Dakie Odesláno Leden 18, 2013 Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 Hezky Audinku rozmazluješ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 18, 2013 Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 Lukáši paráda ,autičko bude jak nové 0 Citovat Odkaz ke komentáři
snb-rider Odesláno Leden 18, 2013 Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 Jako je fakt, že to vše děláš pěkně svědomitě a hlavně auto dostáváš do top stavu, což chválím Teď k tomu dát nějaký zajímavý look na léto a bude fakt top auto :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 18, 2013 Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 Lukasi to ty dily objednavas v CR nebo jedzis do D kde jsou levnejsi??? Nemas tam i hezke ceny na VW dily??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Leden 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 Děkuji chlapci :-) snb: No zajímavej look na léto nebude nic extra. Jen zpátky Sline předek a nová kola :) kube: Nn objednávám to v čechách v autorizáku. Ono u audi ty cenové rozdíly nejsou nikterak závratné :( Třeba tenhle poslední nákup byl za 3800,- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 18, 2013 Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 Aha.. No ja mam dosta kontakt na kluka do VW u nas v Ove tak snad bude aspon 10% sleva... Taky me prave ceka vymena par ovladacu a oskrabanych prkotin v interieru :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Leden 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 Dobře děláš že to řešíš koupě nového a neshánění něčeho méně odrbaného... To nemá smysl a jsou to jen vyhozené prachy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Leden 18, 2013 Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 ty z toho udelas nove auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Leden 18, 2013 Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 Ještě do toho implementuj 3,0TDI a já ji pak koupím... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Leden 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 Můžu ti popravdě říct že jsem sháněl info o přehození motoru ... :) A co jsem se tak dočetl tak je asi nejlepší sehnat 2.5tdi s označením BAU (má to už rolny) a ty motory jsou nesmrtelný. Nebo mě taky napadla varianta koupit A4 B7 holotu, jen aby měla quattro a 165kw 3.0tdi a celej ten můj Sline interiér si přeházet. :lool: Jenže ! To bych pak zas dělal čumák do slinu a to vychází grill,nárazník,světla na vraku 25tis .. :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Leden 18, 2013 Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 Jako A4 B7 3,0tdi quattro S-line by se mi hodně líbila, ale sehnat nějakou pěknou, je umění 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 18, 2013 Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 Luky mas pravdu. Jsem koukal a jety ovladac na svetla stoji cca 600kc a novy 1tis.. To radeji ten novy a hlavne ne uz pogumovany ale plastovy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Leden 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 Tak jsem si akorát vyzvednul i něco na zadek auta aby nebyl tak fádní :) A v průběhu týdne by měl dorazit ještě jeden balíček :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Leden 21, 2013 Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 Ti řikám nacpi tam ten třílitr a jedu pro ní.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Leden 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 Tak když už budu nechávat stříkat ten zadní podnárazník tak jsem rovnou objednal přední L+P blatník. Jsou oťukané od kamínků (kapota a nárazník byl stříkán min. majitelem) a L blatník je v hrance zlomenej, tak jsem si řekl, že koupím nové pro lepší výsledek. A tak by mě zajímalo - čím ošetřit vnitřky blatníku ? Tuhle přípravu si udělám sám. Napadlo mě natřít to alktytonem + stříkací body ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Leden 22, 2013 Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 Já to měl napatlaný jen Bodyčkem - štětcem hrubou vrstvu, tzv. tečkování :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 22, 2013 Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 Clovece, ty uz jsi do toho nasypal dobrou sumu penez co? To uz bys mel pomalu nejakou B7ku ne :lool: mozna i B8 Ale chvalim, jen tak dal, to auto bude, respektive uz je TOP 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Leden 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Dakie : děkuji za tipa. Michal: No něco jsem do toho nasypal (hlavně, že jsem se při prodeji okty zařekl) ,ale zas na druhou stranu za ty peníze bych možná měl B7mu,ale rozhodně ně v takovém stavu a komplet Sline ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Tj jasny, nejakou rachotinu a hlavne mezi b6 a b7 nejsou nejake zasadni rozdily ne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Dakie : děkuji za tipa. Michal: No něco jsem do toho nasypal (hlavně, že jsem se při prodeji okty zařekl) ,ale zas na druhou stranu za ty peníze bych možná měl B7mu,ale rozhodně ně v takovém stavu a komplet Sline ;) Lukáši taky jsem si dal závazek že jen to co bude nezbytně nutné ale stav je někde jinde :smich: :o .Prostě blaznovství vítězí :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 jenom cumim co ten kluk dela 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Leden 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2013 Tak co kluci, bude to dobrý ? Ø kocovky 100mm tak by to nemělo působit tak lacině viz poslední foto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 24, 2013 Sdílet Odesláno Leden 24, 2013 Bude to supa, ty "trubicky" na posledni fotce jsou nic moc ;) Asi jako tahle nova trojka, nadherne auto, ale ta koncovka je spise smesna :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Leden 24, 2013 Sdílet Odesláno Leden 24, 2013 Tak to je moc pěkný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Únor 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 Tak jsem zas koupil nějaké drobnosti Na jaře budu mít co dělat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Únor 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 11, 2013 Tak pánové tohle je poslední změna v interiéru, jinak už zůstane nedotčen -Kupoval jsem to hlavně z důvodu podpory čtění MP3 z SD karet ( podporuje to sice jen 2x4Gb, ale pořád lepší než vypalovat CD ) -OEM navigaci nemám rád, pořád je to pro mě nedokonalý zařízení ale i tak jsem koupil mapy 2013 :lool: -No a poslední důvod koupě je ten, že tenhle model radia (RNS-E) má nejslinější zesilovač ze všech originálních rádií Je tam opravdu hodně znát rozdíl V plánu je koupit převodník obrazu + parkovací kameru, ale kdy to je otázka daleké budoucnosti :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 11, 2013 Sdílet Odesláno Únor 11, 2013 To vypadá moc pěkně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Únor 11, 2013 Sdílet Odesláno Únor 11, 2013 No to vypada moc pekne, hned je interier hodnotnejsi . Kameru mam taky v planu, ale neni to nejlevnejsi sranda Co se tyce tech SD karet, nebude stacit update SW? Pak by to mohlo podporovat SDHC karty. Takhle to bylo u Columbuse treba. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Únor 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 11, 2013 No o pár stovek hodnotnější :lool: No kamera + převodník cca 4500,- Nenašel jsem nikde info ohledně update SW na větší typ SD karty takže asi smůla,ale 8Gb je na písničky až až.. čím víc Gb tím víc bordelu v tom :lool: Psal jsem si s tím člověkem co jsi mi doporučoval na počeštění (navi ještě nebyla doma) a řekl si za to 3tis ,ale asi to je zbytečný, není na tom ovládání nic složitého ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Únor 11, 2013 Sdílet Odesláno Únor 11, 2013 Ja si taky myslim, ze cestina je zbytecna, pokud umis alespon trosku Aj, tak rozumis, ze mas za 150m zahnout doprava nebo doleva apod. Tak 4500 neni tolik, to ja jsem na A6 nasel jine ceny :( Ten SW bys musel zjistit, ale je to dost mozne, ze po update to umi vetsi SDcka. Me 8GB nestaci :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.