci, nic nerikal :D Ono s tim v zime zase tolik nenajedu a na pristi zimu to muzu dat dozadu pokud by to vazne nejak melo vadit! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rob Odesláno Únor 21, 2013 Sdílet Odesláno Únor 21, 2013 Dane,tak to je smůla a co nová guma už jsi srovnal rozdíl vzorku? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Březen 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2013 Na tu stranu, kde je nova to proste vic do te zatacky sekam :D Za chvili to zase sundam a budu to v lete smirkovym papirem rovnat :D Nebo to prodam a koupim si jen Hondu PCX kdyz uz muzeme na 125ky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Květen 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 Tak jsem u benzinky, kdyz jsem jel dofouknout kola zjistil, ze jsem mel navstevu nejakeho "zlodejicka" (cti smejda), ktery si suverene vzal cerne kovove cepicky s logem seat. A byl natolik vzdelany, ze mi tam dal svoje, chromovy, bijici do oci na cernych kolech... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Červen 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2013 Tak jsem po uplne 1. STK od novoty, vse v cajku, auto jak netknute :) Ani okna jsem vytahovat nemusel :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Srpen 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 19, 2013 Ma 1. prace s folii, nez clovek chytne grif, tak to neni uplne lehke na zakulacene tvary s hodne prolisy. 1ks hotov :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FoXo Odesláno Listopad 17, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2013 Velmi pekna Altea. Ja som tiez akurat s Octavi 1 presedlal na XL ale usla sa mi farba cierna :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.