Přejít na obsah

Volvo S40 2,4i

TomasB

Doporučené příspěvky

K tomu winter paketu, pokud půjde vyhodit přední vyhřívaný okno, tak ho dej pryč, pokud ti tím zmizí i volant, tak nevadí, protože od bufíku bude teplo uvnitř všude. Jinak přední vyhřívaný sklo dnes už o dost zvyšuje pojistku, resp. připojištění čelního skla je za dost peněz, protože výměna je cca 25-30.000,-

Odkaz ke komentáři

Tomasi, nevim presne kde bydlis, takze netusim, kolik je to km od Prahy. Ja to mam do Brna 30km, takze pohoda navic s tim, ze me vzdycky privezli nebo odvezli kam sem potreboval v ramci toho servisu...

Ten tvuj pohled na vec kazdopadne chapu. Proste je to jen skoda, ze kvuli existenci, ktera by mela prodavat max. nekde ve vesnickem bazaru nebudes mit auto, ktere jsi primarne chtel. Jinak klasicke servisni intervaly nemusis delat primo u nich a kdyz by bylo neco vetsiho, tak bys tu Prahu zvladnul, ne?

Nebo me jeste napadlo - co zavolat do Pruhonic, Dejvic, nebo Stodulek (nevim kde jsi byl) vysvetlil bys jim svoji situaci s pohledem na servis a co pro tebe muzou udelat. Maji i specialni sluzby v ramci volvista.cz

Ja na tvem miste bych jim rekl neco ve stylu - moje prvni volba je nalozena XC60, predchozi S40 byla naprosto zasadni citova zalezitost, chtel sem znovu volvo za ktere nemam problem zaplatit ranec, ale naprosta nekompetentnost a evidetni amaterismus lokalniho prodejce volva me nuti, utratit moje penize u Fordu. Pokud ti budou schopni nabidnout VIP zachazeni, dobre pro tebe, pokud ne, tak porad mas luxusne nakonfigurovanou Kugu.

Jen jestli se muzu zeptat - proc na ni nechces xenony?

Odkaz ke komentáři

Xenony jsem nikdy neměl a nechybí mi. Navíc výměna je tuším dost naprd.

Jardo, o tom vyhřívaným okně vím, oželel bych i ten volant, možná i sedačky, ale co trysky?

Jinak mám ocenění z ČP systému, kde tu moji S40 jejich systém bez ohledu na cokoliv jiného hodnotí na 152 tis. Tak jsem zvědavej, s čím se vytasí. Pokud to bude pod 200, tak se budu hádat, protože dle autoscout24 je pro mou motorizaci, podobný nájezd a stáří rozptyl 175 až 322 tis. Navíc je po celé Evropě nabídka dost omezená. Na radu přítele jsem si udělat PrtScr a uložil.

Odkaz ke komentáři

Tak on Ford nemá špatné halogeny, svití dobře a navíc jsou tuším natáčecí, takže ve spojitosti případně s Nicht breaker od Osramu úplně v pohodě.

Mám aut s bixeny - c max a halogeny G6 právě s těmi Osram NB a oboje svítí dobře, oni xeny nejsou lék na všechno, protože při takové té oslizlé silnici, kdy lehoulince prší, jsou xeny horší než halogeny. Ale jak píšu, halogeny se musí povést, což je model od modelu a provedení.

Rozhodně paušálně neplatí, že halogeny průser a xeny mega bomba.

Odkaz ke komentáři

Ja se priznam, ze ty nataceci halogeny vykonem nic moc - alespon pro me. A to tam mam prave night breaker ultimate... mozna potrebujou jeste trochu doseridit, ale treba na xenony z XC90 nebo treba i ty co jsem mel v bile, tak to nema ani nahodou...

Tak on Ford nemá špatné halogeny, svití dobře a navíc jsou tuším natáčecí, takže ve spojitosti případně s Nicht breaker od Osramu úplně v pohodě.

Mám aut s bixeny - c max a halogeny G6 právě s těmi Osram NB a oboje svítí dobře, oni xeny nejsou lék na všechno, protože při takové té oslizlé silnici, kdy lehoulince prší, jsou xeny horší než halogeny. Ale jak píšu, halogeny se musí povést, což je model od modelu a provedení.

Rozhodně paušálně neplatí, že halogeny průser a xeny mega bomba.

Odkaz ke komentáři

Tome ... neptal ses mi prosimte na ten operak, kolik by za takhle nakonfigurovanou Kugu chteli ?

Já bych se ti zeptal, ale nic jsi mi neposlal, žádnou konfiguraci. Říkal jsem mu o tom, ale neměl jsem co diskutovat.

Na to jak špatně svítily tlumené světla u S40, tak cokoliv bude obrovský skok dopředu. Ta S40 je tímto proslulá, že to na tlumené svítí mizerně. Dálkové byly super.

Odkaz ke komentáři

Já bych se ti zeptal, ale nic jsi mi neposlal, žádnou konfiguraci. Říkal jsem mu o tom, ale neměl jsem co diskutovat.

Na to jak špatně svítily tlumené světla u S40, tak cokoliv bude obrovský skok dopředu. Ta S40 je tímto proslulá, že to na tlumené svítí mizerně. Dálkové byly super.

Aha no ja rikal stejne co sis nakonfiguroval, ale tak tedy treba toto:

Model ST-LINE typy karoserie SUV motory a převodovky 2.0 TDCi 180 k 6st. PowerShift AWD barvy karoserie Bílá Platinum

výbava na přání, za příplatek 23 850 Kč

čalounění Kůže/velur v černé Charcoal

0 Kč - bez příplatku

výbavy na přání Sada Technology

výbava na přání, za příplatek 28 800 Kč

Sada Power

výbava na přání, za příplatek 1 000 Kč

Sada Premium ST-Line

výbava na přání, za příplatek 33 300 Kč

19” x 8.0 kola z lehkých slitin D2VL4 s 5x2 paprsky

výbava na přání, za příplatek 19 400 Kč

Základní cena 955 990 Kč Cena výbavy na přání 106 350 Kč Celková cena 1 062 340 Kč
Odkaz ke komentáři

Hoši, chcete se pobavit? Včera jsem odpověděl na nabídky z Volva, poděkoval jsem za ně a za čas, který mi věnoval a taky jsem mu slušně a přesně jak jsme jej vnímali popsal proč nás nakrknul a co nás odradilo, že jsme si nakonec koupili zcela jiné auto, než jsme původně moc chtěli. Já myslím, že to zase jen dokresluje jeho aroganci a despekt. Ale třeba už to tak vidím jen já, teď už zaujatým pohledem :)

Dobré ráno Vážený pane Balada,

Děkuji za níže Vámi zaslané a velmi zkreslené informace.

Vzhledem k tomu, že mám od rána v pracovní době naplánované schůzky se zákazníky se v tuto chvíli k níže uvedenému textu

zatím nebudu vyjadřovat a uvádět na pravou míru dle skutečnosti.

Ale určitě Vám během dneška na tyto zkreslené informace odpovím a uvedu na pravou míru,

které se na rozdíl od Vašich budou zakládat na skutečnosti.

S pozdravem a přáním příjemného dne.

A nakonec sliby chyby, myslel jsem že budu mít na dobrou noc tu O Karkulce a ono nic. :smich:

Michale, volal mi dneska a prej cca 13.500,- a říkal, že mi to posílá, ale zatím nic nedorazilo. Tak nevím, jestli to někam cestou nezapadlo. A určitě to nedoporučoval, že to je nevýhodné. Ptal se mně na jak dlouho a co všechno v tom chceš, ale tak to jsem nebyl schopen odpovědět. Tak jsem mu řekl na 3roky, 20tk/měs. Servis atd není zahrnuto. Tam je totiž dost parametrů, které silně ovlivňují cenu.

No a tohle jsem mu odpověděl:

Pane Vavruško,

fakt jsem se těšil co mi napíšete a ono nic. Ale i ten Váš ranní e-mail jen potvrzuje aroganci a despekt. Napsal jsem Vám něco k zamyšlení, ale očividně si pojedete furt svou, místo toho, aby jste se zamyslel.

TB

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...