jajiN Odesláno Srpen 27, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2011 Tak Vas tady vsechny zdravim. TOYka sla do sveta :) A ja jsem uz snad taky trosku dospel, zmoudrel, rozjezdil se a mozna i prisel k rozumu ;) Puvodne jsem strasne chtel BMW E46 325ci, byl jsem v nem i svezt a prislo mi, ze jede stejne jako moje minule AEEcko :o Pak jsem byl na sraze tady s klukama v Praze a bylo jasno. Dalsi volba bude RSko. Diky Jordovi jsem se tak nejak dostal k tehle krasce. Je zase stribrna :( Takze jedna se o motor 1,8T RS, a je ochipovane na 156KW. Najeto ma 148tis. km, serviska je do 125tis km. Lak ja bez jedine chybicky, coz je na auto (r.v. 2001) pomerne hodne slusne. Ma lakovane do cerne barvy zrcatka a strechu. Jinak vsechny listy jsou v barve vozu. No ale nejvetsim prekvapenim byl interier. Vse puvodni - krome radia, ale hlavne, vse se krasne leskne, proste jako nove, asi o nej bylo dobre pecovano. Pro nektere rypaly, kteri tady jsou :D na vzhledu auta se uz nic nebude menit! Sice jsem chtel dat kola do cerne, ale tahle zelena se mi zacina libit cim dal vic. Mozna dam jeste B-sloupky do cerne at to ladi s okny. A dalis planovane upravy se tykaji pouze motoru. Blow-off ventil v co nejblizsi dobe a kit primeho sani. S odstupem casu taky nove vetsi turbo, protoze tady to - nevim proc, ale pri vyssich otackach sem tam vynecha na malinky okamzik (nevite proc?) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sordo99 Odesláno Srpen 27, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2011 Pěkný RSko tak ať ti dobre slouží. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 27, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2011 Gratuluju k nové octě, je moc pěkná, jen ten motor by to chtělo trochu skultivovat (umýt) ;) a jak se dívám na ty kola, tak nejsou od Mustafy? Ten má totiž taky takový kola :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Srpen 27, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2011 superrrrrrr kamo mas pekno auto ;) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ondra Odesláno Srpen 27, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2011 Ty jo super!!! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Srpen 27, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2011 taky Te tady vitam s novym vozem rs je taky muj sen :o a souhlasim s Konnym trochu polestit motor a bude to ok vypada to ze na neho deset let nikdo ani nechytl ;) ale hlavni je ze to jede drzim palce do dalsich uprav :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jord Odesláno Srpen 27, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2011 (upraveno) super :) vypadá pěkně, zelený kola nech, jsou skvělý :o černý má každej blbec ;) Upraveno Srpen 27, 2011 uživatelem Jord 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Srpen 27, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2011 (upraveno) vitam te v novem vlakne :) , sundej ty podlozky pod SPZ Upraveno Srpen 27, 2011 uživatelem libor.kratas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petriiiik Odesláno Srpen 27, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2011 Vítám Tě, ať se Ti tady mezi náma líbí! :) ;) :o :( :D :lol: Myslím, že jsi udělal moooc dobře, že jsi vzal tohodle mazlíka místo BMW! Já myslím, že nějakou tu úpravičku stejně nakonec uděláš! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Srpen 27, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2011 co to mas za pneu? 215/40? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Srpen 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 27, 2011 Nene, upravicka zadna nebude ;) Upravovat se bude jen motor :) Muze nekdo poradit nejaky zaruceny a lehky postup na cisteni toho motoru? Jo a WAPku na to nevezmu :o Jinak pneu je 205 . . . oproti tomu co jsem mel na TOYce 225/35 to strasne klouze a piska :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stifmeyster Odesláno Srpen 27, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2011 moc pekna :) ale co to orezly celo ? takhle snad rezne jen druhovyroba ne ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Srpen 27, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2011 Hezká, ale ty gumy maj nějakej divnej rozměr, ne? jinak je snížená nebo se to zdá? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Srpen 27, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2011 Máš v kufru pár pytlů s cementem, nebo se jenom mě zdá, že ten zadek je o dost níž než předek? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Srpen 27, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2011 ty woe on vazne zradil AEEclub :o ! Aspon ze je to octa :) ! Inal pekna Rs-ka ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Srpen 27, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2011 ale ta pneu my nak vypada niska ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Srpen 28, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2011 Nez jsme pro ni stacili dojet, tak ji koupil tady cucak... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Srpen 28, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2011 panejo,nestačím se divit :D :D ale gratulka k rsku :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Srpen 28, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2011 jen by to chtělo laknout to orezlé čelo....kryt motoru(+umýt motor) a proč to má černé kliky jako předface?? mnoo...jinak po 55kw docela slušný skok nahoru+100kw :D ......tak bacha na papíry :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Srpen 28, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2011 Kliky to ma lakovany do cerna schvalne, jsou lakovany i zrcatka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jord Odesláno Srpen 28, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2011 před chvílí mini srázek :D na živo hezká, oproti sérii to je dost nízko mi přijde :D zachovalej interiér, jen s těma gumama to vypadá jak 16tky, trochu paradox ale je to tak :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 28, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2011 moc pekna :D ale co to orezly celo ? takhle snad rezne jen druhovyroba ne ? Vubec bych se tomu nedivil pač aj to světlo má ulomenej držák a tam dodělávanej z plechu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Srpen 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 28, 2011 Houmi to jako fakt? :D tak to promin :D Jinak bylo tukla na predek, proto druhovyroba a rezne, ale nebojte, je v planu origo. Podvozek je stelovak, majitel mi na prani zvedl predek, protoze uz nechci tak nizke auto :X 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Srpen 28, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2011 Hmmm pane pěkné RSko. :D Neříkej že se nebude upravovat,potom co jsem viděl tvoji předešlou oktu se mi nechce věřit že nebudeš nic vylepšovat :D Jinak jsem moc rád že Pržský srázek měl vliv na tvé rozhodování :D :P budeš muset jezdit častěji!! Tak ať ti okta slouží jak má a mnoho šťastných km bez nehod!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Srpen 28, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2011 super :D vypadá pěkně, zelený kola nech, jsou skvělý :D černý má každej blbec :D Já ti dám Jorde :P Moc hezká RS-ka, ale ten motor vypadá hrozně :D Trochu to poumejvej :-) Kola pěkný, taky jsem o té barvě přemýšlel jako má Mustafa. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Srpen 28, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2011 Paradam octu osobne znam, tak se nekdy sejdem a nafotime neco :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Srpen 29, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2011 z venku a interiér vypadá libově, ale z motoráku bych si ublink... to je pomalu na to dojít si na protitetanovku a pak to umejt v chirurgickejch rukavicích dej to do pucu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Srpen 29, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2011 Gratulace, tak ať nedopadneš jako ten borec se žlutou o pár vláken pod Tebou :lool: Jinak nevím co se divíte motoru, normální stav po 150-200K km u auta které pravidelně jezdí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Srpen 29, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2011 Pravidelne jezdi a sere na nej :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Srpen 29, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2011 dobře TY :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.