Přejít na obsah

Krookyho Octávečka

Doporučené příspěvky

No čoveče, vezl jsem teď zákazníka na referenční návštěvu a ten má doma Mondeo se stejným motorem jako já a říkal, že jezdí i pod 5/100. Já jezdím tak +/-7, ale to je fakt málo aut, který mně předjedou. Teď si ale musím dávat majzla, protože mně 1.11. v Pardubicích chytli 128km/h na 80km/h :blink: Byli to hodní hoši a 10km/h odečetli, abych o papíry nepřišel rovnou :wub: Bylo to totiž v obci, jen co jsem vyjel od baráku, neujel jsem ani kilometr.

To bude utrpení teď rok se držet. Ono stačí s někým jet po dálnici, kecám, kecám a pak koukám, že jedu 180. Si toho všimnu, zpomalím a zachvíli je to tam zase :)

Odkaz ke komentáři

Asi tam někde. Vím, že tam občas stojí, ale měřit jsem je tam ještě neviděl. No a byl jsem zamyšlenej do toho jak budu chytat okouny a pak koukám, že už je pozdě :D Jsem mu říkal, že nevím kolik jsem jel, ale že to bude asi kvůli rychlosti. Když jsem mu řekl, že jsem akorát vyjel z Polabin a hned mně zblejskli, tak povídá "To jste tomu pěkně šlápnul na krk". Povídám "Ani ne". :lol: Nakonec mi to dal za 2000 CZK, že nemám žádné body v rejstříku a že to tedy byl asi nějaký úlet :D Níž že prej ale nemůže. Mně ale jen sere, že bych teď neměl jezdit rychleji jak o 30km/h až do konce října...

EDIT: Kdyby chudák věděl, že jsem tam tudy párkrát smažil Volvem 220 a s M3 jsem to tam hrnul 250 GPS :lol:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Nj, nová, ale taky musí bejt z něčeho živa. A 8km nemusí stačit. A můžu ti říct, že když jsem tam měl původní baterku, tak to točilo za mrazu tak 2-3 vteřiny než to chytlo a po výměně to chytalo opět na drc. Takže by to mohlo být tou krátkou vzdáleností. Po víkendu když je to projetý delší trasou, startuje to lépe? V kastlíku jsem ti nechával záručák k té baterce, tak pokud jsi ho nevyhodil, tak máš k ní i záručák. Kupoval jsem ji ve škodováckým servisu včetně výměny.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...