honzako Odesláno Červenec 27, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2011 Dobrý den, jsem cca 1 měsíc majitelem nové OII Tour a se zájmem prohlížím toto forum. Chci se zeptat, jestli má mít moje autíčko funkční kontrolu zapnutí pásu. Dráty zámkům pásů jsem nikde nenašel, ale dle návodu má být kontrolka funkční, protože není uváděna s hvězdičkou = příplatková výbava. Pokud jsem nedostatečně hledal ve foru nebo jsem dotaz zařadil nesprávně, předem se omlouvám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 27, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2011 Da se to dokodovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
honzako Odesláno Červenec 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2011 Kodovani asi nestačí. Už jsem napsal, že jsem u zámku pásů ani v kapse pod sedačkou řidiče nenašel žádné dráty. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Červenec 27, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2011 Kedy bolo auto vyrobené? Nejaké Tourky som už kódoval, ale na pásy si nespomínam. Zajtra odskúšam v reálnom aute a dám vedieť výsledok. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červenec 28, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2011 OII tour nemá bohužel mikrospínač v zámku pásu, ani kabely do RJ airbagů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 28, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2011 Už je mi jasné, kde ušetřili, aby jí mohli prodávat za tu loganovskou cenu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červenec 29, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2011 jak to tak člověk poznává, tak OII tour je hodně obraná 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Červenec 29, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2011 prý i tlumené otvírání kastlíku spolujezdce dali pryč.... což si teda moc nedokážu představit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
honzako Odesláno Červenec 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2011 prý i tlumené otvírání kastlíku spolujezdce dali pryč.... což si teda moc nedokážu představit Potvrzuji, tlumené otevírání nemá. K mému původnímu dotazu: Já nutně nepotřebuji, aby byly pásy hlídané. Jde mi o to, že v návodu, který jsem dostal k autu je to uvedeno jako standardní a ne příplatková výbava. Kedy bolo auto vyrobené? Nejaké Tourky som už kódoval, ale na pásy si nespomínam. Zajtra odskúšam v reálnom aute a dám vedieť výsledok. Auto je vyrobené v červnu 2011. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Červenec 30, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2011 Ja som vo štvrtok odskúšal 2 rôzne Tourky - jedna vyrobená v januári a tá druhá február, jedna z nich mala zapnutú kontrolu pásu vodiča a druhá už vypnutú. Po zmene kódovania kontrola fungovala aj v tom druhom aute. Vyzerá to potom tak, že u niektorých áut (tých skoršie vyrobených to je) a u niektorých nie... Ešte čo sa týka tých pásov, tak u OII bola kontrola pásu vodiča vždy štandardná výbava. Ako príplatková výbava to nebolo, takisto nebola nikdy ani kontrola pásov na sedadle spolujazdca. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červenec 31, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2011 kolik bagů ty Tourky měly? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Červenec 31, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2011 Dobrá otázka, asi bude odpoveď na otázku v tom - všetky Tourky predávané v SR majú z výroby 4x abg. Hlavové sú za príplatok, zatiaľ si ich do Tourky u nás tj v SR objednali 2 (slovom dvaja) zákazníci. Viem, že v CZ je základ pre Tour len 2x abg, to by mohol byť prípad aj tejto... jkmh, vieš mi poslať VIN kód cez SZ? Ja ho prelustrujem a podľa PR čísla zistíme, čo to je zač a či to tam v aute je alebo nie. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Srpen 1, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2011 to bude asi ono, ta, která neměla 100% kontrolu pásu byla 2x bag až najdu, pošlu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Srpen 1, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2011 koukal jsem na tu Tourku, co jsme kupovali, 2x bag a kontrolku nemá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Srpen 1, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2011 A může mi někdo poradit jak to je s OI? Taky mi pípá a svítí kontrolka, asi čtyřikrát zapípá a zabliká, a za chvíli přestane a zhasne bez ohledu na to jsetli je pás zapnutej nebo ne. Jak už jsem tady psal údajně tam byli nějaký sportovní sedačky a jiný pásy a když to prodával dal tam co měl a neřešil nějaký zapojení. Žádnej konektor pro zapojení jsem nenašel a i kdyby tak není kam zapojit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Srpen 1, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2011 Myslím že u OI to tak je, po chviličce to přestalo prudit a nic dál se nedělo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Srpen 1, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2011 Přesně tak, stejně je to i FI, párkrát to zapípá a šmytec. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Srpen 1, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2011 Takže jen varování "zapni pásy troubo" :) a šmitec? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Srpen 1, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2011 Přesně tak. Já osobně považuji nějaké pípaná na pásy za zbytečnost, protože je to tak automatická činnost jako obouvaní bot před tím, než jde člověk ven. Je to jen zbytečná buzerace, nepotřebuji aby mi auto radilo co dělat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Srpen 1, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2011 Hele já zase musím říct, že když jsem jen někde popojížděl, tak jsem na to prděl. Co mě OII prudí, tak se poutám! Já zase potřebuji dohled. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Srpen 1, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2011 Když popojíždím tak na to prdím i v OII, kde to stejně přestane po kilometru pípat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Srpen 1, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2011 Což to já se taky přivazuju hned jak vlezu do auta. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Srpen 12, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2011 tour II - 12/2011, 2xbag - kontrolka nezapnuteho pasu neni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kovlenka Odesláno Srpen 29, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2011 záleží na datu výroby, ale radši se optej v autorizovaném autosalonu nebo servisu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
divix Odesláno Září 14, 2011 Sdílet Odesláno Září 14, 2011 já mám O II tourku 2 bagy měsíc, taky tam není aktivní kontrolka pásů,za tý prachy to tam dát mohli. ;) dá se to tedy nějak aktivovat a pípat to nemusí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
divix Odesláno Říjen 10, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2011 Mám Tourku a Familku II. před FL dohromady) a signalizace tam není protože tam nejsou ani dráty pod sedačkou.Kamarád kupovat v ten samý den Primu Tsi 1,2 a ten signalizaci má a ani si ji neobjednal.Má i v kastlíku před spolujezdcem nějaký doraz no nádhera a já když otevřu rána jak prase ty 2 kolečka nebo co tam je tam mohli dát, té politice Škody nerozumím to hlava nebere. Jediný co jsem si nechal na kodovat je otevírání dveří bud jen pro řidiče nebo všechny dveře a po rozjetí tak 20 km se zamknou dveře automaticky,snad se doufám otevřou i při nehodě. B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stelmor Odesláno Leden 22, 2013 Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 Ja to vzdy vydrzim ty dve minuty a pak to prestane.Lepe mrtvej nez polamanej cely zivot. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Leden 22, 2013 Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 Já si to nechal v OII vypnout :)) v létě když byli horka tak mi to blblo že nejsem připoutanej a při tom jsem byl :) a měnit mikrospínač se mi nechtělo tak sem to vypnul 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miki0 Odesláno Květen 4, 2016 Sdílet Odesláno Květen 4, 2016 Nápíš mi prosím kod na vag vypnutia kontroly pásov 0 Citovat Odkaz ke komentáři
korfik Odesláno Květen 15, 2016 Sdílet Odesláno Květen 15, 2016 Nejjednodušší je odpojit konektor pod sedačkou. Když mi pošleš tvůj kod můžu ti zpět poslat LCode pro odblokování signalizace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.