Wasp Odesláno Červenec 21, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2011 Ahoj, pročetl jsem hodně témat o problémech podvozku, ale nic nevystihuje můj problém. Když mám kola v rejdu (je jedno jestli L nebo P, dělá to na obě strany) tak při rozjezdu je slyšet skoro pokždé takové zabzučení. Jakoby někde dřela guma o podběh, ale to jsem kontroloval a je to v pořádku. Ještě se domnívám, že vždy je slyšet bzučení ze zatíženého předního kola a jen okamžik při rozjetí. Nevíte někdo čím to může být? Na co případně mrknout? Kontrolovali jsme poloosy a vypadají v pořádku. Problém pozoruji od přezutí na letní ALU 15" pneu 195/60. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
soundter Odesláno Srpen 24, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2011 zdravím mam take takový problemek při richlosti 40kmh se z přední napravy ozve hučení cítim v autě lechke vybrace a pri vysoke rychlosti je slišet takové D D D D nema nekdo z timto nejakou skušenost co by to mohlo dšlat mam OII 2.0 103kW díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miťo Odesláno Prosinec 1, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2011 zdravím mam take takový problemek při richlosti 40kmh se z přední napravy ozve hučení cítim v autě lechke vybrace a pri vysoke rychlosti je slišet takové D D D D nema nekdo z timto nejakou skušenost co by to mohlo dšlat mam OII 2.0 103kW díky Ahoj, mám presne tento istý problém pri vyššej rýchlosti keď je auto v zábere tiež mi z prednej nápravy počuť chrčavý zvuk a vybráciu a mení sa to pri nadľahčení a zaťažení nápravy. 103kw kód motora BKD. Mechanik mi tiež s určitosťou nevedel povedať , čo to spôsobuje.Zvuk sa šíri od vodičovej strany.Pri nížších rýchlostiach to nerobí.Asi skúsim výmenu ložiska a potom poloosi.Ak by vedel niekto poradiť bol by som rád. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wasp Odesláno Září 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2012 Mám uplně ten stejný problém, s tím, že jsem si myslel, že to dělá ložisko na pp kole, ale ejhle, je vyměněn celý tlumič, těhlice, rameno, spodní čep a silentbloky na ramenu a ono to stále dělá. Jediné co jsem neměnil je kulák a poloosa. Spíše mi to přijde, jakoby to dělal nějaký silentblok na motoru, protože nejčastěji se to u mne ozývá z pravé strany, když jsou kola do L rejdu a rozjíždím se, někdy v rychlosti do 20km/h a zatáčka doleva. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Září 5, 2013 Sdílet Odesláno Září 5, 2013 cau, jak jste to vyresili? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 5, 2013 Sdílet Odesláno Září 5, 2013 přesně tohle mě dělá taky, při rozjezdu do P nebo do L.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Září 6, 2013 Sdílet Odesláno Září 6, 2013 To by mohl být homosexuální kloub 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Září 6, 2013 Sdílet Odesláno Září 6, 2013 co jsem vycetl s diskuzi, tak homokinetakem to nebylo. Zjistil jsem, ze to bude bud servo, silentblok motoru nebo mozna neco jinyho - podle internetu. Servo ani silentblok nikdo neresil. Dela mi to i pri couvani a presne nad cca 18km/h to prestane uplne. Servo: nejde pry rozebrat, je to zalisovane a oficialne se to musi meni cely - je to pry docela bezna vec. Silentblok motoru: menil koleguv kamarad a vyreseno. Jinak koukam, ze to je asi jen u 2.0 TDI, mam BKD r.v. 2009. Pristi tyden jdu na servisku, tak jim reknu at vymeni silnetbloky na motoru a dam pak vedet. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baaaarny Odesláno Září 6, 2013 Sdílet Odesláno Září 6, 2013 ahojte.. mam uplne tenhle stejny problem. Kdyz se rozjizdim v rejdu.. je jedno jestli L nebo P.. tak se ozve huceni od podvozku.. takovy jakokdyby drhnuti.. ale jen pri rozjezdu. Nevim presne co by to mohlo byt. Uz to nekdo vyresil? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 6, 2013 Sdílet Odesláno Září 6, 2013 další... jo dělá mě to taky, v pondělí jdu na záruku... chci vidět co mě s tím udělají... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest ontik Odesláno Září 6, 2013 Sdílet Odesláno Září 6, 2013 Ahoj prosim poradte mne zase huci a tak tuka ked vytocim kolesa do prava a v kopci a ida pri malickej rychlosti na lavej strane a pritom vsetko vymenene lozisko aj klb a uz som v koncoch. Motor 2TDI 2008 4x4 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baaaarny Odesláno Září 12, 2013 Sdílet Odesláno Září 12, 2013 jak tak procitam internet. Kazdy kdo ma s tim hucenim problem ma octavii 2.0 tdi od r.v. 2008 nahoru. Dival jsem se na autokelly a od roku 2008 se pouzivalo jinaci servorizeni, tak jestli nebude zakopanej pes tam. Jezdil jsem uz v hromade octavii okolo roku 2005 a nikde jsem se s tim nesetkal.. Jestli nekdo uz tento problem vyresil, tak prosim napiste 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baaaarny Odesláno Září 12, 2013 Sdílet Odesláno Září 12, 2013 tak jsem si to tak nejak poskladal a jelikoz jsem si psal z jednim majitelem ktery tento problem vyresil, tak je to diferak v prevodovce. No taky to i sedi. Jak jsem psal, delavaj to jenom dvoulitry 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fandaklara Odesláno Listopad 18, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2013 Ahoj, mám presne tento istý problém pri vyššej rýchlosti keď je auto v zábere tiež mi z prednej nápravy počuť chrčavý zvuk a vybráciu a mení sa to pri nadľahčení a zaťažení nápravy. 103kw kód motora BKD. Mechanik mi tiež s určitosťou nevedel povedať , čo to spôsobuje.Zvuk sa šíri od vodičovej strany.Pri nížších rýchlostiach to nerobí.Asi skúsim výmenu ložiska a potom poloosi.Ak by vedel niekto poradiť bol by som rád. Uz jste to nak vyresili? Mam presne stejnej problem bud v zatezi nebo kdyz se naprava odlechci na nakem hupu atd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin1990 Odesláno Listopad 27, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2013 Ahoj kluci mám ten samý problém. Když se rozjíždím a točím volantem na levou stranu(pravé kolo)tak slyším zvuky jako kdyby něco drhnulo nebo spíše třelo kov o kov. Na druhé straně mi to nedělá. Tak taky tápu. Mám Octavii II FL 09 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 27, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2013 já jsem to nedořešil, jelikož mě umělec šimánek rozmrdal auto... ale je může to byt cokoliv... takže kdo to má v záruce a servisákovi to nasimuluje, tak klidně vymění třetinu auta :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Listopad 27, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2013 update: v servisu nic nenasli. - pri mrazech to nedela - probehla vymena kol na zimaky a delalo to jen pri cca 5°C a vyse 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 28, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2013 to se ti jenom zdá... mě to pak třeba den zase nedělalo, pak jsem druhý den ráno vyjel a začlo to zase dělat. pak hodinu zase nic a pak znova... dělalo to hodně sporadicky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest scypho Odesláno Prosinec 11, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2013 Zdravim, mam rovnaky problem. O2fl 2010 2.0 Tdi PD BKD. Pri rozbehu so zatocenymi kolesami (vpravo alebo vlavo) pocut od napravy dunenie. Podarilo sa to uz niekomu vyriesit? Dakujem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
octaviaaaa Odesláno Prosinec 12, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2013 ahoj, přesně ten samý problém jak píšete po výměně oleje v převodovce to přestalo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Prosinec 12, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2013 taky chci menit, na kolik Te to vyslo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
octaviaaaa Odesláno Prosinec 12, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2013 v autorizáku necelý 2 t. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Prosinec 12, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2013 pecka, diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest scypho Odesláno Leden 24, 2014 Sdílet Odesláno Leden 24, 2014 Olej v prevodovke vymeneny, dunenie/hucanie pri rozbehu prestalo auto ide ako nove... Cele ma to vyslo 45e (s origo skoda olejom). V autorizovanom servise zadreli 160e Inak velmi mi pomhla stranka http://www.prevodovky-sixta.cz/. Dakujem panovi Sixtovi za nu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lecram Odesláno Únor 17, 2014 Sdílet Odesláno Únor 17, 2014 Zdravím všechny, myslím že mám stejný problém s hučením od přední kol, zkoušel někdo měnit olej v převodovce sám? Prý je to celkem problém, případně jaký olej jste dávali? (2.0Tdi 6g) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukbe Odesláno Prosinec 23, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2016 Ahoj, před týdnem jsem koupil Octavii II BKD a dnes jsem zpozoroval tento problém. Zastavím, dám plný rejd, rozjizdim se a slyším hučení. Myslíte tedy že olej v převodovce by mohl pomoci? Děkuji za pomoc. Odesláno z mého MI 4W pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukbe Odesláno Prosinec 31, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2016 pecka, diky :palec:Pomohla ti ta výměna oleje v převodovce na to hučení? Odesláno z mého MI 4W pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Leden 1, 2017 Sdílet Odesláno Leden 1, 2017 ano, pomohla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukbe Odesláno Leden 7, 2017 Sdílet Odesláno Leden 7, 2017 ano, pomohlaA mohu se zeptat jaký jste kupoval olej? A jsou tam 2 litry že? Odesláno z mého MI 4W pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Leden 7, 2017 Sdílet Odesláno Leden 7, 2017 je tam 2.5l a daval jsem original, do 6 stupnovych prevodovek nic jineho nesmi prijit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.