Přejít na obsah

prosim o pomoc o radu mokrej koberec

Doporučené příspěvky

Zdravím, také jsem řešil něco podobné, voda se objevovala po deštích tak různě, dokonce na všech kobercích vzadu i v předu. Nedalo mě to shodil jsem tapecy a nestačil se divit. Igelity v předu dřžely na pár kouscích papírové kobercovky, no a vzadu raději žádný igelit nebyl :angry:

No vše jsem pořádtně zaizoloval a musím říct že to pomohlo a zmizelo i to nepříjemné zamlžování oken zevnitř, takže parádička :palec:

Odkaz ke komentáři

Zdravím, také jsem řešil něco podobné, voda se objevovala po deštích tak různě, dokonce na všech kobercích vzadu i v předu. Nedalo mě to shodil jsem tapecy a nestačil se divit. Igelity v předu dřžely na pár kouscích papírové kobercovky, no a vzadu raději žádný igelit nebyl :angry:

No vše jsem pořádtně zaizoloval a musím říct že to pomohlo a zmizelo i to nepříjemné zamlžování oken zevnitř, takže parádička :palec:

JO PROSIMTE JESTE PORAD JAK SUNDAT TAPEC NA ZADNICH DVERI SUNDAL SEM VSECHNY TY SROUBKY OKOLO PAK I TY DVA Z MADLA ALE NEPOVEDLO SE MI HO ODDELIT OD OKNA :wallbash:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Nejsem si jistej zadní si už nepamatuju, ale přední maj ještě šroubek pod plastem ovladače (u řidiče ovladač zrcátek a u spolujezdce ovladač okna) co je u vnitřní kliky. Ale jak říkám zadní si nepamatuju.

Jak bylo ale napsáno hodně to drží u okna, zkus na jednom konci s výplní opatrně cukat nahoru. Jít to musí taky jsem je rozdělával. ;)

Jinak mě zatejkalo vlevo vzadu právě kvůli tomu igelitu, byl potrhanej.

Odkaz ke komentáři

Fext má pravdu ten šroubek tam je ,ani ja som sa nepamätal tak som sa pozrel a je tam ,len som potiahol ten plast v ktorom je ovládanie sťahovania okna od kľučky a to som nemal hneď som mal z jedného plastu dva tak daj pozor ako ho dáš dole aby si nedopadol ako ja ta že nám čo zháňať ,teraz lepím a zúúúúúrim že aký som ch..

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...