Přejít na obsah

Volvo S40 2,4i

TomasB

Doporučené příspěvky

Taky bych řekl, Jirko, že se to Mírovi opět povedlo na 1*. Za tu dobu co ho mám, tak jsem viděl všeho všudy 2 S40 v této barvě. Jedna taková tady jezdí po Východočeském kraji, je to tuším 1,6 benzín a pak jsem jednou viděl 2,0D v této barvě. Podle všeho v mé motorizaci tady žádná jiná v této barvě v ČR není. Ono i těch 2,4i je jako šafránu.

Odkaz ke komentáři

Jj Jirko, škrábanec. Ten je před a za nápisem VOLVO. Někdo mi to obtáhnul úmyslně asi 2-3 týdny po koupi, to víš, auto bylo bez vady, tak to někomu silně vadilo a řešil si tak své zkurvené ego.

Nevím co s tím, nechci kvůli tomu dávat nový lak, protože originál je originál a i ten můj kamarád lakýra mi říká, že je škoda do toho hrabat, že originál byť se škrábancem je furt lepší než novej lak.

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

No samo že byla baterka totál kaput. Ale tak kaput, že ani přes kabely se to nedalo nahodit. Asi vyzkratovaná. Myšlenka byla jen to nastartovat a převést ke kámošovi do servisu a tam to v teple a na světle vyměnit. No nic, museli jsme to dělat na ulici a po tmě :) Navíc jsem to chtěl pro zichr přemostit, aby se nic nevymazalo. Nakonec jsem rezignoval a normálně jsme to odpojili. Asi to má nějaký záložní zdroj, protože po výměně baterky vše normálně fungovalo a jen hodiny jsem musel nastavit. A zase jsem o 3 litry lehčí :)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

Vrm, Vrrrmm. Jezdíme a jezdíme a jen palivo, olej, filtry,... Včera jsem byl zase natankovat, doplnit kapalinu do ostřikovače a vyměnil jsem žárovky, bo jedna chcípla a krása poježdění.

Od posledního tankování průměrná spotřeba 8,5. Na zimní provoz a poměrně dost poskakování po městě super.

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Dneska jsem zajel nechat umejt Volvo, nechal jsem vyvapkovat i koberečky a povysával ten chlívek. Jelikož jsem cestou od baráku na myčku ztratil jednu poklici, tak jsem se rovnou hned stavil o pár metrů vedle a rovnou koupil sadu novejch. Příjde mi, že tyhle černý tam sedí lépe než ty původní. Sice to půjde asi brzo dolů se zimákama, ale nedalo mi to.

post-226-0-75139500-1394391188_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Ano, na myčku výhradně tam. Za 159,- ručně předmyjou úplně perfektně a pak strojově s voskem. To se nedá s jakoukoliv jinou myčkou srovnávat. Mně se taky ty poklice v černé líbí a tak přemýšlím, jestli nenechat letní hlíny stříknout do černé. Při tom bych nechal stříknout i železo pod tím. Tím by se mohly i nějaké menší škrábance na discích eliminovat.

By mně docela zajímalo, jestli tady někdo dělá virtual tuning, jak by to vypadalo, kdybych to nechal stříknout do černa. Fotky jsou když tak na první straně.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...