Přejít na obsah

Volvo S40 2,4i

TomasB

Doporučené příspěvky

Kluci, ve mně se to strašně mele. Jak to v pátek vypadalo, že jsem rozhodnutej, tak teď zas nevím. V hlavě nemám nic jiného. Srdce mně táhne někam a Skrblík uvnitř a kamarádi mně odrazují od toho. A tím jak to má stát před barákem, tak se fakt bojím.

Romane, Petře, klidně můete do SZ nebo do e-mailu nadhodit.

Kurva, já jsem jak bez duše. Piju kafe a tupě čumím do monitoru. Nevím jak se SPRÁVNĚ rozhodnout. A co je správně, když do budoucna nevidím? Každej něco řekne a ne že by tím nenasadil brouka do hlavy.

Pod tlakem to rychle rozseknout.

Odkaz ke komentáři

Sice je to bílé, ale ve světle toho, že to bude stát před barákem a nebude to tak dráždit, tak nad tím přemýšlím. V týdnu mi i něco říkali, že by to přebalili do fólie jiné barvy. Je to pěkně vybavé, má to Polestar i tažné, co jsem chtěl, je to za polovinu, tudíž poloviční riziko.

http://selekt.volvocars.cz/cs/used-cars/Volvo/XC60-D5-AWD/SUMMUM-u7bpyz9b

Má to i nezávislé topení, které jsem zvažoval a chtěl a taky laminátová okna, což je nerozbitná verze o které jsem z důvodu bezpečnosti uvažoval.

Takže nevýhody, které jsem původně nechtěl akceptovat jsou: starší než jsem chtěl, více km než jsem chtěl a barva na pi*u. Ta barva asi jde řešit přelepem.

Odkaz ke komentáři

Dneska jsem byl ve Volvu a teda musím říct, že mně docela prodejce nakrknul. Jednak mi příjde divný, když na netu mají nějakou cenu a člověk by čekal, že to třeba ještě o něco vylepší, ale ne že mi naopak dá nabídku s vyšší cenou, pak když jsem se začal ptát na tu bílou XC60, tak začal bejt protivnej. Furt mně očividně tlačil koupit novou, obecný kecy o výhodnosti, vytáčky a když ho člověk dotlačí do konkrétní ceny, tak z něj vypadne cena, že nevím, jestli si ze mně střílí. Jak to doma pak okomentovala manželka "Jeho zajímá, aby ti prodal nové auto co nejdráž."

Například viz. foto. Jedná se o to samé auto. Dneska jsme s ním jeli, má najeto necelých 2500km. 1.068.000 je cena ze čtvrtka. Dneska na mně přišel s tou druhou nabídkou. Nejdřív s tou cenou co je vytištěná, když mu říkám, že to je nějaký divný, když ve čtvrtek to bylo za 1,068 M, tak začal počítat a vysvětlovat a vypadlo z něj to co je na papíře rukou. Když mu znovu říkám, že jsem čekal, že příjde, jak sliboval, s nižší cenou, tak se začal ptát o kolik níž bych si představoval. Když říkám tu nejlepší možnou, tak zase dokolečka, za jakou cenu to koupím. Jako to mi teda nepříjde jednání seriózního prodejce Volva.

A pořád tlačil na pilu. Na tu druhou funglovku mi slavnostně oproti ceny co mají na netu shodil celých, ukrutných 13 tis.

Furt kecy, jak mám spěchat, že má zájemce. Znechutil mně.

post-226-0-60985000-1489349779_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Proto si myslím, že je lepší když je prodejce nových vozů úplně jiná osoba než prodejce ojetých vozů...

Někteří prodejci napříč značkami to tak mají a přijde mi to o hodne elegantnější..

Jinak postoj volva k zákazníkům není úplně ideální, kamarád má XC60 s pořizovací cenou přes dva miliony a vystřídal už asi 5 servisů protože se k němu chovali hůř jak ve fiatu...

Odkaz ke komentáři

Ja dneska jezdil s timto a sem uplne nadsenej. Mit hotovou garaz a okolo domu, tak si snad udelam radost ! Libilo se mi to vic, nez posledne X3 a s tim Mpacketem to je proste krasny. Kazdopadne, kdybys chtel kontakt, pisni, je to kamos a kdybys mu jen zavolal, domluvil si schuzku a koukl, za to nic nedas.

x198689aaf-385c-4d5f-adb5-efc7139f9fc7.jpg

x1a9b7e035-42f4-49b5-81de-74ee3861f6de.jpg

Odkaz ke komentáři

Dneska jsem byl ve Volvu a teda musím říct, že mně docela prodejce nakrknul.

Furt kecy, jak mám spěchat, že má zájemce. Znechutil mně.

Pokud vím, tak jsi tam měl už problém i na servisu, čímž bych si to já osobně vyhodnotil tak, že se o moje peníze neumí zasloužit, takže smolík a už by mě tam nikdo neviděl, mimochodem nejsi první s blbou zkušeností servis v PU a ještě k tomu ty blbý výmluvný keci ... co měli

Seber se a jeď jinam, pokud Volvo, tak asi Praha, tahle značka je prostě na prodejce omezená, alebo AutoIn, kde se snaží tak nějak lépe.

Jinak postoj volva k zákazníkům není úplně ideální, kamarád má XC60 s pořizovací cenou přes dva miliony a vystřídal už asi 5 servisů protože se k němu chovali hůř jak ve fiatu...

jo tak tenhle příběh znám taky, asi máme společného kamaráda nebo pravděpodobně je takových lidí více

Odkaz ke komentáři

Tomasi,

ja uz ti to rikal predtim a Presne jak rika jar_da: Bud Auto Pruhonice nebo V Brne Cardion - jsou to nove nastavena centra s jinou kontrolou kvality komunikace, prace v servisu atp.

Zbytek jede porad podle toho Italsky nastaveneho systemu (a to nemyslim v nadsazce - to co je tady bylo nastavene podle Italskeho modelu...).

Kdyz si vezmu, jak se ke me chovali v Auto Palace, tak se mi chce zvracet.

Odkaz ke komentáři

Hoši, je to smutný, ale když je prodejce kokot a při každém servisu co jsem tam byl s původním Volvem, tak bylo snad pokaždý něco, tak asi Volvo balím, protože si neumím představit, že by se mi tam ještě někdy chtělo. Ani se mi nechce sem psát dnešní storry s nimi. A jezdit na servis někam do Prahy, no tak to se mi taky nechce.

Takže jsem si dneska pohrál s konfigurátorem a pak to nechal Novotnýho nacenit s cenovkou speciálně pro mně. A to jednání je prostě někde úplně jinde. Skladovky prostě nejsou, abych byl schopnej si v tom vybrat. Sere mně, že tam není pořádnej motor, takže v příloze je co jsem si nakonfiguroval a finální nabídka. Ta bohužel nevím proč, ale mají ji nějak blbě vytištěnou. Každopádně ceny položek v nabídce jsou už po slevách. Nakonec mi to poupravil a aplikoval na to taky tu akční nabídku Titanium Top Edition, takže ve finále tam je více výbavy než jsem si nakonfiguroval, ale za nižší cenu. Dle katalogovky by to stálo 1.025.190,- a pro mně konečná cena 809.900,-. Prej asi historicky jedna z nejvybavenějších co kdy dělali nabídku.

Jen jsem doma ještě zjistil, že mám bufík, ale i Winter packet, kde je výhřev čelního skla, sedaček a volantu, ale to je s bufíkem asi zbytečný. To se musím ještě poptat Novotnýho, jestli půjde vyhodit ten výhřev čelního skla, ale aby volant a sedačky zůstaly. Nebo vyhodit i tohle? Jestli to ale vůbec půjde, protože to je taky možná součástí té akční nabídky.

Kuga.pdf

post-226-0-76657700-1489438908_thumb.jpg

post-226-0-42881400-1489438931_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Když to shrnu, tak to má toto:

- Kuga 2,0TDCi AWD 150hp, manuální převodovka 6°, výbava Titanium Top Edition, metalíza Hnědá Copper Pulse, kůže-látka

- BLIS

- CTA varování před projíždějícími vozy při couvání z parkovacího místa

- Active City Stop systém prevence nárazu při nízké rychlosti

- vyhřívané čelní sklo a trysky ostřikovačů

- systém udržování v jízdním pruhu(LDW a LKA)

- funkce rozpoznávání dopravních značek

- sledování bdělosti řidiče

- vnější zpětná zrcátka sklápěná elektricky

- automatické stěrače s dešťovým senzorem

- automaticky zatmívané zdrcátko

- automatické světlomety a zpožděné zhasínání předních světlometů

- podélné a příčné parkování autopilot bez změny směru řidičem

- asistent pro vyjetí z parkovacího místa podélného

- přední a zadní parkovací sensory

- sklápění zrcátek po uzamčení

- zadní parkovací kamera

- panoramatická střecha

- bezdotykově elektricky otevírané dveře zavazadlového prostoru

- přídavné nezávislé topení, programovatelné

- adaptivní tempomat

- elektricky vyklápěné tažné zařízení se systémem stabilizace přívěsu

- Sync3 s českým hlasovým ovládáním telefonu+klimatizace+ audiosystému s navigací, 3D navigací, funkce Applink, Android Auto a Apple Play, Emergency assist, CD, BT a HF s ovládáním na volantu, display, 2x USB,...

- bezklíčové otevírání a startování Key Free

- MyKey - možnost nastavení omezení pro druhý klíč

- monitorování tlaku v pneu

- asistent rozjezdu do svahu

+ kupa drobností

Marekczek: hele, já tam už mám za sebou 10 let, 4 koupená auta + další na mé doporučení. Tohle bude 5. auto, jezdím tam na veškerý servis, dobře se známe, takže trošku jinej přístup.

Edit: ještě jsem musel doplnit výbavu

Odkaz ke komentáři

Máš vážný zájem? Když ti domluvím dobrou cenu, vezmeš to? Mně osobně RS zklamal, nelíbí se mi a S-Line vypadá mnohem lépe.

Ty woe, když koukám na tu výbavu, tak kromě xena, full kůže a elektrických seslí tam mám fakt totál všechno. Chtěl jsem i přední kameru s +45°C rozhledu nad zorné pole řidiče na každou stranu jako má Volvo, ale to nemají.

Když to počítám, ta já mám slevu 21% z ceníkovky. Plus prodloužená záruka 5 let/120tkm za 8.200,-, což dle ceníku je 20.000,-

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...