mršťa Odesláno Říjen 5, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2012 koukám na fotky a nikde nevidim víčko na plnění LPG? kde ho máš? jsem ho měl původně v nárazníku.. během laku sem si sehnal firmu, která mi plnění předělala k hrdlu nádrže, takže sem díru v nárazníku nechal zavařit a zvenčí to člověk nepozná, že je to na LPG :) ale byl to boj - udělala mi to asi až 5. firma, vůbec se jim do toho nechtělo (výmluvy typu - nejde to, neni tam místo, neni tam matriál do kterého to umístit, atd..) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boxxer Odesláno Říjen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2012 Plnění LPG mám zespod nárazníku takže to nepozná nikdo :-) S tím plněním vedle víčka na benzín - v dnešní době mi to příjde jako normální věc a opravdu se to nikomu nechce dělat ani když chceš připlatit. Nechápu to, ale řeším LPG do dalších dvou aut a opravdu to nechce nikdo dělat :-( A dvě fotky ze srazu, ani jsem si nevšiml, že by mě někdo fotil :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boxxer Odesláno Říjen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2012 Pak, že se do octavie se SW a LPG nic nevleze :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boxxer Odesláno Říjen 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 27, 2012 Asi poslední letošní pěkné fotky ze srazu :( Uvažuju zda dát plechy a pojezdit do prvních trvalých mrazů a sněhu a nebo hned strčit do haly... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boxxer Odesláno Říjen 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 28, 2012 No.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Říjen 28, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2012 No to se dalo čekat, no ne? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Říjen 28, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2012 ...fuj. Prostě hnus, rychle přezuj... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Říjen 29, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2012 Pěkná čepice, není nad garáž ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Říjen 29, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2012 Vy apson nemusite se bat toho snehu gdyz ho mate celu zimu :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boxxer Odesláno Listopad 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2012 Kokta s pracovní károu a wintercarou :-D Hledám ji domov na zimu, zatím bez úspěchu, ale začínám přicházet na chuť sazím, ono těch 130koní a 310Nm umí jet velmi slušně ale mr.TDIFun to jistě změní v megaslušně :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boxxer Odesláno Listopad 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 18, 2012 Příště druhé auto a bude to bomba! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Listopad 19, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2012 super fotka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boxxer Odesláno Listopad 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 19, 2012 Dneska steroidy! Do pracovní káry :-)) TDI bez chipu je jak baba bez koz :-D TDIFun asi netřeba komentovat, špičková práce, pokec, rady atd... 164ps / 393 Nm a moc pěkný průběh 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Listopad 20, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2012 tolik NM v RSce nenajdes co ? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boxxer Odesláno Listopad 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 20, 2012 Byt tolik Nm v RS tak je to pekloooooo. TDI me bavi :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boxxer Odesláno Leden 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2013 Uz sem moc nechodim, ale at vite, ze ziju :-) Dneska malé jubileum tak to tu zas*ru fotkama :-D Jinak jsem rád za plech pod motorem, jak furt schytavam ty zmrazky na ceste tak kdyz se nahodou nejak dostanou pres pluh (lizatko) tak to pekne cinkaaaa - cesta/plech, cesta/plech :-D Dneska mycka s Davidem, byli sme tam jak dva exoti a pak hadrama vysusit v podzemkach :-D A ten dest pri -3°C jsem taky nepochopil, doufam, ze to zase dlouho nezazijem... Passat je v servise asi odesel posilovac brzd tak musi makat kokta. Dostala nedavno novou spojku + spojkovy valecek, novy zamek ridice - uz asi potreti, protoze se zasekly dvere a mesic se resilo jak se dostat dovnitr, nakonec se povedlo a zjistilo se, ze jsou svesene panty takze dvere jsou svesene dolu a narazi pri zavirani a zobacek ty narazy proste nezvlada, ted uz to s novym pantem snad bude dobre... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wigorodeo Odesláno Leden 27, 2013 Sdílet Odesláno Leden 27, 2013 pěkná octavka :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boxxer Odesláno Březen 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 23, 2013 Tak jsem dnes trochu poladil před jarem žluťáka. Přední Zimmermann se mi jeden lehce zkroutil neznámo proč takže je nechám stočit na soustruhu a budou za pár ká na prodej i s deskama. Vše jeté do 15tis km. Takže předky BREMBO Místo středního tlumiče jen trubka Layting (žádnou změnu ani zvuku jsem nezaznamenal) Olej Castrol Magnatec 5w40 + filtr Sundaná olejová vana a vyčištěna + vyčištěný sací koš oleje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boxxer Odesláno Srpen 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 14, 2013 Dlouho jsem tu nebyl a za tu dobu se udály zajímavé věci. Fouklo těsnění pod hlavou, takže hlava po GO, těsnění všude, kde bylo třeba, nová vodní pumpa, termostat, čidla na teplotu, chladič (přehřívalo se takže se řešilo, kde je problém). Když se sundala hlava zjistilo se, že je prasklý WG na turbu, když se sundalo turbo zjistilo se, že sou prasklé svody. Takže hrozná sranda :( Trochu jsem potunil vyfuk, střed šel ven před nedávnem a žádná zvuková změna nebyla takže byl na řadě kat. Kat se vyhodil a zase žádná změna tak už nevím :-D Ale jede to teď jak čert :-D Dneska jsem jí celou vyclayoval a zítra na to vletím s Super Resin Polishem od AutoGlymu a pak na to DODO JUICE vosk 2x tak snad to konečně bude vypadat k světu :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Srpen 14, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2013 3x bourana a 2x stocena :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 15, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2013 Deko: Tady seš v jiným tématu, ne o svojí července.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boxxer Odesláno Srpen 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 18, 2013 Trošku toho čištění a voskování... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 19, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2013 Moc pěkné Velice dobrá péče 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cico86 Odesláno Srpen 19, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2013 mojim snom je takato zlta octavia RS :) ach :) zavidim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Srpen 19, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2013 Tak tuhle očistu mám za sebou, jen bych potřeboval leštičku. Moc hezky se ti to leskne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Srpen 19, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2013 Ja mu rikal ze to vymatujem a rozlestime poradne :-) ale nechtel ....... ale nepovi ze sem mu pomahal hajzlik jeden :-)))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Srpen 19, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2013 Jste jak kosáci. Bez sebe ani ránu. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boxxer Odesláno Srpen 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 19, 2013 David vždy rád pomůže :-)) Ale je moc detailista a to já zatím ne :-D Dneska jsme namontili carbon dekor na hlavní panel (práci pečlivě odvedl a nalepil a namontoval DEKO, že :-)) a nakrémovali se sedačky. Leštění výfukové koncovky se moc nezdařilo :-D Zítra snad dodělám plasty v interiéru a ve středu snad konečně přesně po týdnu vyjedu, snad nebude pršet :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.