Petr81 Odesláno Březen 15, 2017 Sdílet Odesláno Březen 15, 2017 3 roky, 20tis. km/rocne, bez servisu za 13,5 je teda hodně darda. A nebo mam hodne dobrou leasingovku :) Nj, pan má zjevně pocit, že všechno dělá dobře .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Březen 15, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 15, 2017 On mi říkal, že občas, když automobilka s leasingovkou udělají akci, tak to jde, ale normálně že to je nesmysl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Březen 15, 2017 Sdílet Odesláno Březen 15, 2017 Petre a nebo oboji :-) Na kolik priblizne vyjde ten passat? 11? A prodejce udelal to nejhorsi co mohl - bud mam co rict a reknu to rovnou, nebo nemam pripadne v lepsim pripade nechci a tak mlcim... Tohle, kdy udelam ramena, vystartuju, udelam bububu a pak zvadnu jak lilium.. to je uzasny pristup. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 15, 2017 Sdílet Odesláno Březen 15, 2017 tady máš kokodqa :D https://www.barth-operak.cz/nabidka-vozu/podnikatel/skoda-kodiaq/?fBrand=4 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Březen 15, 2017 Sdílet Odesláno Březen 15, 2017 Nemám ani akci od leasingovky, ani VW /kromě max. moznych cen/ a platím při nájezdu 35tis. ročně a full leasingu /servis, pneu, dálniční známka, pojištění, daně/ 13.600 včetně DPH. 20tis. km vycházelo na necelých 10tis. při full leasingu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Březen 15, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 15, 2017 A cena auta? Michal si nakonfiguroval pře 1M. Mezonek: jak jsem mu odpověděl, tímhle jen potvrdil, že je to hňup. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Březen 15, 2017 Sdílet Odesláno Březen 15, 2017 Cca 970 katalogovka. Tam není příma úměra k ceně, protože zase bude vyšší zůstatková hodnota. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Březen 15, 2017 Sdílet Odesláno Březen 15, 2017 Jo ta cena co Ti poslali je totalni nesmysl, za tu uz je ta X1ka v mpacketu co sem sem daval a tam je cenovka jeste o dost vys nez ta kuga v konfiguratoru za 1M. Petr: jenze ty to nemas pro nepodnikatele ne ? Nevim proc, ale v tom byva veliky rozdil, zda je to na firmu nebo si to bere proste zamestnanec. Pripadne pisni mi nejake details pls ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Březen 15, 2017 Sdílet Odesláno Březen 15, 2017 To sice jo, ale na základě živnostenského listu a ten stojí 1000,- mám podnikatelský bonus ;-). Zítra ti to pošlu. Ale radši mi to odpoledne pripomen :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Březen 16, 2017 Sdílet Odesláno Březen 16, 2017 ajo - ja zapomnel, ze mas vyssi najezd. Tak bych to jinak trefil. A na to auto rozumna cena. Az pak pujde Mondeo do sveta, tak uz to taky budu resit timhle zpusobem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Březen 16, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 16, 2017 Michale, napiš mi na sebe e-mail, mám pro tebe tu nabídku. Dokonce máš slevu na auto samotné 22% :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 16, 2017 Sdílet Odesláno Březen 16, 2017 To jim moc fordy nejedou, když dávají takovouhle slevu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Březen 16, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 16, 2017 Tak to je spíš, že to je přeze mně. Jinak ti můžu říct, že auta opravdu prodávají, protože co jsem tam byl, tak furt řešili objednávky a předávání nový aut. Spíš jsou tímto docela vytíženi. Ale to jsem psal, už když jsem vybíral auto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Březen 16, 2017 Sdílet Odesláno Březen 16, 2017 Diky za PM. Hele prodavaji vsichni, kdy mi ten kamos rika, kolik proda tech baworaku a v jakych cenovych relacich to je, tak mi to pride az neuveritelne. Jinak teda ten operak na tu kugu vyjde dost draho, jak uz sem psal vcera. Kazdopadne, diky za info, aspon si clovek udela nejakou predstavu a jak si rikal, tady se to nevyplati. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Březen 16, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 16, 2017 Vem to cash, to je nejlepší. Jestli ti chybí love, tak leasing nebo půjčka, nevím co vyjde lépe, já bych nešel ani do jednoho. Cenu ti udělal fakt dobrou, dokonce o 1% lepší jak jsem měl já. Mezonek: ten tvůj kontakt, tak do teď nulová reakce a to mi v pondělí kořen sliboval nabídku do úterního poledne. Skvělý přístup. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Březen 16, 2017 Sdílet Odesláno Březen 16, 2017 Hele ja letos stavel, ted delam garaz + me ceka cela zahrada, chodnicky apod, takze cash mam, i na to auto k tomu by to dalo, ale chci mit rezervu. Bydleni ma u me vyssi prioritu nez auto, takze i to je jeden z duvodu, proc uvazuju o operaku. Za 3 roky to vratis a muzes si vzit nove. Ono kdyz to je dobra nabidka, tak je to uz pak hodne zajimave. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Březen 16, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 16, 2017 Jenže to bývá výhodnější právě pro firmy. Jinak kokůtek z Volva se už neozval, jak tady kdosi psal, udělal ramena a zvadnul. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Březen 16, 2017 Sdílet Odesláno Březen 16, 2017 Vsak to se dalo cekat...Jak jsem ti psal...navic propasl prilezitost, kdy se ti mel ozvat, pokud to s tebou chtel resit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MalejDoom Odesláno Březen 16, 2017 Sdílet Odesláno Březen 16, 2017 komunikaci s kokutkem a popis cele situace bych poslal nejakymu veliteli pobocky aby vedel jak sikovny lidi zamestnava, kteri s radosti poradi tak dobre ze si vemes svuj milion a utratis ho jinde. Treba by ti odpsal. PS: ja mit milion na auto taky bych ho utratil ve fordu...za mustanga s V8 :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Březen 16, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 16, 2017 Jj, nakonec jsem to popošoupnul i řediteli, ale nulová reakce. Asi stejnej oddíl. Jako přemýšlel jsem že napíšu přímo do Volva, jak to v Čechách chodí, ale nemají tam e-mail. Ještě přemýšlím, že jim rovnou zavolám do Švédska. Ale zase že by se mi v tom chtělo patlat a ztrácet čas, to ne. Mezonku, co ten tvůj známej? Proč se na to vysrali? Já to fakt nechápu, že serou na někoho, kdo je ochoten utratit milion. Kur*a, já mám takové zákazníky rád, co něco chtějí, obrátí se na mně a dá se s nimi dohodnout. Já jim vyjdu vstříc, oni zase nekoukaj jinde, vždyť to je přece super. Asi mají nos nahoru, protože jsou Volvo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Březen 16, 2017 Sdílet Odesláno Březen 16, 2017 Na volvo strankach je nekde customer survey, ale uz si nepamatuju, jak se na nej dostat. Jinak kdyz jsem s nim mluvil naposledy na predvadeckach tech V90 CC, tak rikal, ze ma letet na x tydnu bud na zeland, nebo do australie, tak to mozna vyslo na to obdobi. To, proc to zazdil ten druhej, to bohuzel nevim. Mam ted v praci dost peklo, tak nemam cas to zjistovat, ale jak bude trochu lip, tak schvalne zjistim, co a jak... Ale nesedi mi to - v tenhle skupine - 3x praha + cardion - maji jasne nastavena pravidla, jak komunikovat se zakaznikem a tohle do toho proste nesedi... To, ze maji nos nahoru proto, ze jsou Volvo prave nesmi - musi byt z principu ochotni a proaktivni... Pak ti dam vedet. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Březen 16, 2017 Sdílet Odesláno Březen 16, 2017 Musi byt, ale nejsou. Vim, ze muj sef kdysi nakonec s Volvem jezdil na servis do Usti, protoze jinde to byla tragedie. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Březen 16, 2017 Sdílet Odesláno Březen 16, 2017 Ja mluvim z vlastni zkusenosti jen o Cardionu a tam to plati. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Březen 17, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 17, 2017 Tohle budu mojí staré závidět 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Březen 17, 2017 Sdílet Odesláno Březen 17, 2017 co je to za hroznou přístrojovku, to je kuga? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Březen 17, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 17, 2017 Nevím, asi ne, jde o ten Sync3. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Březen 17, 2017 Sdílet Odesláno Březen 17, 2017 A co je na nem tak uzasnyho ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 17, 2017 Sdílet Odesláno Březen 17, 2017 Musi byt, ale nejsou. Vim, ze muj sef kdysi nakonec s Volvem jezdil na servis do Usti, protoze jinde to byla tragedie. pro tebe spešl cena :D :D https://www.barth-operak.cz/nabidka-vozu/podnikatel/volkswagen-passat-variant-r-line-protiucet/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Březen 17, 2017 Sdílet Odesláno Březen 17, 2017 jj, to jsem chtěl Michalovi dát vědět, ale asi na něj mám blbej telefon nebo měl včera vypnuto :D to by měl Tomáš cca na osm let ježdění pořád novým autem vlastně, ale co pak dál, že? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Březen 18, 2017 Sdílet Odesláno Březen 18, 2017 Hmmm, to je hezky, schválně to proverim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.