Přejít na obsah

VW T5 Multivitamín

LukášV

Doporučené příspěvky

Ty jsi ušmudlánek :lool:

Ba ne na focení bylo celé auto zaprasené jak jetel vč. kol :wacko:

Audi doporučuji ,ale pokud budeš chtít cokoli měnit/kupovat tak vytečeš ... :(

Třeba jen ty madla s ovladačema - řidič 2900,- ; spolujezdec 1800,- každá druhá a4ka to má takhle zrasované

Ten čumák ( maska , spodní díl nárazníku + mřížky ) vyšel na 12500,- :(

Odkaz ke komentáři

Ty jsi ušmudlánek :lool:

Ba ne na focení bylo celé auto zaprasené jak jetel vč. kol :wacko:

Audi doporučuji ,ale pokud budeš chtít cokoli měnit/kupovat tak vytečeš ... :(

Třeba jen ty madla s ovladačema - řidič 2900,- ; spolujezdec 1800,- každá druhá a4ka to má takhle zrasované

Ten čumák ( maska , spodní díl nárazníku + mřížky ) vyšel na 12500,- :(

no jo htel jsi to, tedka to mas jak jsi to prave htel :DDD moc krasne auto...ale fakt to hce air ride a naky 20'' kola :lol:

Odkaz ke komentáři

Tak a je to za mnou :rolleyes:

Gumy 205/55/16 barum polaris 3

Gumy jsem bral 3x impregnací od ''megu-hot/shine'' tahali to do sebe pěkně teda ..

Závažíčka natřeny černým lesklým alkytonem :)

Dosedací plochy náboj/disk/střed jsem vzal měděnou pastou , stejně tak i závity + šrouby

Doma mám origo poklice audi ,ale dávat je nebudu :facka:

No a teď ta špatná zpráva ... :(

Auto padlo níž o 1,5cm :(

20121025173342.jpg

20121025171652hdr.jpg

20121025170849.jpg

20121025170204.jpg

20121025172330hdr.jpg

20121025175124hdr.jpg

Odkaz ke komentáři

Od doby co máme auto nám na řidičovo sedačce ''plandal'' ten zadní kryt .

Už jsem byl smířený s tím , že opíšu číslo dílu a půjdu to objednat (ten kryt stojí 110éček)

no a při prohlížení ETKY jsem narazil na opravnou sadu spodního uchycení.

Tak jsem to objednal společně s těma vrchníma sponama aby to tedy fakt drželo a čekal co dojde :-)

Včera jsem to vyzvednul a ejhle je to ono ! :)

Takže oprava mě vyšla místo 2.700,- na 370,- :palec:

20121030190220.jpg

20121030190243.jpg

20121030190503.jpg

20121030190538.jpg

20121030190106.jpg

20121030190033.jpg

20121030191028.jpg

Odkaz ke komentáři

Vyplatí se hledat ,ale stejnak jsem nevyhrál :(

Zjistil jsem , že je zlomený spodní uchycení polštáře bederní opěrky na obou stranách. Díky tomu jak to bylo zlomené a zatížilo se sedadlo tak se opěra prohla a ta vyrazila to zadní zakrytí. :(

Když jsem s autem občas jel tak jsem si říkal , proč mě ta opěra přijde pořád taková měkká oproti OII :(

No tak začlo pátrání v ETCE , mimochodem jsem zjistil , že to je dost častá závada viz http://www.a4mods.com/index.php?page=webcontent/pages/lumbar.html

No takže ceník jasně stanovil cenu 1820,- za ten polštář (bez motorku,..)

A tak jsem přemýšlel jak jinak to opravit s tím , že kdyby ta oprava nefungovala tak hold půjdu cestou originálního dílu objednat se to dá vždycky . :)

Svařit ten drát se mi zdálo jako blbost , vymyslet to z jiného drátu ano ,ale na to ,že tento měl průměr 4mm tak byl dost tvrdý ,ale také jak je vidět díky těm ohybům křehký.

No a tak mě napadlo vzít lanový napínák, lanové svorky a ocelové lano o průměru 2/3mm s vrstvou PVC - aby to v těch otvorech nevrzalo.

Zbytek už je snad jasný :)

No a abych to uzavřel. Sedačka je funkční , můj výmysl prozatím funguje a hlavně konečně už je v té sedačce znát , že tam je nějaká bederní opěrka :palec:

Jen doufám , že mi nenapíšete co jsem za fušéra a škudlim na autě <_<

sedaka.jpg

20121031181017.jpg

20121031181021.jpg

20121031181025.jpg

20121031181413.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • Zdravím, mám tady takový záhadný problém. Z ničeho nic náhodně začne blikat displej climatronicu, po chvíli se k tomu přidá kontrolka airbagu, která se rozsvítí a "pulzuje" ve stejném rytmu jako climatronic a občas k tomu na maxidotu vyskočí "snímač oleje do dílny". A teď se k tomu přidá i to, že pokud je to auto v téhle " chybě" tak nejde nastartovat, prostě jen točí a nechytne, musím třeba 2x 3x vypnout zapalování a zase zapnout aby chytlo. Tato chyba se objevuje absolutně náhodně a neobjevil jsem žádný spouštěč toho. Jinak auto jezdí absolutně bez problémů a vše funguje. Na odkazu video jak bliká climatronic.Díky za každou radu.https://drive.google.com/file/d/1LCbdYU5Kk29SsHvF5B61BJq0NzYHi9sQ/view?usp=drivesdk
    • Ahoj Jen to trochu oživím,  nechal jsem dodělávat tažné v autorizáku kde se mě technik ptal co s tím budu tahat a když jsem řekl že jen příležitostně klasickou vlečku na bordel a tak, tak mi řekl že chlazení a altík řešit nemusím, pokud bych chtěl tahat karavan tak potom už ano. nechal jsem montovat oddělávací tažné za cenu 15k s daní a bylo do na OIII combi Fl 2018
    • Dovoluji si předpokládat že ti nevylejzaj kuličky na čepu pořádně promazat a nezasunutou kouli vyzkoušet ve svěráku pomocí té páky jestli se ty kuličky aretují jak mají. upozorňoval mě na to technik že se to může stát
  • Vytvořit...