Hanny Odesláno Leden 26, 2012 Sdílet Odesláno Leden 26, 2012 :o :o :o :o :o :o :o :o :lool: :lool: :lool: jj presne to mam na mysli :D mam to do HB 18km Vidíš já 16km do Brodu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Leden 27, 2012 Sdílet Odesláno Leden 27, 2012 Napis Badysovi, ma origo za 650. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Leden 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2012 (upraveno) Hanny a odkud presne jsi ?? pokud to neni tajny :D Deko ouuu uz jsem koupil protoze jsem potrebal jezdit .. ale dosly mi jen 4300K ale vubec bych se nezlobil za 5 nebo 6000K. :D :D jinak probehla vymena vybojky a uz svetla sviti jak maji takze nastesti problem byla jen ta vybojka tak jsem rad ..prikladam par rychlych fotek :) Upraveno Leden 27, 2012 uživatelem spirus89 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 28, 2012 Sdílet Odesláno Leden 28, 2012 Mas to hezke. Jeste ostriky a je to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 28, 2012 Sdílet Odesláno Leden 28, 2012 Moc pěkné a jak píše Kube, ještě ty ostřiky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 28, 2012 Sdílet Odesláno Leden 28, 2012 Pěkně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 28, 2012 Sdílet Odesláno Leden 28, 2012 Ostřiky kazí "dizajn" :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 28, 2012 Sdílet Odesláno Leden 28, 2012 Je to moc hezká fešanda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanny Odesláno Leden 28, 2012 Sdílet Odesláno Leden 28, 2012 (upraveno) SZ. ;) Upraveno Únor 2, 2012 uživatelem Dakie necituj obrázky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Leden 31, 2012 Sdílet Odesláno Leden 31, 2012 Vypadá to povedeně Víc takových jako ty na fórum, mám rád když někdo něco tvoří. Jsem hnidopich, tak to moc vážně neber, ale je to jenom fotkama a nebo je pravda, že ty trubkové rámečky na denní svícení původem z Fabie nekopírují obrys předku. Připadají mi trochu natočenější k sobě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Leden 31, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2012 diky diky vsem co se libi :) :) me se to taky libi a pomalu i bez zacerneni :D ted je na rade schaneni deniho sviceni ...jelikoz jsem koukal ze to co jsem chtel (fabia 2 RS) tak nema to potrebne relatko jen sponky a rele je soucasti vozu nekde zahrabany tak a budu muset hledat nejaky kruhovy ktery ma venkovni prumer alespon 100mm aby pekne pasly do krouzku ..skoda F2 RS by tam padly jak kladivo na hrebik :D ostriky zatim neresim protoze to bych musel poschanet ostriky, vedeni nadobku a motorek .. ted chci dodelat to sviceni a neni mokro aby se svetla zasvyhaly porad jsou ciste :D ja vim ze me jednou treba prekvapi PCR :D ale zatim je klid po pesine :D :) tommasAHC nevim presne co mas na mysli ale ... krouzky byly uriznuty presne uprostred list a navareny presne naprostredek listy z O1RS takze jsou jako origo a pri pohledu z cela miri hlavni plocha rovne ale pri pohledu z boku jsou jakoby ztoceny ..(opticky klam :D ) jinak presne zaroven s horni a spodni hranou vyrezu nebezi ale jsou trosku utopeny takze tam je cca 1cm mezi vyrezem a obvodem krouzku ...snad chapes :D neboj az bude sviceni tak to nafotim detailneji :D :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Únor 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 1, 2012 (upraveno) tak a je to tu prvni VELKA zavada od koupi je tu :( :( :( jedu si takhle vecer dom pianko 100 dojedu kamion jedouci cca 90km/h dobrzdim pockam az prejedou protijedouci auta a zacnu predjizdet na 5tku. kdyz uz jsem tak v puly auta rychlost cca 110 auto prekvapive jeste zabere a hned ubere a strati akceleraci to vse se stane do 1sec. pak uz vic jak 2300ot/ nejede i po podrazeni zvuk vyfuku se zagresivnil a "zdunil" .. :( :( :( prvni a asi SPRAVNE podezreni padlo na TURBO... dojel jsem teda zbylych 15km dom zajedu do garaze zkusil jsem slapnout na volnobeh na plyn otacky uz vylitly do cca 3000 vic sem nezkousel ALE turbo nic nezasycelo a neodfouklo nebylo to jako kdysi kdyz se ozvalo po akceleraci sssssssssssssssssssssssss a po ubrani plynovyho pedalu se z vyfuku ozvalo fuuuuuuuuuuuuuuuuuuu (jelikoz mam vyfuk bez tlumicu) ted to v 3000ot udelalo po sundani nohy z plynu ssss a z vyfuku NIC :( :( :angry: Upraveno Únor 1, 2012 uživatelem spirus89 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Únor 2, 2012 Sdílet Odesláno Únor 2, 2012 Nesekla se ti pouze regulace ? Pokud stojíš a jen sešlápneš plyn , tak turbo nikdy neodfoukne tak jako , když je v tahu za jízdy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 2, 2012 Sdílet Odesláno Únor 2, 2012 Mrkni na regulaci turba (hadičky +ventil N75);) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Únor 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2012 tak to byla regulace .. ktera se sekla stacilo jen kdybych zastavil chcipnul a pak zase nastartoval a jel bych dal :) dneska uz to slapalo zase v poho :) jinak jsme udelali mereni a vyskocili mi tyto hodnoty.. turba a vahy vzduchu plnici tlak turba vaha vzduchu cisla nejak nesedi s normalem .. to znamena ze ma auto jiz po cipu ?? ... ja o tom nevim a ani predchozi majitel mi o tom nic nerekl :D :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duch Odesláno Únor 2, 2012 Sdílet Odesláno Únor 2, 2012 turbo ti tlaci o pul baru vic nez ma regulace nechodi, kdyby bylo po cipu nebude tam pozadovana hodnota 1979 ale vic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Únor 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2012 aha takze je to spis na skodu muze se neco stat ? kdyz se to nebude honem resit ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MarekRS Odesláno Únor 3, 2012 Sdílet Odesláno Únor 3, 2012 Samozdrejme, ze je to na skodu. Nesmis za to tak tahat. Kdyz uz musis jezdit, tak pekne v klidu. Ale vycistit turbo neni nic draheho, je zbytecne to odkladat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Únor 3, 2012 Sdílet Odesláno Únor 3, 2012 Přesně jak píše marek .. Vyndat turbo ven a vyčistit ho . Koukni na dieselpower je tam dost informací jak turbo vyndat ,rozlousknout a vyčistit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Únor 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2012 diky kluci za rady ... problem nalezen ... problem byl opravdu v regulaci tlaku a hadicce hadicka byla napraskla a regulacni ventil nechodil byl zatuhly a prej uz delsi dobu tak probehlo vycisteni regulatoru i turba + oprava hadicky taaakze turbo SYCI vyfuk VRCI auto FICI zitra jeste dostanu nove zhavicky tak je vymenim a bude zas snad na dlouho pokoj ... protoze mi to startovalo v tehlech mrazech jak lokomotiva pomalu po valci :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petriiiik Odesláno Únor 12, 2012 Sdílet Odesláno Únor 12, 2012 Hlavně že je OK a znovu fičíí! Fotky jsou pěknéé , kruhové výplně připravené pro denní vícení super!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Únor 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 12, 2012 v patek o svacine v praci jsem jeste pojistil startovani na mrazive noci.. vymenil jsem zhavicky a ejhle uz to startuje na cvrknuti v jakemkoliv mrazu a za jakohokoliv pocasi :) jedna zhavicka byla OK 2 tak nejak na pul a 4ta byla total KO ta se nerozhavila vubec stare .. made in Germany nove .. made in France 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Březen 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2012 (upraveno) tak se nam to pekne opet zakulatilo od doby kdy jsem ji koupil (136840km) uz je to 5te kulate vyroci :) Upraveno Březen 4, 2012 uživatelem spirus89 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Březen 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2012 tak neco malo noveho do galerie .. foceno u celorepublikove znameho zenskeho vezeni ve Svetle nad Sazavou :D maji se tam holky jak chro-chro v zite ale to je vedlejsi :D a konecne jsem se taky dostal k tomu natocit jak mi vyfuk pekne zpiva :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Březen 5, 2012 Sdílet Odesláno Březen 5, 2012 hezký fotečky a vyfuk to je ale pěvec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Březen 5, 2012 Sdílet Odesláno Březen 5, 2012 nejel panacek nahodou nedavno pres Rychnov nad Kneznou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Březen 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2012 Kolage diky .... to jo zpiva pekne :) a kor v ulicich mezi bytovkama :D Jackie jel panacek pres Rychnov presne 19.2 jeli jsme s pritelkyni do Ricek :D :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Březen 6, 2012 Sdílet Odesláno Březen 6, 2012 jojo ja si rikal ze je to nejaka povedoma octa :lool: a jak byla nablejskana 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Březen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2012 jackie ty jo tak to jsi mel mavat troubit jak o zavod :D no umyta byla myl jsem ji den pred tim protoze uz pomalu nebylo poznat ze je bila :D :D :D ale po ceste dom uz zase byla zasvihana :wallbash: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Březen 7, 2012 Sdílet Odesláno Březen 7, 2012 jooo kdyz bych si nevsimnul na posledni chvili tak bych maval jo ja jsem na tom stejne zasvinena jak nikdy,doufam ze pred vikendem ji stihnu dat sprsku at uz taky trochu vypada kdyz uz se zacila lepsit pocasi :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.