Přejít na obsah

Koupě Octavia II – Jak koupit Škodu Octavii 2?

Guest Májinka

Doporučené příspěvky

Vím o ní opravdu všechno. Třeba že oproti fotce jsou k ní 15" elektrony. Interiér několikrát namokro čištěný od dětských blitek :lol:

Pokud se rozhodnu, koho byste mi doporučili na rozvody? Nechci to nechat náhodě, jsou tam původní bo ALD nedělá preventivní výměny a fabrika na to svolávačku, pokud vím, nedělala.

Děkuju

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 3 týdny později...

AZV je BKD akorát pro francii atp. s výkonem 100kw. Jinak co se toho týče, tak problémy jsou u každého motoru, 1,9 zas měly problémy s ojnicema, některé typy, známej měnil vačku, druhej zase turbo a gumičky na vstřikách, těsnění pod hlavou atd. a to všechno u aut do 200tis, takže jednoduše bud máš štěstí, nebo smůlu nic víc.

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Asi takto. Na fotkách vypadá OCTA velmi dobře (bohužel zkutečnost může být úplně jiná), cena je trochu vyšší ( cenu bych zkusil usmlouvat o 10tis.Kč níž ), ony se totiž 1.9 s kompletní servisní historii a bez DPF a s opravdovými 130 tis.km drží svoji cenu. Ale před koupí bych musel mít 100% jistotu najetých km, komletní výpis servisní historie, a ještě bych sebou vzal nějakého známého ( který auta opravuje - né toho co umí plácat jen hubou v hospodě ), aby auto u nich kompletně prohlédl. Pokud toto bude ok tak za cenu 185tis.kč, ale musí být bez DPF ( němci si ho tam strašně rádi dávali ) bych to klidně koupil, protože to odjezdí ještě parádní porci km. :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 5 týdnů později...

Dobrý večer,

přemýšlím nad koupí ojeté OII/OIIC, vzhledem k současnému nájezdu 8-10tis. km za rok určitě benzín i když rád bych zkusil naftu, tak bych jí brzo odrovnal krátkými pojížďkami a sralo by mě, že se v zimě moc neohřeju. Běžně jezdím 3-5km, párkrát do týdne 20-25km a trasy nad 200km párkrát za rok. Bohužel výběr benzínů v OII je dost omezený. Přemýšlím nad 1.6mpi vs. 2.0fsi. Teď jezdím cordobou 1.6 55kW (motor jako v OI/Fe) a na 1100kg těžký auto se s tím nechá jezdit - hlavně se mi líbí takový dieslovější charakter. Zatím jsem měl možnost zkusit OI 1.6 75kW a pocitově to bylo na stejno akorát se octa musela víc točit. V OII jsem zatím nejel s 1.6/2.0 (nikdo v okolí nemá) ale předpokládám, že OII 1.6 na tom bude hůře než OI. U 2.0fsi mi trochu vadí nutnost N98 a asi větší náchylnost k závadám.

Co byste mi doporučili za motor?

Rád bych měl v autě el. okna + zrcátka, klimu, centrál na DO,.. Výhodou ESP, maxidot, víc než 4xbag, origo radio. To nejdůležitější - nebouráno, nelakováno, nevybydleno, origo stav. Rád bych se věšel do 150 tis. max 160.

Myslíte, že za tyhle peníze se dá najít to, co hledám? Nebo mám radši na OII zapomenout?

Dalšími kandidáty jsou OI,FI a FII + jejich koncernoví sourozenci.

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Ahojte,

chci koupit škodu octavii II a nyní jsem na internetu našel inzerát o octavě II RS TDI. Ale váhám zda jí koupit nebo ne. V autech se nevyznám tak bych byl rád za každou radu. Zda je auto poruchové, atd... Děkuji

Zde odkaz na inzerát: http://www.tipcars.com/skoda-octavia/20-tdi-rs-top-top-stav-5912383.html

Km x rok výroby, Itálie a prodejce TUZEKSCAR - to vysvětluje mnohé :lool:

Odkaz ke komentáři

je to prožrány od něčeho, běžná věc. ale v nádobce asi rostou řasy? :D

auto je asi určitě stočeno, ten volant rozhodně má více km než 70k km. rs boky jsou pěkně prosedělý....

http://www.tipcars.com/skoda-octavia/18-tsi-iii-dsg-laurin-a-kle-5662912.html

taky dobry prasata, z vyroby 5w-30 pak tam nalejý 5W-40 a pak zase 5W-30

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Dobrý den,

nenasla by se tady nejaka dobra duse ktera by me doporucila pripadne poradila na koho se obratit s radou.

Rad bych se stal majitelem Škoda Octavia 2010 2.0 TDI / 103 kW mam jednu vyhlidlou ale nejsem zadny profesional a nerad bych se napalil pri koupy. Potreboval bych nekoho kdo by ji prohledl a poradil zda cena odpovida atd, samozjreme jsem ochoten za tuto sluzbu aj zaplatit. Jedna se me o lokalitu BRNO, nepochazim odtud a nemam zde zadne zname.

Moc dekuji za Vase odpovedi.

PS:

Premyslim o teto:

http://www.aaaauto.cz/cz/skoda-octavia/carC.html?id=18122064&make=109&model=261&palivo=2

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...