Přejít na obsah

Spookyho "Octloukánek"

Doporučené příspěvky

Marťas Díky. Moje práce je jen těch posledních cca 50k. Jinak dopustit na ni taky nedám jako na auto pro dva lidi. Pro čtyři už nic moc. Loni jsem byl před dovolenou po Itošce na výměně okna a pán se mě hrozně divil, že se s tím pustím na takovou cestu... :angry: Raději jsem se ho ani neptal co má za auto... :lool:

Jinak teď okťule dostala nového malého starého bratříčka, tak jsem trochu něco pustil tím směrem teď... (a ještě něco málo půjde)

A jelikož je to moje a jen moje vlákno tak sem myslím můžu přidat nějakou fotečku brášky. A určitě přibudou další fota do galerky jak opravdu vypadal při koupi. Teda až na to že jsme ho stihl zvednout mezi tím... :angry:

post-60-1298884585_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

jj... je to 1Z a jsou v tom zatím 81kW vstřiky. Koukal jsem Dakie že máš z 81 aj čerpadlo. Je to tak znát? Mám ale trochu strach pač mě bylo řečeno že ten motor není vevnitř kovanej a moc úprav nesnese... Jinak plány nějaký jsou. Světla půjdou pryč a doma se válí už VentoFront jen čekám ještě až pošta doručí masku, včera jsme přivezl sedačky z edice Pink Floyd z výhřevama tak snad zítra se to přehodí a pak uvidíme... plechy byly loni vyvařeny,ale po zimě chytly trochu lišku + sem tam nějakej puchejř (to bude asi horšíé) zatím je v plánu to jen vybrousit, vyspravit místně a trochu na oko láknout... nece se mě dávat 10k za plechařinu, když není tak hrozná...Raději ušetřím na podvozek pač je tam JOM... No a na léto bych chtěl nějaký papučky... je dost roztaženej v blatníkách tak to bude chtít něco širokýho asi... :) A vlákno? No to bych mohl,ale zatím není vůbec co psát...

Odkaz ke komentáři

Nooo tak uvidíme... Jako ani takhle to nejede špatně... Dneska vyměníme sedačky a čumák a pak je na řadě trochu ho ošlechtit. A další úpravy zatím budou muset počkat. Možná krom nějaký mjuzik, pač bez té se nedá jezdit a ještě se mě nějaký zbytky válej doma... :D

Odkaz ke komentáři

jj, muzika je to hlavní :smich: ale já si občas rád poslechnu zvuk motoru a výfuku - výfuk bez katalyzátoru a koncovej laděnej tlumič Sebring :D Ale doufám, že letos to stihnu vyměnit za celonerez - originál koncovka výfuku ale skrz ní jen trubka... dostal jsem nabídku na komplet výfuk včetně svodů :lool:

Odkaz ke komentáři

No tady je jen holá trubka a ten zvuk je fakt super... Povídal kámoš,že když jsme za dvěma zatáčkama tak je to jak brutální amerika... :D

Jinak jsi mě nahlodal tím, že se toho nemám bát. Do okty chci 764 tak asi přendám ty 502ky co tam mám teď do golfína a uvidím co zvládne TDiFun... :lool:

Odkaz ke komentáři

Tome, můžeš mi prosím vyfotit jak jsou uchycený táhla na převodovce na G3? Mám tam totiž teď převodovku z OI a doma už je připravená origo ASD včetně řazení z G3 a nejsem si jistej, jak tam přesně ty táhla jsou ;) obávám se, že mi tam totiž něco chybí... díky moc!!!

jj, do Géčka dej ty 502ky a máš to vyřešený :smich: Lepší jak vstřiky z AFN :smich:

Odkaz ke komentáři

Tak včera ráno sednu do Otloukánka, nastartuju a nehraje radio... No nic není čas to řešit. Po cestě směr Sokolov chci předjet kamion a jak když mě klouže spojka... motor jde do otáček,ale nezrychlujeme... No co vám budu povídat. Potom co mě začala cvakat poloosa nedavno tak jsem byl opravdu na prášky.

Večer jsme šel proměřovat kde je chyba a nešel proud už od radia na spinani. Jelikoz nemam vyndavaky tak jsme si rikal ze to vyresim az doma... Dneska jsem jel do Chebu a radio už hraje a spojka už taky neprokluzuje... Já jsem z toho nějakej rozhozenej. Čím to mohlo bejt? (hlavně ta spojka) že to udělalo jen párkrát a už zase neklouže a je to v pohodě?

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...