Přejít na obsah

SPIRUS .. Okta 1,9TDi RS white line..ENDing story.. nový nástupce :)

Doporučené příspěvky

diky kluci :palec:

takze dneska se zacalo jednat o cerny folii na strechu + jako bonus bude decentni polep jeste navrch ale to jsi zatim necham jako prekvapko :D

koupil jsem i matnou barvu takze dneska hlasi docela spatne pocasi tak se pustim asi do prednich svetel ..kryty se mi bohuzel nedari sehnat :D :( :( tak to rozriznu pilkou vycistim nabarvickuju a zase chytnu na silikon a snad to bude drzet :lol:

uz ted se tesim jak to bude asi tak vypadat :D

Odkaz ke komentáři

dneska jsem konecne dokoncil praci na prednich svetlech a vysledek ?? paradni .. :) me se to mooc libi :)

skla se koupaly asi 3 dny v savu a je fakt ze se vybelily a jsou ted o neco jasnejsi nez byly pred tim ale skoda ze jsou osekany :( ale stim se neda nic delat :)

P1012233.jpg

kvalita fotky nic moc :(

P1012239.jpg

na aute po desti

P1012242.jpg

za svitu + kourove bocni cvercove blinkry

P1012243.jpg

zakourene zadky

P1012244.jpg

podle me se dilo zadarilo nic se nemlzi tak parada v planu a jednani je jeste cerna strecha s bilym desingem az bude pekne tak auto umeju a udelam lepsi fotky :)

Odkaz ke komentáři

diky kluci jsem rad ze se vam libi .. vypada to fakt pekne a jsem s vysledkem spokojeny jeste te cerna strecha no :D :D

Luxus, moc hezký auto. :palec: Světla se ti povedly, ale ty červený kola jí slušely víc. Já uvažuju o RS zelený, jen nevím jak to bude s tou žlutou ladit. Barevný kola se mi líbí. :rolleyes:

diky .. me se teda po pravde ta cervena vubec nelibila ... tohle je pro me neco jak nebe a dudy proste o dost lepsi .. pokud mas nebo budes mit RS zlutou tak bych spis sel do cernych kol a doplnku protoze zluta/cerna a bila/cerna cervena/bila a cervena/cerna vypadaji luxusne :)

Odkaz ke komentáři

To je teda široký spektrum barev a fantazie :rolleyes:

to je pravda ale takovy kombinace jsem videl a vypadaji moooc pekne :)

Spidery jsem nechal na starým autě. Mám strach, že s černou se ty kola stratěj. :ph34r:

a nebo koukni na tohle P1270591.JPG

kamarad ma RS a cerny decent doplnky a nevypada to vubec spatne a ma takovy kourovy skodavacky kola ale cerna by omu taky slusela ale zalezi na fantazii a predstave ...popripade pomuze photoshop :D

Odkaz ke komentáři

A neni vam blby, ze kazda druha zluta RSa ma cerny kola a ze ma kazda druha bila Octa cernou strechu? Ty auta se upravuji, aby se odlisily, nebo se na to dneska uz zapomnelo? A vymluva, ze se ty auta nepotkaji na srazu, je opravdu slaba...

Hodte to spis na poradny kola, ktery tady nejsou moc videt, at je to lahoda pro oko. A ne porad dokola s*at na auto to samy.

Odkaz ke komentáři

Podle sebe nebo se vsechno jen kopiruje? Je to jen na zamyslenou, delej si auto jak chces, ale kdo nad tim trochu premysli, musi se zastydet. To samy v OII, chjetjov udela auto a najednou jsou tam 3 v barve a s cernou strechou. Chapu, ze to stoji penize a uz jen samotny auto je vyhra. ;)

Odkaz ke komentáři

já teda nevím o co jde, myslím, že je v pořádku okouknout forum a dle něj se i inspirovat.. Co chceš na oktavce pořád vymýšlet, je tady mrtě lidí a dříu nebo pozděj stejně skončíš jako kopírka. Dodělané xenony má na autě taky spoustu lidí, tak proč si je chtěl kupovat? Aby auto vypadalo jako ostatní? Musím se usmát nad někým kdo káže vodu a pije víno :)

Odkaz ke komentáři

Misel: Co ma bezpecnost spolecnyho s optickou upravou? Pokud si cetl moje tema, tak jsem svetla vymenil tak jako tak z toho duvodu, ze maji moje uz neco za sebou, to jsem ti taky psal do SZ.

Zatim to pochopil jen Deko, klidne si ty auta delejte vsechny stejny. Nebudu tady porad psat, jak je vsechno krasny a super vymysleny, kdyz to neni pravda.

Klidne se tu pak pohadejte, je mi to jedno, jen je to muj nazor a ten se nezmeni. Upravuju proto, abych mel trochu neco jinyho. A ze je na foru inspirace, ano, to je. Ale to preci neznamena, ze budou vsechny auta stejny.

Odkaz ke komentáři

a proto mám bílou střechu a na zem to nepůjde dokud bude doma :)

Inspirace jinými auty je a vždycky bude. Myslím si, že většina lidí dělá auta tak aby se jim líbili a ne aby se odlišili. To by si koupili jiný auto než Octávku. A radši 10 aut, který vypadají podobně než úlety typu měňavek, lopat na sníh, různobarevnej kol, barevných doplňku apod.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...