Přejít na obsah

VW T5 Multivitamín

LukášV

Doporučené příspěvky

Byla to samozřejmě jen zkouška. Popravdě jsem zkoušel jak to vypadá a měl jsem myšlenku zkusit jednu stranu fouknout Plastidipem, ale jak jsem kolo nasadil tak bylo hned jasné, že to je blbost takže zůstanou takhle jak jsou :palec:

Jen je chci ještě během měsíce navoskovat i vč. vnitřků a 1. dubna nasadit :palec:

Jinak Sline je oproti serii -30mm, takže bych musel koupit pružiny -50mm.

A popravdě ? Vůbec se mi do toho nechce šťourat a hlavně až tam zas bude ten přední Sline podnárazník tak jsou docela problémy už takhle někam zajet, tak to zůstane tak jak to je ;)

Odkaz ke komentáři

To máš pravdu, ale musíš to brát tak, že s autem jezdí jen a pouze manželka ;)

Je sice opatrná,.. ale nechci aby při jízdě s dětma musela přemejšlet kudy projede a kudy ne.

To jsem jí už asi solidně vyškolik kdy na O1 byl RS nárazník + cupra lízo a na šletováku -65.

Pokaždé kdy vyjela jsem večer přidělával vytržené lízátko :)

Odkaz ke komentáři

No ta se má, snad mi to bude jednou oplaceno :lool:

Kluci nejsem zastáncem chromových doplňků na autě ať jsou to lišty kolem oken, nebo masky - proto mám také vše v černém, ale z boku mi to auto přišlo takové nevýrazné.

Minimálně trošku se to bude hodit ke kolům + té antracitové masce.

Tak uvidíme jaké to bude ve finále ;)

20121031190727.jpg

Odkaz ke komentáři

Vasekk : myslíš cpát tam i zrcátka ? Bojim se aby už toho nebylo moc..

Dnes mi přišel balíček :wub:

Vrchní díl předního nárazníku pro Sline podnárazník - rozdíl je v tom spodku nárazníku.

Konečně bude ten podnárazník držet jak má a nebudu se bát, že ho někdem nechám (jelikož na tom originálním jsem musel celej ten spodek vyřezat).

Pro porovnání ilustrační foto sline/origo neupravenej.

naraznik.jpg

slinenraznk.jpg

obynraznk.jpg

Odkaz ke komentáři

http://www.cc-autodily.cz/krytka-pro-srouby-kol-2 Tohle by mely byt krytky pro normal srouby, takze 16ks

A krytky na bezpecaky mas jine nez ja asi, rok auta mas jaky? Myslim, ze pro tebe by melo byt cislo krytky 8D0601173D - tohle cislo dilu na CC nemaji

Ja mam na bezpecaky tyto: http://www.cc-autodily.cz/krytka-pro-srouby-kol-3

No a tady vytahovak http://www.cc-autodily.cz/vytahovak-krytu-sr-kol

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • OTÁZKA, KTEROU ZDE ZODPOVÍ ODBORNÍK: VÝROBCE KABELU.   myslím, že určitě v některých případech něco poškodit lze a to nevratně. Například když nastavíte nevratný omezovač rychlosti v motorové jednotce. Ale i jinde, například v některých 09 je kódování (slavný Bajt 18), který je jen maska. Vy tedy vidíte stále 00, ale on 00 není a nesmí být. Takže vrácením 00 se nic nenapraví.
    • Mě to přijde jako nedostatek proudu. Tj : odešla baterie, špatně připojené / znečištěné / zoxidované svorky na baterii . Vyhřátý silový kabel na kostru. 
    • Ahoj, mám taky origo diagnostický kabel Ross-Tech se sadou VCDS MAX. Jsem tvůrce návodů do VIS autodiagnostické postupy. Kdo má zájem o kódování světel, podsvícení budíků, ručiček, podsvícení displeje v palubní desce, či podsvícení infoteimentu... Umím! Vše je zesilováno či zeslabováno: 1) Fototranzistorem (který lze také nastavit a to nevídaně!) , (nebo ho odstavit z činnosti) 2) Car - nastaveni - světla - podsvícení palubní desky   mrkněte na částečné ukázky možností co a jak s čím... videa zde: Kódování světel a podsvícení VCDS Víťa    Rád Vám provedu nastavení dle vašich přání!!! *Samozřejmostí je Prvotní záloha Vašeho vozu, např pro STK. *Znovu přehrání Vašeho oblíbeného nastavení vozu po STK! *Všechna Data Vám pošlu i emailem, jak scan chyb, před jejich vymyzáním, tak i kompletní zálohy vozu! Můžete si je tedy přehrát i jinde, kde budou vlastnit HEX-V2 kabel... NosekVitezslav@seznam.cz Kod pro jakou jednotku_? Potřebuju číslo jednotky: 09? a Objednací číslo. Nejlépe autoscan vozu, je to možné??? Podle ostatních jednotek lze přesněji sestavit kódování! VCDS Víťa NosekVitezslav@seznam.cz
  • Vytvořit...