veigy Odesláno Březen 19, 2017 Sdílet Odesláno Březen 19, 2017 Pokud si to turbo vyměníš, nebo ti to někdo udělá, tak myslím, že třeba MotorPower, nebo TDIFun nebude mít problém ti doladit soft... Ale taky mě to zajímá, taky bych rád víc výkonu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tonic Odesláno Březen 20, 2017 Sdílet Odesláno Březen 20, 2017 Zdravim vespolek, laicky dotaz "zadny pokus o flame" Jak je to tedy aktualne s chipnutim a STK? predem mnohokrate dekuji R. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest tomxass Odesláno Únor 6, 2018 Sdílet Odesláno Únor 6, 2018 Pani, mam najnovsi SW, ktory riesi dieselgate, chcem naspat svoje povodne auto + trosku mozno doladit. Da sa to??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
15degren Odesláno Únor 7, 2018 Sdílet Odesláno Únor 7, 2018 nemusíš psát na všechny škoda fora co ti vyhodí google a prostě zavolej do motorpower on ti to vyřeší. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest tomxass Odesláno Únor 7, 2018 Sdílet Odesláno Únor 7, 2018 A na Slovenku nevieš o niekom? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martas67 Odesláno Březen 8, 2019 Sdílet Odesláno Březen 8, 2019 připojím mojí zkušenost z autochip.eu: podle celkového dojmu z návštěvy tohoto podniku mě vyplynulo jediné. Je to firma zaměřená jen a pouze na výdělek a kvantitu provedených zákroků, nikoliv kvalitu. To neznamená, že se to za menší peníze nikdy nepovede, mají i spokojené zákazníky. Já nakonec spokojený jsem, i když jsem objednal standardní verzi chiptuningu a na válcové zkušebně jsem později zjistil, že mi tam nahráli tzv. Ekotuning. Návštěva se mi protáhla na více než hodinu a půl, což odůvodnili tím, že na můj motor 2.0 TDI CR pro Oc II Scout 4x4 nenašli správnou verzi sw a museli ji stahovat odněkud z Itálie. Sice neuměli najít verzi, kterou jsem objednal, ale ta co stáhli nakonec dobře funguje a rozhodně ji nenechám přepsat verzí "Dieselgate", kterou mi vnucoval servis Škoda. Na STK jsem prošel s výborným výsledkem, saze dokonce čistá nula :-) . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motorpower Odesláno Březen 8, 2019 Sdílet Odesláno Březen 8, 2019 Dej graf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
15degren Odesláno Březen 24, 2019 Sdílet Odesláno Březen 24, 2019 V 8. 3. 2019 at 10:21, Martas67 napsal: připojím mojí zkušenost z autochip.eu: podle celkového dojmu z návštěvy tohoto podniku mě vyplynulo jediné. Je to firma zaměřená jen a pouze na výdělek a kvantitu provedených zákroků, nikoliv kvalitu. To neznamená, že se to za menší peníze nikdy nepovede, mají i spokojené zákazníky. Já nakonec spokojený jsem, i když jsem objednal standardní verzi chiptuningu a na válcové zkušebně jsem později zjistil, že mi tam nahráli tzv. Ekotuning. Návštěva se mi protáhla na více než hodinu a půl, což odůvodnili tím, že na můj motor 2.0 TDI CR pro Oc II Scout 4x4 nenašli správnou verzi sw a museli ji stahovat odněkud z Itálie. Sice neuměli najít verzi, kterou jsem objednal, ale ta co stáhli nakonec dobře funguje a rozhodně ji nenechám přepsat verzí "Dieselgate", kterou mi vnucoval servis Škoda. Na STK jsem prošel s výborným výsledkem, saze dokonce čistá nula :-) . Se zaplím egr nebo egr off ? Já jsem si teď všiml, že když jezdím na rezervu, tak se egr uzavře a filtr se prakticky neplní, což je stav proti klasickému provozu velmi dobrý, protože filtr se mi plní poměrně rychle přes 450 km už se nedostanu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martas67 Odesláno Březen 28, 2019 Sdílet Odesláno Březen 28, 2019 ani s egr-ventilem, ani s dpf jsem nic neprováděl, vše v původním stavu. Přikládám graf po úpravě od autochipu, samozřejmě nakopli krouťák v nízkých otáčkách, plynulejší nástup výkonu by byl určitě lepší řešení, ale mohlo to dopadnout i hůř. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalNR Odesláno Říjen 21, 2021 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2021 Zdar borci, aké máte skúsenosti po čipe na oktávke 1,6 tdi 77kw, ja mám 2013ku po 200t. a hodlám sa tiež. -Spojková lamela drží? -Dpf funguje v pohode? -olej nepapá? Vďaka za skoré info Michal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.