Přejít na obsah

Teče mi do kánoe


Holy

Doporučené příspěvky

Přijdu takhle ráno po dešti k mýmu vládnímu vozidlu a co nevidim....pramínky vody a louži na koberci spolujezdce. Když jsem otevřel dveře, byla voda ve spáře mezi těsnící pirellou a plastovým krytem vnitřního prahu. Nevím kudy se tam ta potvora kapalná dostala, máte někdo zkušenosti co s tím?

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...

Jestli ještě sleduješ reakce, ozvi se. Dnes zase po dešti, já podruhé vodu pod koberci i izolací spolujezdce a zadojezdce. A to jsem po 14 dnech dosušil. Dlouho záhada. I v servise, marně. Lili jsme vodu z konve, z kýblu, nic. Sucho. Dnes jsme na to přišli. K neuvěření. Ozvi se a podrobně popíšu, kudy a jak se voda dostala dovnitř.

Odkaz ke komentáři
  • o 9 měsíců později...

Dneska mi v dešti stálo auto venku, sednu a mokrý A sloupek až ke značce pytle + flek kolem madla + kapky vody na koberci, to vše na straně spolujezdce. Ale gumy kolem dveří suchý, tak vůbec netušim, kudy se to tam molo dostat. Mám střešní okno. Ví někdo co a jak s tím? Nedávno mi měnili vnitřní těsnění všech dveří a lakovali prahy (odřené od původních gum, na záruku), tak museli sundavat dveře. Ale nejde mi do hlavy, proč to teče stropem? Poslední dny leje furt a tohle se mi ještě nestalo.

Odkaz ke komentáři
Guest Patricius

Jestli ještě sleduješ reakce, ozvi se. Dnes zase po dešti, já podruhé vodu pod koberci i izolací spolujezdce a zadojezdce. A to jsem po 14 dnech dosušil. Dlouho záhada. I v servise, marně. Lili jsme vodu z konve, z kýblu, nic. Sucho. Dnes jsme na to přišli. K neuvěření. Ozvi se a podrobně popíšu, kudy a jak se voda dostala dovnitř.

 

 

nemozes to tu rozpisat ? Myslim si ze toto je pomerne casty problem. Kamaratovi na firme zatekalo viac kusov. Ja mam 2009 a zacala mi zatekat cca mesaic dozadu. Vsetko suche len na plaste prahu dveri vidim cca na urovni repro ze to tam kvape a odtial mi to steka na a pod kobercek. Vzhladom na to ze to tu nemam momentalne garaz a do leta ani mat nebudem tak by sa mi zisiel nejaky hint ako nasjt / vyriesit problem. Pokial to je teda nieco insie ako upchate vytoky

Odkaz ke komentáři

Tak po prošťouchnutí kanálků ze šíbru dnes auto stálo dvě hodiny venku a opět prochcanej B sloupek až na plast prahu spolujezdce + mokrý koláče na C sloupcích a stropnici a až na sedačky. Zajel jsem tedy hned do autorizáku, kde mi dělali ty prahy a nový těsnění s tím, že reklamuju možnou závadu, možná souvisí s tímhle zásahem. Předtím několik let ani kapka. Technik se docela zhrozil a musím tam auto na několik dnů nechat. Nevim teda co budou zkoumat, ale ok. Každopádně zničenej Ivory strop a sloupky a doufám, že to neudělá časem paseku v elektrice šíbru, antény, pytlů a kdo víš čeho dalšího.

Odkaz ke komentáři

Takže dnes snad vyřešeno. Málo dotažené oboje zadbní dveře + tedy odtokový kanálky od šíbru byly "poloucpaný". Uvidíme. Ale chci se zeptat a nezakládat kolem toho nový thread. Máte někdo k dispozici návod jak demontovat stropnici se šíbrem? V příručce jsem našel jen návod na obyč strop. Obávám se, že to nebude úplně jednoduchý. Mám po stropě fleky a chci ho přečalounit - stejně jsem to měl v plánu.

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...

Taky se chci podělit s problémem zatékání do auta. Zatékalo ke spolujezdci na koberec. Vypozoroval jsem, že tam kape jakoby od filtru klimy. Skoušel jsem obsilikonovat rámeček filtru z venku, ale furt tam teklo. Asi po měsíci bádání jsem na to přišel. Špatně nalepené sklo. Ve vrchní části u spolujezdce byla asi bublina v lepidle a začalo to téct. Stíkalo po po plastu sloupku do palubovky, tam to proteklo vším možným a vykapalo po plastu jak je filtr klimy na koberec. Zevnitř i vně jsem to objel čirým silikonem a zlatej pokoj.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...

post-28263-0-67950100-1414525125_thumb.jpgpost-28263-0-87688600-1414525156_thumb.jpgpost-28263-0-44034900-1414525203_thumb.jpgZdravím vás. Tak to potkalo i mě.. Mokrý koberec u řidiče... Vzhledem k tomu, že jsem pral koberečky, říkal jsem si...špatně vyschly.... Nechal jsem koberečky venku a opět další den zápach mokrého koberce. Mám vysavač na mokré vysávání, tak jsem koberec vysával...Tolik vody co jsem vysál nemohlo být ze špatně vysušeného koberečku.... STŘEŠNÍ OKNO...Trocha vody a bylo jasno.... Přes střechu a sloupkem A teče voda...
Jak bylo uvedeno výše...ucpané odtokové kanálky střešního okna....Podotýkám originál z výroby...
Pro pročištění jsem použil tlakový vzduch a proplach .... Zkouška na myčce proběhla úspěšně.... Teď již jen vysušit koberec u řidiče.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...