wigorodeo Odesláno Únor 26, 2012 Sdílet Odesláno Únor 26, 2012 čau kluci mam takovej problem mam skodu octavii combi 1,9tdi LaK a dnes sem zistil ze mam za spolujezdcem mokrej koberec netusi nekdo kudy by tam mohlo zatekat popřipadě nesetkal se stim nedko diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Únor 26, 2012 Sdílet Odesláno Únor 26, 2012 může zatýkat přes dveře, rozdělat dveře a zkouknout ten igelit a odtokové kanálky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wigorodeo Odesláno Únor 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2012 dik za radu hned se do toho jdu pustit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Únor 26, 2012 Sdílet Odesláno Únor 26, 2012 spíš odtokový kanálky pod předním sklem u kabinovýho filtru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Únor 26, 2012 Sdílet Odesláno Únor 26, 2012 já teda nevim, ale pokud by to teklo u filtru, tak by bylo mokro u spolujezdce a ne za nim, ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Únor 26, 2012 Sdílet Odesláno Únor 26, 2012 Záleží taky, jak auto stojí nakloněné - když auto stojí do mírného kopečka předkem nahoru, pak třeba může zatékat vepředu u sloupku, pod koberec do toho tlumícího filcu, tím to prostupuje a projeví se to pak vzadu Je to ošidné... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Riggs Odesláno Únor 27, 2012 Sdílet Odesláno Únor 27, 2012 Zdravím, také jsem řešil něco podobné, voda se objevovala po deštích tak různě, dokonce na všech kobercích vzadu i v předu. Nedalo mě to shodil jsem tapecy a nestačil se divit. Igelity v předu dřžely na pár kouscích papírové kobercovky, no a vzadu raději žádný igelit nebyl No vše jsem pořádtně zaizoloval a musím říct že to pomohlo a zmizelo i to nepříjemné zamlžování oken zevnitř, takže parádička 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wigorodeo Odesláno Únor 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2012 Zdravím, také jsem řešil něco podobné, voda se objevovala po deštích tak různě, dokonce na všech kobercích vzadu i v předu. Nedalo mě to shodil jsem tapecy a nestačil se divit. Igelity v předu dřžely na pár kouscích papírové kobercovky, no a vzadu raději žádný igelit nebyl No vše jsem pořádtně zaizoloval a musím říct že to pomohlo a zmizelo i to nepříjemné zamlžování oken zevnitř, takže parádička JO PROSIMTE JESTE PORAD JAK SUNDAT TAPEC NA ZADNICH DVERI SUNDAL SEM VSECHNY TY SROUBKY OKOLO PAK I TY DVA Z MADLA ALE NEPOVEDLO SE MI HO ODDELIT OD OKNA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Únor 27, 2012 Sdílet Odesláno Únor 27, 2012 Musíš pořádně zabrat směrem nahoru a jak to vytáhneš tak oddělej lanko otvírání dveří 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Únor 27, 2012 Sdílet Odesláno Únor 27, 2012 jj visí to za hranu nahoře u okna, takže zatlačit nahoru a vyndat - jako háček... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wigorodeo Odesláno Únor 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2012 kluci dneska sem to tahal a tahal ale nevitahl a to sem zato bejcil pak vtom zacalo krupat tak sem se nato vykaslal nebo jak by prasknul tak by se asi blbe schanel vtomhle kremu :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 27, 2012 Sdílet Odesláno Únor 27, 2012 Me nekdy taky nesel vytahnout, ale pomohlo mi do toho tapecu ze spodu nebo z vnitrni strany tapecu u okna bouchat, proste ho vyklepat ven (nahoru) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest tym Odesláno Březen 11, 2012 Sdílet Odesláno Březen 11, 2012 zdravim mam stejný problem vodu po dešti pod sedačkou spolujeydce už to nekdo vyřešil dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fext Odesláno Březen 16, 2012 Sdílet Odesláno Březen 16, 2012 Nejsem si jistej zadní si už nepamatuju, ale přední maj ještě šroubek pod plastem ovladače (u řidiče ovladač zrcátek a u spolujezdce ovladač okna) co je u vnitřní kliky. Ale jak říkám zadní si nepamatuju. Jak bylo ale napsáno hodně to drží u okna, zkus na jednom konci s výplní opatrně cukat nahoru. Jít to musí taky jsem je rozdělával. ;) Jinak mě zatejkalo vlevo vzadu právě kvůli tomu igelitu, byl potrhanej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rizo Odesláno Březen 16, 2012 Sdílet Odesláno Březen 16, 2012 Fext má pravdu ten šroubek tam je ,ani ja som sa nepamätal tak som sa pozrel a je tam ,len som potiahol ten plast v ktorom je ovládanie sťahovania okna od kľučky a to som nemal hneď som mal z jedného plastu dva tak daj pozor ako ho dáš dole aby si nedopadol ako ja ta že nám čo zháňať ,teraz lepím a zúúúúúrim že aký som ch.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Riggs Odesláno Březen 20, 2012 Sdílet Odesláno Březen 20, 2012 Jen pro doplnění - velmi pěkný foto návod, moc mi to pomohlo když jsem do toho šel poprve: http://www.skodaoctavia.cz/clanek/demontaz-tapecu-dveri 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.