Přejít na obsah

Dveřní madla pogumovaná

Kajman

Doporučené příspěvky

Hodně zdaru ! Ale abych tě uklidnil, ta moje zkušenost už je taky snad 2 roky stará, a pamět taky už nemám jako mladík, takže to možná nebude tak horké.

Jen si pamatuju, že jsem nemohl pochopit, proč je to u spolujezdce +- 1,5x dražší než u řidiče.

Že by to ty drahé polovičky tak často ničily prtsýnkama či bůhvíčím jiným?

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 6 měsíců později...
Guest Ondra F.

To Tomant: Moc pěkné, zrovna budu dělat něco podobného.

Veškěré rámečky do carbon folie. Lišty o kterých se tu probralo hodně mám origo v dekoru podobném jako carbon, takže uvidím jak to bude vypadat, třeba nebude třeba je měnit.

Na rámečcích se zaškolím a poté si sám budu dělat celolep auta.

Odkaz ke komentáři

Chlapi, nejedná se o gumu, ale o speciální barvu, tzv. softlak. Madla se stříkají tady v ČR, nebo alespoň stříkala v Cadence Innovation, dnes je to Magna. Normálně to stačí obrousit smirkem 800 a jemnější, poté odmastit a zase nastříkat softlakem. Nevýhodou je, že se tato barva musí vypálit při 90 stupních :-(, ale určitě by jí někdo s dobrými kontakty sehnal. BTW. stejnou barvou jsou nastříkaný ty plasty na scoutech.

Softlak=barva, která je měkčenná a proto připomíná při dotyku gumu, nebo kůži.

Odkaz ke komentáři

Chlapi, nejedná se o gumu, ale o speciální barvu, tzv. softlak. Madla se stříkají tady v ČR, nebo alespoň stříkala v Cadence Innovation, dnes je to Magna. Normálně to stačí obrousit smirkem 800 a jemnější, poté odmastit a zase nastříkat softlakem. Nevýhodou je, že se tato barva musí vypálit při 90 stupních :-(, ale určitě by jí někdo s dobrými kontakty sehnal. BTW. stejnou barvou jsou nastříkaný ty plasty na scoutech.

Softlak=barva, která je měkčenná a proto připomíná při dotyku gumu, nebo kůži.

90 Stupnu?? To se dá vypalit i doma v troubě ne?? ;)

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...
  • o 3 týdny později...
  • o 3 měsíce později...
  • o 4 měsíce později...

Tak panove po prvni nemoc podařené zimní rychlovce jsem se rozhodl z duvodu že jsem mel poškrabane okrasne lišty i lištu kolem spinače svetel k celkove rekonstrukci interierovych okrasnych list.

Meli ste samo pravdu ze ty madla za nic nestaly, snad toto bude mit lepsi krytiku. smile.gif nebejt vas tak si to tam necham a jezdim s tou hruzouuuu smile.gif ne to ne, ani mne se to moc po namontovani nelibilo, bylo to lepsi nez ty oloupany madla ale k dokonalosti bylo daleko. Snad toto bude lepsi.

Foto: odvrtani list z bocniho tapecu, priprava na lakovani, a stribrna pred finalnim zalakovanim bezbarvym lakem.

Jen opatrne pri odvrtavani, radsi mene nez to prohucet, min a pak to odlomit kombinajdama at neprohulite ten plast.

prosim o radu jak vymontovat ty lišty z palubky dik za radu

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...