jirka3 Odesláno Duben 8, 2013 Sdílet Odesláno Duben 8, 2013 Tak se podívej na odstín PP blatníku a PP dveří 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Georgess Odesláno Duben 8, 2013 Sdílet Odesláno Duben 8, 2013 A jo, už to vidím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Duben 8, 2013 Sdílet Odesláno Duben 8, 2013 Třeba byl jen lakovanej blatník, to chce zjistit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kejml Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 Prosím o doporučení, jestli je cena dobrá. Koupili byste si ji? Znám to auto, jezdil jsem ji jako služební od novoty až do minulého týdne... Děkuju moc. http://www.tipcars.com/skoda-octavia/18-tsi-elegance-12055957.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 Jestli si s ní jezdil od novoty, tak bych asi neváhal. Auto znáš, víš o něm všechno a cena není špatná 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sniper_2003 Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 Jestli je ježděná výhradně tebou tak bych nad tím velmi uvažoval. Ale cena je tak trošku no zkusil bych to nejspíš ukecat tak o 10 tyček dolů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kejml Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 Vím o ní opravdu všechno. Třeba že oproti fotce jsou k ní 15" elektrony. Interiér několikrát namokro čištěný od dětských blitek Pokud se rozhodnu, koho byste mi doporučili na rozvody? Nechci to nechat náhodě, jsou tam původní bo ALD nedělá preventivní výměny a fabrika na to svolávačku, pokud vím, nedělala. Děkuju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sniper_2003 Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 Za mě určitě origo ŠA a napiš město, a věřím, že se ti někdo ozve se svou zkušeností ohledně doporučení přímo určitého originálu z tvého nebo nejbližšího města. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kejml Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 Sniper: Originální díly ano. Myslíš nechat dělat i v autorizáku? Nemám v úmyslu ušetřit litr u garážisty a řešit potkana. Hledám někoho spolehlivého v Práglu, kdo ten motor už někdy viděl i jinde, než na fejsbuku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 Určitě ke Garnymu nebo Rolbařovi, myslím si že záruka kvality a spokojenosti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sniper_2003 Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 Originální díly jsou samozřejmostí. Ale spíš jsem měl na mysli origo servis, protože je na to záruka. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Květen 28, 2013 Sdílet Odesláno Květen 28, 2013 Tak jsem si pročetl celou tuto tému a stále nejsem rozhodnutý, jestli hledat a pátrat po jekékoliv 1.9 TDi 77kW anebo 2.0 AZV či BMM? Jsou s těmi dvoulitry nějaké problémy jako s BKD, nebo to nějak vychytali a pořešili? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červen 14, 2013 Sdílet Odesláno Červen 14, 2013 AZV je BKD akorát pro francii atp. s výkonem 100kw. Jinak co se toho týče, tak problémy jsou u každého motoru, 1,9 zas měly problémy s ojnicema, některé typy, známej měnil vačku, druhej zase turbo a gumičky na vstřikách, těsnění pod hlavou atd. a to všechno u aut do 200tis, takže jednoduše bud máš štěstí, nebo smůlu nic víc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
czab Odesláno Srpen 3, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2013 Zdraví pánové, už chvilku hledám nějakou slušnou O II. Narazil jsem na tohle (už jsem se na ni byl dokonce dívat a je to krasavec). Myslíte že km jsou reálné? A není cena trochu přemrštěné na to jak je to staré? http://otomoto.cz/osobni-vozy/znacka-skoda/skoda-octavia-134700km-82482.aspx 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sniper_2003 Odesláno Srpen 3, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2013 Asi takto. Na fotkách vypadá OCTA velmi dobře (bohužel zkutečnost může být úplně jiná), cena je trochu vyšší ( cenu bych zkusil usmlouvat o 10tis.Kč níž ), ony se totiž 1.9 s kompletní servisní historii a bez DPF a s opravdovými 130 tis.km drží svoji cenu. Ale před koupí bych musel mít 100% jistotu najetých km, komletní výpis servisní historie, a ještě bych sebou vzal nějakého známého ( který auta opravuje - né toho co umí plácat jen hubou v hospodě ), aby auto u nich kompletně prohlédl. Pokud toto bude ok tak za cenu 185tis.kč, ale musí být bez DPF ( němci si ho tam strašně rádi dávali ) bych to klidně koupil, protože to odjezdí ještě parádní porci km. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Srpen 3, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2013 Vypada pekne na fotkách i vybava slusna. Mas tam VIN tak zajdi do SKodovky a nech si vyjet servisni historii. Tem km bych nejak moc neveril ale muze byt. Cena asi trosku vyssi mozna tim najezdem km. DPF myslim tam nebude. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel14 Odesláno Září 1, 2013 Sdílet Odesláno Září 1, 2013 Dobrý večer, přemýšlím nad koupí ojeté OII/OIIC, vzhledem k současnému nájezdu 8-10tis. km za rok určitě benzín i když rád bych zkusil naftu, tak bych jí brzo odrovnal krátkými pojížďkami a sralo by mě, že se v zimě moc neohřeju. Běžně jezdím 3-5km, párkrát do týdne 20-25km a trasy nad 200km párkrát za rok. Bohužel výběr benzínů v OII je dost omezený. Přemýšlím nad 1.6mpi vs. 2.0fsi. Teď jezdím cordobou 1.6 55kW (motor jako v OI/Fe) a na 1100kg těžký auto se s tím nechá jezdit - hlavně se mi líbí takový dieslovější charakter. Zatím jsem měl možnost zkusit OI 1.6 75kW a pocitově to bylo na stejno akorát se octa musela víc točit. V OII jsem zatím nejel s 1.6/2.0 (nikdo v okolí nemá) ale předpokládám, že OII 1.6 na tom bude hůře než OI. U 2.0fsi mi trochu vadí nutnost N98 a asi větší náchylnost k závadám. Co byste mi doporučili za motor? Rád bych měl v autě el. okna + zrcátka, klimu, centrál na DO,.. Výhodou ESP, maxidot, víc než 4xbag, origo radio. To nejdůležitější - nebouráno, nelakováno, nevybydleno, origo stav. Rád bych se věšel do 150 tis. max 160. Myslíte, že za tyhle peníze se dá najít to, co hledám? Nebo mám radši na OII zapomenout? Dalšími kandidáty jsou OI,FI a FII + jejich koncernoví sourozenci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 1, 2013 Sdílet Odesláno Září 1, 2013 bral bych tu 2.0 FSI v dobrém stavu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sniper_2003 Odesláno Září 2, 2013 Sdílet Odesláno Září 2, 2013 Za mě 2.0FSI. Cena 160tis. Kč by měla stačit na rok cca 2005-2007 s najetými cca 160tis.km v modelu liftback. Bohužel těchto Octavií v dobrém stavu s plnou servisní historií a 100% nebourané moc nebude. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 3, 2013 Sdílet Odesláno Září 3, 2013 tak to je snad jasný risk u ojetého auta asi jako když kupuješ nové či roční... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sniper_2003 Odesláno Září 3, 2013 Sdílet Odesláno Září 3, 2013 S tím nesouhlasím, tyto věci se dají eliminovat. Sice né na 100% ale dají. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin1990 Odesláno Říjen 3, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2013 Ahojte, chci koupit škodu octavii II a nyní jsem na internetu našel inzerát o octavě II RS TDI. Ale váhám zda jí koupit nebo ne. V autech se nevyznám tak bych byl rád za každou radu. Zda je auto poruchové, atd... Děkuji Zde odkaz na inzerát: http://www.tipcars.com/skoda-octavia/20-tdi-rs-top-top-stav-5912383.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kaspel Odesláno Říjen 3, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2013 Ahojte, chci koupit škodu octavii II a nyní jsem na internetu našel inzerát o octavě II RS TDI. Ale váhám zda jí koupit nebo ne. V autech se nevyznám tak bych byl rád za každou radu. Zda je auto poruchové, atd... Děkuji Zde odkaz na inzerát: http://www.tipcars.com/skoda-octavia/20-tdi-rs-top-top-stav-5912383.html Km x rok výroby, Itálie a prodejce TUZEKSCAR - to vysvětluje mnohé :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Říjen 3, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2013 Interiér dle mýho názoru neodpovídá najetý KM - sedačky (!), volant. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin1990 Odesláno Říjen 3, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2013 A mohu se zeptat ohledně motorizace jaký je lepší, horší motor zda nafta nebo benzín, zda 1.9 nebo 2.0 atd... Nebo zda od roku 2005 jsou ty motory méně poruchové atd... Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Říjen 4, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2013 expanzní nádobka má velice divnou barvu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Říjen 4, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2013 V tom motoru vzadu u okraje jak je těsnění, to je nějakej urvanej kus hadru nebo filcu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Říjen 4, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2013 je to prožrány od něčeho, běžná věc. ale v nádobce asi rostou řasy? :D auto je asi určitě stočeno, ten volant rozhodně má více km než 70k km. rs boky jsou pěkně prosedělý.... http://www.tipcars.com/skoda-octavia/18-tsi-iii-dsg-laurin-a-kle-5662912.html taky dobry prasata, z vyroby 5w-30 pak tam nalejý 5W-40 a pak zase 5W-30 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Joker89 Odesláno Říjen 16, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2013 Dobrý den, nenasla by se tady nejaka dobra duse ktera by me doporucila pripadne poradila na koho se obratit s radou. Rad bych se stal majitelem Škoda Octavia 2010 2.0 TDI / 103 kW mam jednu vyhlidlou ale nejsem zadny profesional a nerad bych se napalil pri koupy. Potreboval bych nekoho kdo by ji prohledl a poradil zda cena odpovida atd, samozjreme jsem ochoten za tuto sluzbu aj zaplatit. Jedna se me o lokalitu BRNO, nepochazim odtud a nemam zde zadne zname. Moc dekuji za Vase odpovedi. PS: Premyslim o teto: http://www.aaaauto.cz/cz/skoda-octavia/carC.html?id=18122064&make=109&model=261&palivo=2 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Říjen 16, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2013 odkaz nejde otevrit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.