Přejít na obsah

SPIRUS .. Okta 1,9TDi RS white line..ENDing story.. nový nástupce :)

Doporučené příspěvky

diky kluci :) :)

jajiN nene niz uz ne :D staci kdyz jedu ke garazi po "polni ceste" tak je jedno misto kde si skrtne spodni plastovy kryt :D jinak to neomezuje vubec ..a kdyz jsem vyjel i k Hannymu do garaze ...a ze to ma stoupak :D bez skrtnuti tak je to v poho ..akorat sem tam mi obcas vadi sem tam nejaky to zhoupnuti ale neni to zas tak hrozny ...kazdopadne efekt snizeni kteryho jsem chtel dosahnout jsem dostahl :)

lepsi a zajimavejsi fotky budou snad az bude hezky a auto se umeje a nalesti :)

jinak Hanny byl prvni clovek z klubu se kterym jsem mel tu cest se seznamit ..bydli kousek ode me :) .. fajn clovek, fajn pokec :) ukazal mi triky s autokosmetikou ze jsem az neveril vlastnim ocim :) takze velky diky :)

Odkaz ke komentáři

Zdarec Spirusiku no koukam koukam peknej roman troufam si tvrdit ze ses ani na FK takhle nevyradil :D Samozrejme auto paradni ale to ti uz nemusim rikat gratulaci uz bylo Hafooo :palec:

Rad bych nastivil tvoji Mega dilnu a kapanek pokecal myslim ze to mam jeste bliz nez Hanny :pivo: by to nemel byt problem :lool: tak cekam na termin ;)

s pozdravem Bín :P

Odkaz ke komentáři

Hanny urcite se zas brzo ukazu :) a to pocasi uz by se mohlo tvarit jako opravdu jarni :)

Bin78 aaa dalsi vyslouzili feldak :D .. jinak diky za chvalu ..me zas ted bude chvili trvat nez si zvyknu na tvoje vozidlo :D prece jen zeleny zabak v kombiku po Svetly jezdil jak das jen jeden :D .. urcite se muzes zastavit .. :) v tydnu kdykoli po 16 hod o vikendu je to slozitejsi vis jak :D

Upraveno uživatelem spirus89
Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

a je to tu konecne je poradna kosmetika doma .. :palec::wub: :wub:

porizeno: myci rukavice, lestici hadrik, penovka na nanaseni vosku, cistici modelina, pripravek (zvlhcovac) k modeline, cistic interieru, sampon, vosk :) :)

20042012002.jpg

a dalsi vec kterou jsem zjistil .. budu se muset pustit do vycisteni EGR protoze je to dost silny humac .. :wallbash: :wallbash: :angry: :angry:

20042012.jpg

dekuji Honzovi (Hanny) za doporuceni a prodeje cisticich pripravku :) a taky za cenne rady ohledne veci kolem motoru, dilu a tak :)

Upraveno uživatelem spirus89
Odkaz ke komentáři

vcera probehlo cisteni EGRu byl pekne zahumuseny bylo videt ze bud se toho nikdo nedotkl za 167 tis az ted ja nebo to nekdo cistil hoooodne zpet kazdopadne dilo se zadarilo sice s komplikacema ale vse fakci jak ma zaslepku jsem dal nakonec pod egr protoze spodni srouby jsem za boha nemohl povolit..

bylo:

25042012023.jpg?ver=0

je:

25042012027.jpg?ver=0

rozdil:

EGR.jpg?ver=0

jediny problem ktereho jsem se bal a nakonec se ukazal ze po cca 20km se mi rozsvitila kontrolka motoru :( takze co ted ?? smazat chybu ?. nebo jine reseni?.. a poznatek po vycisteni a zaslepeni ?(mam jen zaslepenou trubku od turba potlakovou hadicku co jde zeshora jsem nezaslepoval) je ten ze od spodnich otacek to ted tahne o dost lip ale zase mi prijde ze nad 3tis je to takovy linejsi ..nevim a spotreba? zatim +- stejna

Odkaz ke komentáři

Třeba máš ( nebo si měl ) zasalepenou kontrolku Motoru silikonem proto je možný že ti nesvítila :rolleyes:

U mě by taky nesvítila mám rozbytou ledku v podsvíceni budíku u symbolu Motor :(

U tvé okty by ale neměla vyskakovat chyba zaslepení egru ! Já to měl na své zaslepené a nikdy to nic neukázalo. Chyba bude jinde

Odkaz ke komentáři

Kontrolka motoru se rozsvěcí až od 2004,resp od doby kdy na panelu přístrojů není kontrolka motoru značená žhavícím vláknem,ale obrysem motoru..snad mě chápete..Tam už to jednotka vyhodnocuje podle průtoku vzduchu váhou vzduchu..Já mám 5/2003 a kontrolka mi nesvítila,při chipu mi to borec ale stejně vypnul i v jednotce..

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...